Radical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 YENİ TÜRKÜ dinleyiniz dinlettiriniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 pentagram var agalar. türkçe şarkıları çok imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abi Pop diyor5uz yoksa dunyanin n unlu grindcore gruplarindan biri de turk Cenotaph. Ama yane pop pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben o zeytinli klip zamanına falan kadar veya o sıralarda da Serdar Ortaç'ı kız zannediyordum. Ama geçen sene öğrendim ki erkekmiş. Bir de Serdar Ortaç hep aynı şeyleri yapan birisi, müzik dediğin gelişmeli. Kılab olayından zevk almadığımdan bilemicem ama onun da kalitelisi vardır sonuçta. Bu arada Sezen Aksu'nun son albümü çok saykodelik olmuş. Hayvan gibi uzun introlar enstrümantal parçalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Gkgokhan said: Serdar Ortaç zamanında abimiş.Yargılanmış ondan dolayıda.Oda gün bu gün.Böyle değişik olmuş. Not: Asparagas ahmet kaya'ya karşı milliyetçilik oynayan asker kaçağı ağbimiz.. hemşo bi de benim,cide'li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 o diğil de sağ taraftaki inzibat gökhan zan a benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 serdarın hareketli parçaları birbirine benzio ama adam iyi yani.bu bir gerçek.ayrıca slow şarkılarıda gayet başarılı ayrıca ben turkce şarkı dinlemem asla diyenleri asla sevmemişmdir.ama tarz meselesi laf etmek haddimize değil.ama turkce dinlemeyip turkce şarkılara kötü dandik gibi şeyler de denmemeli. ben pentragram falan dinlmem.ama pentragramın butun şarkıları aynı bi cacık olmaz demiyorum :).cunku bilmiyorum nedir necidir :) tarkan ayrı bi olay.tamam yabancı albumu ve son albumu iyi değil.ama adam eski şarkılarıyla tarkan oldu zaten :).dunyanın heryerinde konser verio.adamın hayran kitlesinin büyüklüğü belli.saygı duymak düşer herkese kenan serdar hande yener sezen aksu ve bi kaç isim daha(aklıma gelmedi mazur görün) turkiyenin en iyileri.aksini idda edemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 parcalari fena diil de sevmiyom ben bu japon kirmasini yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mr_Hand said: ben cevap veriim mi? kimse!? sdf aslında bir iki parça dinliyorum bazılarından o kadar. edit: tabii bununla alakesi yok allaha şükür dinlediklerimin :D zuahah yerli parçaları çaldıkça dinliyorum. kardeşim dinler beni sarmaz. ancak bu adamın evinde -türkiye için- iyi bir stüdyo-vari ortamı olduğunu biliyorum. araştırdığını ve uğraştığını da biliyorum. dilerse daha başarılı parçalar yapacaktır sanırım ama türkiye'de piyasada satan buysa (ki satması, para kazanması kaliteli olduğu anlamına gelmez [en azından reelde] ancak türkiyede bu, başarı için yeterli bir kriter olarak görülebilir tabii swh) gelgelelim yaptığı parçalara kaliteli demek kaliteye uzak bir derecelendirme yapıldığına gösterge olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oncelikle belirtiyim hic sevmem ama anlamsiz bi sekilde sarkilarini ezbere bilirim oyle pis bi adam kanimca... Ne zaman calsalar kicimi basimi tutamam dans ederim. itiraf.com gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 uyuz oluom bu adma ya özellikle sesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 turkce pop ta 90 lardan ileri gitmek istemiyorum sonsuza dek 90 larda yasayip turkce yada yabanci muzik dinleyebilirim ama daha ilerisini kaldiramiyorum haliyle serdar i da kaldiramiyorum serdar yaratici bi amcam degil(amca oldu artik) ya birbirinin aynisi yada dunyanin baska bi yerinde bir ikizi olan sarkilari var uzgunum hayranlari icin ama adam para kazaniyo ve cok seveni var o yuzden basarisiz oldugunu soyleyemeyecem (muzikal alanda basarisiz evet ama hayrani ve parasi var) birde ekemeden edemeyecem binlerce dansoz vs vs .. nin klibinde boyle yerd isikli bir `belly` tabelasi vardi sonra aynisini puussy cat vs vs nin beep klibinde `dolls` olarak gordum heralde psc kopyalamamistir.... buda beni gulduren anlardan biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 orhancıyım ben olz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar