eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 link - 1024 kpbs 6 GB tarife paketi 39 YTL yerine 20.99 YTL - 2048 kbps 6 GB limitli 49 YTL yerine 26.99 YTL - 1024 kbps limitsiz 49 YTL yerine 26.99 YTL - 2048 kpbs limitsiz 69 YTL yerine 36.99 YTL - 4096 kpbs limitsiz 89 YTL yerine 47.99 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oha ali sami way anasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Uh süper, ne zaman başlıyor acaba :p 1GB Limitsiz'e 49 veriyorduk, şimdi 4GB Limitsiz mi alacaz aynı paraya? imba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kampanya tüm ADSL tarife paketleri için geçerlidir. Kampanyadan, yeni abone olacak bireysel ADSL müşterileri yararlanabilecektir. grrrrrrarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi bu yeni musteri olayi entresan yane simdi ben uye olsam alabilcem siz alamicak misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 evet sadece yenı abone olacaklar ve 2 sene boyunca kullanmayı taahut edenler ıcın gecerlı. Ama adsl fiyatlarındada mevcut kullanıcılar ıcın %2 ıla 4 arasında ındırım olucakmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 %2 be dugununuzede yeter sunnetinizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Şu an ADSL kullanıyorsan ve hiçbir kampanyaya üye değilsen, 24 ay kullanıcam diye taahhüt ediyorsun, sana 12 ay boyunca 12% indirim yapıyorlar. Çok akıllı lan bu salaklar, sağlam küfür geldi aklıma da, ban yemek istemiyorum. Çakallara bak, senden 24 aylık taahhüt alıyor, yaptıkları toplam indirim maksimum (4Mbit için mesela) 128 YTL. 1Mbit olanlar içinse 70 YTL. Öbür tarafta, yeni üye olanlar, 24 ay taahhüt ile, 4Mbit'i sadece 47 YTL'ye alacaklar. Alacakları toplam indirim bu durumda, 1000 YTL civarı. Nasıl iş lan bu, adam becermenin de bir adabı var yani, cibiliyetlerini .... töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ya git işine telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dogruluk payi yuksek duymustum boyle birsey. ama teoride 4mbit heryere veremiyecekler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Gayette verirler, websitelerine koymuşlar her iki kampanyayı da, şimdi telefon açtım 444 0 375'e, oradakiler de doğruladı. Düpedüz göz göre göre insanları salak yerine koymaktır bu ya, başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kesinlessinde bi yazliga aliyim 1 mbit sinirsiz evde 4 mbit kablo war hic biseye deismem sanirim 32 mbit felan cikmadikca (oda kolpaymis 24 mbiti iptv olcakmis') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ahah komedi ya bi hevesle okumuştum ilk mesajı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 said: Bağlantı ücreti 29 YTL, hediyemizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 normal kullanıcılara herhangi bir indirim yok şu an için. bakalım normal tarifelerde neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 normal tarifede yumurta kapıya dayanmadan indirim olmaz, adamların tek derdi son ana kadar sömürmek. :) başka firmalar gelicek "her tarafta internet sağlayabiliyorum, tarifem de budur budur, çok daha ucuz ttnetten." diye, o zaman çıkarır ttnet indirimli tarifeyi. yoksa böle çocuk kandırır gibi tarifeler yapıyolar "1 sene ucuz ama soraki sene benimsin anam" şeklinde. ha umarım yanılırım o da ayrı. Pek sanmasam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Haha Tellcom 'un kampanyasını çalmışlar resmen onlarda 24 ay için ilk yıl indirim yapıyorlardı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kablonet'ten şaşmayın, oyun bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mr_Hand said: normal tarifede yumurta kapıya dayanmadan indirim olmaz, adamların tek derdi son ana kadar sömürmek. :) başka firmalar gelicek "her tarafta internet sağlayabiliyorum, tarifem de budur budur, çok daha ucuz ttnetten." diye, o zaman çıkarır ttnet indirimli tarifeyi. yoksa böle çocuk kandırır gibi tarifeler yapıyolar "1 sene ucuz ama soraki sene benimsin anam" şeklinde. ha umarım yanılırım o da ayrı. Pek sanmasam da... VE BU OLAY yakin snrm ki herkesi en az 2 eneigine baglamaya calisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 allah belanı versin telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oha. olsam mı naapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kablo pwnz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ADLS nakil edilebiliyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Eminsin di mi ? Daha önce edilemiyodu da =) Eğer edilebiliyorsa benim için yeterli olur bu. Peki kazık yemiş olur muyum 2 senelik taahhütle? En azından 1-1,5 sene için sanmıyorum. Bu fiyatın bir kaç lira altına düşerler belki o kadar. Kaldı ki 4Mbit'lik düzgün çalışan bir bağlantı gayet işimi görür fazlasıyla. Rapid kullanıyorum desen tüm günlük kotanı indirirsin. İşim acele desen yarım saatte 700 mb geliyor zaten. Torrent falan desen 4/1 oranıyla onda da rahat edersin. 16/1 - 32/1 , o sondaki 1 artmadığı sürece anlamsız kalıyor bu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar