Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 promil 1 litre kanda bulunan gr cinsinden alkoldur. leoneo nun soyledigi tabirle 3-5 tabir edilen sey binde 3-5 dir. 0.003 gibisinden bi degerdir. Olcum cihazlari bunu direk 3 fln diye yazdigi icin polis agziyla 3-5 promil diye okunur. Nasil ki devir gostergesinde 2 yazan yeri 2bin devir diye okuruz, bunu da yadirgamayiniz efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 dun gece tur atmaya ciktik tam uc defa polis tarafindan durdurulduk :) ilk durdurus, anadolu yakasinda bostancida oldu, gencler ickilimiyiz dedi, ben daha icmedim izin verirsen icicez dedim :) p:e o zaman kim kullanacak b:yandaki hanfendi p: olm tek icilir mi b:abi arkadakini gormuyon heral deyince p:iyi gecin hadi cok icmeyin :) ikinci durdurus kurucesme civarlarinda p:icki var mi a:bu kesin icmis bence kontrol(arabanin arkasinda oturan arkadas) p:lan gec benimle dalga geciyonuz bu saatte :) ucuncu durdurus p:icki ictik mi:) a:biz ictikte sizi bilmiyoz :) (espri hirsizi arkadas) p:lan gidin basimdan iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 matama said: dun gece tur atmaya ciktik tam uc defa polis tarafindan durdurulduk :) ilk durdurus, anadolu yakasinda bostancida oldu, gencler ickilimiyiz dedi, ben daha icmedim izin verirsen icicez dedim :) p:e o zaman kim kullanacak b:yandaki hanfendi p: olm tek icilir mi b:abi arkadakini gormuyon heral deyince p:iyi gecin hadi cok icmeyin :) ikinci durdurus kurucesme civarlarinda p:icki var mi a:bu kesin icmis bence kontrol(arabanin arkasinda oturan arkadas) p:lan gec benimle dalga geciyonuz bu saatte :) ucuncu durdurus p:icki ictik mi:) a:biz ictikte sizi bilmiyoz :) (espri hirsizi arkadas) p:lan gidin basimdan iyi geceler :)ooof :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DynamicK said: tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) evet ayıkken bende daha tehlikeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DynamicK said: tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) Alkol içince pamuk prenses oluyosun belki ondandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hehe prensesi bilmem de pamuk gibi oluyorum evet acaip iyimser olurum falan aşka gelirim böyle :) bu arada matama nın olay iyimiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DynamicK said: tamam sonuç olarak ne kadar içip bırakalım ? :p bi de şöyle bir durum var ben mesela alkol aldığımda daha güvenli araba kullanıyorum asla hız yapmadan kimseyi sıkıştırmadan ve yolda her önüme atlayana buyur geç hanfendi diyip yol vererek falan :) öyle ki polis hiç durdurmadı alkollü iken şu ana kadar :) Koskoca yonetici bile bunu diosa, butun pati trafik canavarı olur, yapmayın kotu ornek olmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 işte trafik canavarı olmamak için atıyorum bi tek :p koskoca diilim ayrıca ben, 175 den azım yani dwarf olarak devam ediyorum hayatıma içmem lazım ırkım gereği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Turk polisi con entresan ya benide cevirip P: Alkol var mi? B: Yok P: Hi mi yok B: Hic yok P: Ne bicim gencsiniz siz be biz sizin yasinizdayken ayik gezmezdir. Diye kizmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Selam, Abi sakal peki? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok paramecium Yane sakal makal kalmadi direk yuzsuzluk artik abi 2 kisiyiz diyolar 50 verirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Selam, Yok o pencereden bakmadım, dwarf dedin mi bira köpüklü sakal aklıma geliyor da :P O bakımdan :))) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ahahah, yalnız 10 ytl bile sakal işlevi görüyormuş hala, çok şaşırdım geçen çevrildiğimizde; en az 20 gider diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Oooof demin de çok bomba bir konuşma geçti çevirmede, polisler bizim ev yolunu kesmiş durduruyorlar herkesi. Öndeki arabadaki kızla polisin konuşmasıdır: P: "Alkol aldık mı" K: "Aldık mı derken?" P: "Alkol var mı yani?" K: "Yani var ama... sayılıyor mu?" P: "Ne demek sayılıyor mu, içtiyseniz sayılıyor tabii" K: "Ha yok canım, ben alışveriş yaptım onları kastettim, bagajda var alkol" P: "O_o?!?" Yurdum insanını seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lol daha hiç polis çevirmedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Abi turk polisinin 6. hissi var: Arabanın muaynesinin bittiği gün direk çevirdi ondan önce tık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 adamın tipinden anlarlar gelişine 250 metreden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Abi haberim yoktu ki bittiğinden :D Sonra arabayı bağlıcaz diyince öğrendim :P Yaman hırsız ev sahibini bastırırmış moduna girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Noldu sora bagladılar mı arabayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ya benimde muayene bitikti bir buçuk aydır. Dün muayene çilesi çekmeye gittim de yolda da korktum hani tamda bugün durdururlarsa diye :) Neyse öyle birşey olmadı muayene istasyonundada motoru aç bagajı aç tamam geeeeeeç dediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BoDrUmLu said: Noldu sora bagladılar mı arabayı? Hayır sakalın allahını bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 :D kaç para =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Alkol aldık mı lafına hastayım. Bi kere denk geldi alkol aldık mı ? Seninle almadık gidelim istersen dedim Artık değil polislerin yüzsüzlüğü eskiden beri aynı.Sabit fiyata geçin diyorum Emniyet müdürlüğünden yazılı belge her polis arabasına asılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BonePART said: Turk polisi con entresan ya benide cevirip P: Alkol var mi? B: Yok P: Hi mi yok B: Hic yok P: Ne bicim gencsiniz siz be biz sizin yasinizdayken ayik gezmezdir. Diye kizmisti zuahaha bu ne lan ahhahaa koptum ya iyice kayış koptu polislerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar