BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Kuzen evlenmesi bildigin ensesttir. Cirkindir
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ha bu arada bu topike yaam oburune yazdim. Turkiyenin iq ortalamasinin 15 olmasinin sebebi bu akraba evlilikleridir iste.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 vay be dinde kuzen kuzene ana-kız baba-kız ilişkileride mi irdelenmiş.Sağlam basımmış nerden alıyoruz o kitabı ? 70. sayfadan itibaren taocu seks ve kamasutra başlıyomuş doğru mu ? Dinde yeri olan şey ; Eğer abinin eşi varsa abin ölürse eşiyle evlenilebilir.Dul kalmaması için.Bakmak sevaptır skmek değil. Götünüzden ayet yazmayın lan
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mevzu neydi yavs, ben sonuna yetişebildim.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: vay be dinde kuzen kuzene ana-kız baba-kız ilişkileride mi irdelenmiş.Sağlam basımmış nerden alıyoruz o kitabı ? 70. sayfadan itibaren taocu seks ve kamasutra başlıyomuş doğru mu ? Dinde yeri olan şey ; Eğer abinin eşi varsa abin ölürse eşiyle evlenilebilir.Dul kalmaması için.Bakmak sevaptır skmek değil. Götünüzden ayet yazmayın lan Dinden kastın taoculuk ya da semih diniyse sana katılabilirim, ancak İslam'dan bahsediyorsan hangi ayet olduğu ve kaynağı yüzlerce yıldır kapı gibi ortada. Öğrenmen için tekrar yazayım. Kaynak: Nisa Suresi 23. ayet Size, şu kadınlarla evlenmek haram kılınmıştır: Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kız kardeşleriniz, karılarınızın anneleri, kendileriyle birleştiğiniz hanımlarınızdan doğmuş olup evlerinizde oturan üvey kızlarınız -eğer anneleriyle birleşmemişseniz o takdirde sizin için bir günah yoktur- ve sulbünüzden gelen oğullarınızın karıları. İki kız kardeşi birlikte almanız da haram kılınmıştır. Eskide kalanlar müstesna. Allah çok affedici, çok merhametlidir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İyi de benim dediğimi bana söylüyorsun ee nesini öğretiyorsun? Eğer abin ölmüşse abinin kardeşinin karısı dul bırakılmamak için alınır.Bunun kuranı kerim de yeri olduğu söyleniyor.Ne kadar doğru bilmiyorum arap toplumundan gelen bir gelenek mi yoksa islamiyette gerçekten böyle birşey var mı bilmem. 2. 3. kadınla evlenme kuma alma olayıda burdan gelmektedir.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 baba-kız falan diyince olmadığını iddia ediyorsun diye düşündüm :) kardeş karısı olayını tam bilmiyorum
frenquit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kuzenler de haram degil bu arada
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ya bi gidin iyice sapık adamlar oldunuz çıktınız. Nereye değil haram iyi amcanın kızını götür eve çağır arada boşken eve at o da sarmadı tüm kuzenler toplanıp orgy yaparsınız o da haram değil
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: ya bi gidin iyice sapık adamlar oldunuz çıktınız. Nereye değil haram iyi amcanın kızını götür eve çağır arada boşken eve at o da sarmadı tüm kuzenler toplanıp orgy yaparsınız o da haram değil Ne alaka yahu , evet birçöok kişiye ters gelir bana da ters geliyor ama haram değil. Kuzenlerin birbirine aşık olduğu da çok görülen birşey. O da sürekli görüşenlerin değil de özellikle birbirlerine uzak olup yabancı gibi olanlar.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ahah onu da araştırmak lazım bLackcha0s said: ya bi gidin iyice sapık adamlar oldunuz çıktınız. Nereye değil haram iyi amcanın kızını götür eve çağır arada boşken eve at o da sarmadı tüm kuzenler toplanıp orgy yaparsınız o da haram değil
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Horizon said: Ne alaka yahu , evet birçöok kişiye ters gelir bana da ters geliyor ama haram değil. tamam tersse zaten konuşmaya gerek yok haram mı değil mi diye :)
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Kişiden kişiye değişiyor , ensest demek bence abartı. Çünkü aynı aile içinden değil , misal olarak ; Amcanız vardır şehir olarak çok uzaktadır ve çok nadir görüşürsünüz , küçüklüğünde tanıdğın bir kuzenin vardır 10 yıl sonra çıka gelir görürsün çok güzel bir hatundur hoşuna gidebilir , sevebilirsin. Çünkü çok az görüştüğünden akrabadan ziyade yabancı gibi gelir hissel olarak. Bazı kişiler böyle hissedebilir , hissedebiliyorlar da. Şahsen ben hissetsem bile engellerim kendimi ama bazısı bunu yapmaz.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İğrenç iş, istisna durumlar örnek olamaz. Din meselesine gelince de öyle bi hadis varmış çocuklar zayıf sakat doğar falan diye. Bilimsel açıdan zaten yanlışlığını daha fazla söylemeye gerek bile yok.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ortaokulda çıktığım kız vardı kuzeniyle çok iyiydi araları. kuzeniydi sonuçta. ne kadar safmışım :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bunu yapmayanlara ensest deniyo işte. Nesi abartı? Akraba mı? Akraba... 1 yıl 10 yıl 20 yıl görmemek genleri değiştirmiyo ne yazıkki.
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İŞTE ENSESTİN BELGESİ. FLAŞ FLAŞ türk medeni kanunu madde 129 said: Evlenme engelleri I. Hısımlık MADDE 129.- Aşağıdaki kimseler arasında evlenme yasaktır: 1. Üstsoy ile altsoy arasında; kardeşler arasında; amca, dayı, hala ve teyze ile yeğenleri arasında, 2. Kayın hısımlığı meydana getirmiş olan evlilik sona ermiş olsa bile, eşlerden biri ile diğerinin üstsoyu veya altsoyu arasında, 3. Evlat edinen ile evlatlığın veya bunlardan biri ile diğerinin altsoyu ve eşi arasında. yani kuzenlerle evlenmek serbest. medeni kanunu hazırlayanlar nasıl izin veriyorlar enseste. olmaz. olamaz.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ensest aile içi demek işte. Bizim anladığımız aile kavramı=sülale olarak değil yani. Bildiğin anne baba çocuk.
bao Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 herkes biliyor ensestin ne olduğunu. sadece kuzen evliliğinin enseste yakın olduğunu düşününenler var ki bence de hiç hoş bişey değil. fizyolojik olarak yanlış çünkü genetik bozukluk varsa genlerde, çocukda da olma ihtimalini güçlendiriyorsun. sosyo-kültürel olarak yanlış çünkü bu yapı kaçınılmaz olarak alt jenerasyonda da böle eğilimler olmasını sonuçluyor. sonuç olarak baktığında, türkiyede yaşayan bazı toplumlarda bu var, bazılarında yok. benim bildiğim; kürtlerde, araplarda, lazlarda normal karşılanırken çerkezlerde, türkmenlerde ve gayri müslim azınlıklarda izin verilmiyor. ben çerkez olduğum için çerkezlerde kesinlikle yasak olduğunu biliyorum. eğer bir etik köken için yanlış yazmışsam, doğru bilen arkadaşlar düzeltebilir. kuzenle evlilik, sosyo-kültürel bir gerçek olarak kabul edilebilir, bunu anlarım, ama savunmayı saçma buluyorum.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Buyse ve -007- kutluyorum. Din adına bile ensesti savundunuz ya kutluyorum...
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ad3elb said: Buyse ve -007- kutluyorum. Din adına bile ensesti savundunuz ya kutluyorum... din adına? bu baslıkta hangi mesajımda din adına ensesti savunma var. ayrıca asıl size helal olsun, normal bir ilişkiyi ensest yaptınız. medeni kanunun hazırlayanların kim olduğuna bir kere bakmadan konuşmasanız. sonra utanırsınız.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ad3elb said: Buyse ve -007- kutluyorum. Din adına bile ensesti savundunuz ya kutluyorum... pes, anlayışsızlığın bu kadarı. -007- said: İğrenç iş, istisna durumlar örnek olamaz. Din meselesine gelince de öyle bi hadis varmış çocuklar zayıf sakat doğar falan diye. Bilimsel açıdan zaten yanlışlığını daha fazla söylemeye gerek bile yok.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Buyseden enstanteneler: "Kuzenle ilişkiye girmek normaldir, ensest degildir bildigin normal iliskidir" "Hapishanede kanser olunmaz" Epic.
Öne çıkan mesajlar