Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 promil 1 litre kanda bulunan gr cinsinden alkoldur. leoneo nun soyledigi tabirle 3-5 tabir edilen sey binde 3-5 dir. 0.003 gibisinden bi degerdir. Olcum cihazlari bunu direk 3 fln diye yazdigi icin polis agziyla 3-5 promil diye okunur. Nasil ki devir gostergesinde 2 yazan yeri 2bin devir diye okuruz, bunu da yadirgamayiniz efem.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :)
matama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 dun gece tur atmaya ciktik tam uc defa polis tarafindan durdurulduk :) ilk durdurus, anadolu yakasinda bostancida oldu, gencler ickilimiyiz dedi, ben daha icmedim izin verirsen icicez dedim :) p:e o zaman kim kullanacak b:yandaki hanfendi p: olm tek icilir mi b:abi arkadakini gormuyon heral deyince p:iyi gecin hadi cok icmeyin :) ikinci durdurus kurucesme civarlarinda p:icki var mi a:bu kesin icmis bence kontrol(arabanin arkasinda oturan arkadas) p:lan gec benimle dalga geciyonuz bu saatte :) ucuncu durdurus p:icki ictik mi:) a:biz ictikte sizi bilmiyoz :) (espri hirsizi arkadas) p:lan gidin basimdan iyi geceler :)
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 matama said: dun gece tur atmaya ciktik tam uc defa polis tarafindan durdurulduk :) ilk durdurus, anadolu yakasinda bostancida oldu, gencler ickilimiyiz dedi, ben daha icmedim izin verirsen icicez dedim :) p:e o zaman kim kullanacak b:yandaki hanfendi p: olm tek icilir mi b:abi arkadakini gormuyon heral deyince p:iyi gecin hadi cok icmeyin :) ikinci durdurus kurucesme civarlarinda p:icki var mi a:bu kesin icmis bence kontrol(arabanin arkasinda oturan arkadas) p:lan gec benimle dalga geciyonuz bu saatte :) ucuncu durdurus p:icki ictik mi:) a:biz ictikte sizi bilmiyoz :) (espri hirsizi arkadas) p:lan gidin basimdan iyi geceler :)ooof :)
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DynamicK said: tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) evet ayıkken bende daha tehlikeliyim
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DynamicK said: tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) Alkol içince pamuk prenses oluyosun belki ondandır :P
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hehe prensesi bilmem de pamuk gibi oluyorum evet acaip iyimser olurum falan aşka gelirim böyle :) bu arada matama nın olay iyimiş =)
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DynamicK said: tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) Koskoca yonetici bile bunu diosa, butun pati trafik canavarı olur, yapmayın kotu ornek olmayın =)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 işte trafik canavarı olmamak için atıyorum bi tek :p koskoca diilim ayrıca ben, 175 den azım yani dwarf olarak devam ediyorum hayatıma içmem lazım ırkım gereği
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Turk polisi con entresan ya benide cevirip P: Alkol var mi? B: Yok P: Hi mi yok B: Hic yok P: Ne bicim gencsiniz siz be biz sizin yasinizdayken ayik gezmezdir. Diye kizmisti
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Selam, Abi sakal peki? Saygılar.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok paramecium Yane sakal makal kalmadi direk yuzsuzluk artik abi 2 kisiyiz diyolar 50 verirsen
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Selam, Yok o pencereden bakmadım, dwarf dedin mi bira köpüklü sakal aklıma geliyor da :P O bakımdan :))) Saygılar.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ahahah, yalnız 10 ytl bile sakal işlevi görüyormuş hala, çok şaşırdım geçen çevrildiğimizde; en az 20 gider diye düşünüyordum.
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Oooof demin de çok bomba bir konuşma geçti çevirmede, polisler bizim ev yolunu kesmiş durduruyorlar herkesi. Öndeki arabadaki kızla polisin konuşmasıdır: P: "Alkol aldık mı" K: "Aldık mı derken?" P: "Alkol var mı yani?" K: "Yani var ama... sayılıyor mu?" P: "Ne demek sayılıyor mu, içtiyseniz sayılıyor tabii" K: "Ha yok canım, ben alışveriş yaptım onları kastettim, bagajda var alkol" P: "O_o?!?" Yurdum insanını seviyorum!
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Abi turk polisinin 6. hissi var: Arabanın muaynesinin bittiği gün direk çevirdi ondan önce tık yok :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 adamın tipinden anlarlar gelişine 250 metreden :D
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Abi haberim yoktu ki bittiğinden :D Sonra arabayı bağlıcaz diyince öğrendim :P Yaman hırsız ev sahibini bastırırmış moduna girdim :D
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Noldu sora bagladılar mı arabayı?
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ya benimde muayene bitikti bir buçuk aydır. Dün muayene çilesi çekmeye gittim de yolda da korktum hani tamda bugün durdururlarsa diye :) Neyse öyle birşey olmadı muayene istasyonundada motoru aç bagajı aç tamam geeeeeeç dediler :)
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BoDrUmLu said: Noldu sora bagladılar mı arabayı? Hayır sakalın allahını bıraktım :D
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Alkol aldık mı lafına hastayım. Bi kere denk geldi alkol aldık mı ? Seninle almadık gidelim istersen dedim Artık değil polislerin yüzsüzlüğü eskiden beri aynı.Sabit fiyata geçin diyorum Emniyet müdürlüğünden yazılı belge her polis arabasına asılsın
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BonePART said: Turk polisi con entresan ya benide cevirip P: Alkol var mi? B: Yok P: Hi mi yok B: Hic yok P: Ne bicim gencsiniz siz be biz sizin yasinizdayken ayik gezmezdir. Diye kizmisti zuahaha bu ne lan ahhahaa koptum ya iyice kayış koptu polislerin
Öne çıkan mesajlar