GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 - pru : jar jar - pru : hangisi ki ' Gecelerin Şen Gezginiyim Ben! : GOOGLE IT IDIOT - pru : ya - pru : söyle işte - pru : sol alttaki ' Gecelerin Şen Gezginiyim Ben! : SW Yİ İZLEMEDİNMİ LAN HİÇ - pru : diyemiyo musun yani - pru : *burada küfür var* - pru : gereksiz - pru : lost izlemek gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sevmiyorum lan zorla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Benden sağlam küfür yedin pru. Star Wars is life man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de izlemedim lan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ÇIĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Star Wars is olmasa da life(...) izlenmesi gereken bir klasik yani. Efsane sonuçta, bir bilinen var ki efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi izledim de beğenmedim zaten, izlemeden konuşmuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 OHA Star Wars izleyip beğenmedin ha. Vay ak! Naptın olm sen sen neyi beğenirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 2 bölümünü izlemişsin kıvırma şimdi 4 bölüm + clone wars var ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yeter işte ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 senle bigün karşılaşacaz olum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de izlemedim starwars, bi ara heves edip oturup izleyecektim ama olmadı o istek yok sanırım gerçekten aynı şey DIABLO için de geçerli. bilmiyorum ne olduğunu hiç bulaşmadım. kendimi bu tip konularda aşırı sosyete dışı hissedebiliyorum bazı durumlarda (sosyete derken, toplum, biyop falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 döverim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bende izlemedim Star Wars bir ara arkadaşlar sevdirmek için zorla 10-15 dakika izletmişti sarmamıştı Fena sıkıcı lan nasıl izliyorsunuz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 10-15 dakika izleyip de sıkıcı olduğuna kanaat getirmen de iyiymiş. 5 dakika zaten yazı kayıyo yukarı, o hariç desen 5 satır dialog geçmiştir, hayran kaldım. Yarım saat izlesen sonunu bilecen yani ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Star Wars sevmemek ayıp. Bi arkadaş var böyle benim, adamı sevmesem dalacam resmen nası sevilmez ulan star wars :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ayıp lan oktar. lost ne be onunla mı karşılaştırdın. KARDEŞİM DİİLSİN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: 10-15 dakika izleyip de sıkıcı olduğuna kanaat getirmen de iyiymiş. 5 dakika zaten yazı kayıyo yukarı, o hariç desen 5 satır dialog geçmiştir, hayran kaldım. Yarım saat izlesen sonunu bilecen yani ehah. Abi yok bana sevdirmek için ekşın yerleri açtılar hep atlayarak: ufak çocuk vardı yarış yapıyordu filan sonra böyle kepçe kulaklı yaratıklar vardı koruma kalkanları vardı yok oluyordu kalkan, sonra adamın tekinin kolu kopuyordu filan. Bunları hatırladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben hep merak etmişimdir.. hani çirkin ırkların güzellik anlayışları farklıdır ya.. ya da ortaçağ'da kadının şişkosu makbulmüş, inceleri şişmanlatsın diye kasıyorlarmış. sonraları 1800lerde sanırım süper ince bellere merak salmışlar da korseler sayesinde kum saati görüntüsünde kadınları güzel kabul etmişler.. hah işte aynı olayın farklısından bahsedeceğim, iyi filmleri izlememişler/beğenmemişler beğeni kriterlerini neye göre belirliyorlar acaba? star wars'u izlememiş/beğenmemiş birinin sci-fi'da ahkam kesmesi nasıl mümkün oluyor acaba? hmm.. nasıl lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Çokakıllıadam said: Xaenin said: 10-15 dakika izleyip de sıkıcı olduğuna kanaat getirmen de iyiymiş. 5 dakika zaten yazı kayıyo yukarı, o hariç desen 5 satır dialog geçmiştir, hayran kaldım. Yarım saat izlesen sonunu bilecen yani ehah. Abi yok bana sevdirmek için ekşın yerleri açtılar hep atlayarak: ufak çocuk vardı yarış yapıyordu filan sonra böyle kepçe kulaklı yaratıklar vardı koruma kalkanları vardı yok oluyordu kalkan, sonra adamın tekinin kolu kopuyordu filan. Bunları hatırladım sdf Bence al hepsini, önce 4-5-6 sonra 1-2-3 izle öyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 korsan al ama lucas nasıolsa başka SW filmi yapmicak ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dasaaa said: hah işte aynı olayın farklısından bahsedeceğim, iyi filmleri izlememişler/beğenmemişler beğeni kriterlerini neye göre belirliyorlar acaba? star wars'u izlememiş/beğenmemiş birinin sci-fi'da ahkam kesmesi nasıl mümkün oluyor acaba? kime bu laf şimdi sdgfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 necmettin erbakan'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kendimi kötü hisseetim nan bende izlemedim starwörsü , o ne abi kılıçlar renkli renkli falan , garip bi$e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar