Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 böyle bi futbolcu var. demin keşfettim, gülerken bu çıktı ağzımdan. assunçao diye gülebiliyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 off çok fail bi başlık bu. ben öyle karar kıldım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 2 saattir ne cevap yazsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 conceiçao gibi bişi vardı. real madridden aldık sonra kayboldu birden zamaanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yalnız bırakın beni istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Costacurta vardı.Costakurtahahahahah gibi yapılabilir oda. maksat adam üzülmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Van der Kerkoff kardeşler vardı babam derdi "oooofff of villi van der kerkoff" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tamam rahat bırakın adamı kendine gelsin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 feyenoorda mı psv de mi ne bi futbolcu vardı van bastondelen mi ne öyle bişeydi kimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ya tamam siz önden gidin, bırakın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yazık laan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sikilaçi vardı ama bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yıllar koymuştur ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bisi merak ediyorummm arshavin falan filan dediler nereye gitti o eleman ,, buyuk bi avrupa takimi almistir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çelsi..yle girdi gerdeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar