Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysiste şurayı geçemedim - deli oldum

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Hani uçak gemisine biniyoruz. Dağdaki uzaylı mağaralarından çıktıktan sonra uçak gemimiza ulaşıyoruz ama orayı da uzaylılar basıyor. Sonra herkes gemiden kaçıyor ve uzaylıların anası geliyo bitane kocaman. Görev olarak onu öldürmek gerekiyor. Hatta bu helena rosental mıydı neydi o da "canavara yakın dur işe yarıyor" filan diyor. Ama bir türlü geçemedim orayı. Deli oldum. Bilgisi olan var mı?

Hatta bitane yeni silah alıyoruz. Onunla geçebilecem diye çok uğraştım ama hedefe kilitlenmek gerekiyo onla, kilitlenmiyo da canavara. Delirdim bir yardım edebilecek var mıdır saçlarım dökülecek yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

Yapıcağın allah ne verdiyse modunda saldırmak ona , en azından ben öyle yapmıştım. Her yerde silahlar bulunmakta uçak gemisinde , roket atarından tut shotgunına kadar. Bittikçe al , vur , siper al , koştur , invisible ol falan. 2 dakikada indirmiştim ben.

Aldığın o silah ise en son çıkan asıl devasa uzaylı gemisine karşı kullanılıyor. Durduk yere ateş edebildiğin bir silah değil , Prophet ve kadın senden belli yerlere kitlenmeni istiyor , kitlendikten sonra ateş ediyorsun. Genellikle invisible modda kilitlenmen tavsiyemdir , çünkü küçük zuzaylılar da spawn oluyo , boşuna damage yeme. 3 kere bu işlemi yapman gerek sanırım. Sonra da geminin burnuna doğru koşup Prophetin gemisine atlıyosun. Bitiyo oyun zaten , demo giriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Ohh be bitirdim sonunda rahatladım :) hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Yalnız en sondan bi önceki gelen canavarı öldürmek en sonraki hayvani canavarı öldürmekten daha zor :)

Gryphonheart said:
son kısımda birçok kişi sorun yaşamış, şöyle bir guide buldum resimli sanırım işini görür
http://guides.gamepressure.com/crysis/guide.asp?ID=4001

Sağolasın bir önceki sayfadaki benim canavar orda dediği gibi yaptım öldü :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...