nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Aradım ama bulamadım. Türkçe adı malesef "Aşkzede" olan harika bir komedi filmi. Filmde cesurca penis gösterilmiş birkaç kez bunun dışınd aharika bir film. Gerçekten komik. Bugün arkadaşlarla ikinci kere girdim filme ama yine de komik buldum tekrar tekrar güldüm ki iki gün arayla aynı filme gülmek kolay değil. Kafam güzel de değildi. Rachel rolünde oynayan hatuna aşık oldum. Müthiş gerçekten. Ukraynalıymış. Takdir ettim güzelliğini. Öyle işte, gidin izleyin yani hoş film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Marshall kendi yazmış senaryoyu bu arada. Marshall kaldı adamın adı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yalnız kadının soyadı Marshall hikayede hangi adamın adı marshall kaldı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 how i met your mother - marshall herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bugün izledik.Film gerçekten eğlendiriyor. tafsiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ceysın segel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Romantik komedi. Çok komik değil ama güzel. 2 tane güzel bayan varken onlar yerine 2 kez kendi penisini göstermesi espri olarak düşünülmüş sanırım, not funny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 pek komik değildi bence hatta uyudum filmde ama kızlar güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eglenceli film, biraz uzundu ama herifin penisini gormekten ben de baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aldous Sonw karakterinin aksanı hasta birşey ayrıca, çok ilginç bir karakterdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben otobüste izleme gafletinde bulundum, penis sahnelerinde yanımdaki amcanın huysuzlanması pek hoş olmadı :D uplama sebebim soundtracki az önce indirdim gercekten harika (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu sezonun en kötü (izlediklerim arasında) komedi filmiydi. nerdeyse hiç emek verilmemiş. abi burdan alalım bi hawaii yaparız eğlenirken de çekeriz filmi gibi bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 valla hiç beğenmedim. kötü bi romantik komedi. jason segel dan daha iyisini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Hatunlar güzel Marshall da iyi oynamıs Sonunu bağlayamamıs ama olsun Mila Kunis için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar