Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kontrol yazıo ama kontör deil ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 öiv vergi indirimi "sözü" hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dassaa birisi gizlice telefonu alıp kendine kontör atıyordur?faturalıdan da kontör atabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kontrol transfer yazmış hakkaten yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 iyi baba o zaman ben 2 mbt sınırsız yaptırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mr_Hand said: öiv vergi indirimi "sözü" hmmm... aga yazdım zaten oiv indirim söz kısmını. gerçi burda bütün söledikleri yazıyor da.. kalkarsa fiyatlarda da adam gibi bi indirim olur herhalde? merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mum_Chamber said: nasıl kaldıysan ingilterede http://www.productsandservices.bt.com/consumerProducts/displayCategory.do?categoryId=CON-TOTAL-BB-R1&s_cid=con_FURL_broadband adresinde listelenenen her paket 18 ay sözleşme yaparsan ilk üç ay 10 sterlin indirimli. bu da british telecom. aynı şekilde http://www.talktalk.co.uk/talktalk/servlet/gben-home-Home adresindeki talktalk abonelikleri de öyle.. onun dışında ben hollandadayım, size zilyon tane öyle teklif çıkarabilirim buradan. yani öyle sizin varsaydığınız gibi bir dünya yok. her yerde müşteriyi tutmak adına böyle kampanyalar yapılır, yalnız bazı ülkelerde rekabet kurulu daha adil olduğundan hepsi onay almaz. O kampanyalara dikkat edersen modemi bedava verdikleri için kontrat yapıyorlar koca koca ilk 3 ay indiridim yazıyor sadece, yani zaten normal fiyatı altına yazıyor. Orada yazmayan ise o kampanyaya katılmak istemeseniz bile promosyon vs babında size modemi bile bedava verebiliyorlar, ben öğrenci iken tüm sene orada kalmayacağım için kontrat yapmam mümkün değil bu yüzden alamayacağım dediğimde adam düşündüğün şeye bak zaten sen öğrencisin modemini biz vereceğiz aylıkda şu kadar kontrat yok birşey yok diyebiliyor =) aradaki fark bunlardan ibaret. Ben halen bu tarifeler arasında gizli kazık göremiyorum, mesela quicknet'in yaptığı gibi tarife fiyatlarımız bu yazıp 2 senelik kontrat ın ilk 12 ayında o fiyatların geçerli olduğunu siteden değil etrafa sorarak ya da müşteri temsilcisine sorunca öğreniyorsunuz.Yazılanlara bakarken anlamak istediğiniz gibi bir sonuç çıkarmaya çalışmayın lütfen, burada tartışılan kampanya vs adında ayaklar altına alınan ahlaki değerler =P (kaldıysa tabi halen). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ya simdi eski sınırsızlara indirim yok mu yani? 50 kağıdı bayılmaya devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 BonePART said: %2 be dugununuzede yeter sunnetinizede sadfgfpasdpjuaso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evinde çift hat olanlar birini iptal edip diğerine alabilir gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 İptal etme, kapatma parası alırlar o zaman =P yoksa millet ana hattını iptal edip bir daha alırdı muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Olmuyor öyle 9 Temmuzdan sonra iptal eden olursa hattını, yeni çıkan kampanyadan yararlanmak için, eline alıo :p Zaten 9'unda açıkladılar kampanyaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Şİmdi ben 3 yıldır adsl kullanıcısıyım.Ben hattımı iptal ettirsem ve atıyorum kardeşim başvursa yeni, kampanyadan faydalanabilirmiyim. Ağustos kampanyasında 4 gb kotalı tarife ayda 15 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bLackcha0s said: Geçen gün emekli bi asker -adam tabi sıkıntıdan napıcanı bilmiyor- sarmış turkcelle bi kazık farketmiş dava açmış turkcell 32milyon$ ceza ödedi. zuhahhaaddfasdf koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dayzek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ne paragözmüş arkadaş oger telekom."Yeni üye gelsin, bağımlı olsun bana , varsın 12 ay ucuz ödesin hebeee" diye atmadıkları takla kalmadı.1 hafta da kampanyasız geçirseler, sürekli kampanya.Amaç sadece kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 la_bombonera said: bLackcha0s said: Geçen gün emekli bi asker -adam tabi sıkıntıdan napıcanı bilmiyor- sarmış turkcelle bi kazık farketmiş dava açmış turkcell 32milyon$ ceza ödedi. zuhahhaaddfasdf koptum tada bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 İlk postta verilen linkte "2008 yılı sonuna kadar" kısmının yazmayışı sanırım herkesi bu kadar coşturan. Adamlar gayet yazmışlar çünkü her tarife için. Bunu da anlaşılan arada bi yerde bi tek CthuLhu fark etmiş. @3395710 CthuLhu said: fiyatlarda şu kadar süre artış olmayacak şeklinde bir garanti vermiyorlar yani.. e 24 ay bağlatmam için bana vereceği güvence ne ki..neden bağlatayım yani?varır onun bir dalgası..sitesinde de buldum kampanyayı inceliyim bakayım. 15,99 YTL 2008 yılı sonuna kadar aylık öegh yerler bu işi sonra gene 29 alacak çakallar..neyse kalsın cafe rulz şimdilik =) Sonuç olarak bu kadar coşmaya gerek yok, ağustosun ortasındayız, hesabını yaparsak: 1 gb sınırsız için 49 veriyorum, 2008 aralığa kadar 5 fatura gelse yeni abone olan birinin vereceği ücret toplamı benimkinden 105.05 lira daha az olacak. Gidip ben de 24 ay için imza atarsam %12 indirim alıyorum ve aradaki fark 105.05 - 29.4 = 75.65 liraya düşüyor. Fakat ikinci durumda ikimiz de 2 yıllık (24 ay boru değildir bu arada) sözleşme yapmış oluyoruz. Açıkçası 2 yıl içinde kalkıp bi firma "bir kamyon megabit internet" kampanyası yaparsa ttnet falan umrumda olmaz; fakat o 75.65 lira kar etmek için sözleşme imzalayan arkadaşlar ttnet'in kendilerine sunacağı yeni "kampanyaları" beklemekten başka bir şey yapamaz. Şimdi, bu kadar sinir yapmaya gerek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 adsl indirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar