Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL İndirimi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Şu an ADSL kullanıyorsan ve hiçbir kampanyaya üye değilsen, 24 ay kullanıcam diye taahhüt ediyorsun, sana 12 ay boyunca 12% indirim yapıyorlar.

Çok akıllı lan bu salaklar, sağlam küfür geldi aklıma da, ban yemek istemiyorum.

Çakallara bak, senden 24 aylık taahhüt alıyor, yaptıkları toplam indirim maksimum (4Mbit için mesela) 128 YTL. 1Mbit olanlar içinse 70 YTL.

Öbür tarafta, yeni üye olanlar, 24 ay taahhüt ile, 4Mbit'i sadece 47 YTL'ye alacaklar. Alacakları toplam indirim bu durumda, 1000 YTL civarı.

Nasıl iş lan bu, adam becermenin de bir adabı var yani, cibiliyetlerini ....
töbe töbe
Sosyal ağlarda paylaş

normal tarifede yumurta kapıya dayanmadan indirim olmaz, adamların tek derdi son ana kadar sömürmek. :) başka firmalar gelicek "her tarafta internet sağlayabiliyorum, tarifem de budur budur, çok daha ucuz ttnetten." diye, o zaman çıkarır ttnet indirimli tarifeyi. yoksa böle çocuk kandırır gibi tarifeler yapıyolar "1 sene ucuz ama soraki sene benimsin anam" şeklinde.

ha umarım yanılırım o da ayrı. Pek sanmasam da...
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
normal tarifede yumurta kapıya dayanmadan indirim olmaz, adamların tek derdi son ana kadar sömürmek. :) başka firmalar gelicek "her tarafta internet sağlayabiliyorum, tarifem de budur budur, çok daha ucuz ttnetten." diye, o zaman çıkarır ttnet indirimli tarifeyi. yoksa böle çocuk kandırır gibi tarifeler yapıyolar "1 sene ucuz ama soraki sene benimsin anam" şeklinde.

ha umarım yanılırım o da ayrı. Pek sanmasam da...

VE BU OLAY yakin snrm ki herkesi en az 2 eneigine baglamaya calisiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Eminsin di mi ? Daha önce edilemiyodu da =) Eğer edilebiliyorsa benim için yeterli olur bu.

Peki kazık yemiş olur muyum 2 senelik taahhütle? En azından 1-1,5 sene için sanmıyorum. Bu fiyatın bir kaç lira altına düşerler belki o kadar.

Kaldı ki 4Mbit'lik düzgün çalışan bir bağlantı gayet işimi görür fazlasıyla. Rapid kullanıyorum desen tüm günlük kotanı indirirsin. İşim acele desen yarım saatte 700 mb geliyor zaten. Torrent falan desen 4/1 oranıyla onda da rahat edersin.

16/1 - 32/1 , o sondaki 1 artmadığı sürece anlamsız kalıyor bu noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...