Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aurelio Real Betis'de

Cantona

Öne çıkan mesajlar

lol

nocom, cok objektif mesajlarda yazdık zamanında ama senin gibi at gozlukluler yüzünden bi değerinin olmadıgını anladım, genel yonetici olmam birşeyi değiştirmez, objektif yazmak zorunda değilim.

ayrica cirolarda fb>gs>bjk, yalanmı bu? bunun neresi objektif deil ahah

ha bide dinime kufur eden musluman olsa, bu bolumun bjk li taraftarları arasında yüzkarassısın sıfır objektif yaptıgın yorumlarla, noldu 2-3 mesajim batınca onjektif yorumumuz yok mu oldu :)

kac kere ceza aldın futbol bolumunden? bu futbol bolumu yuzunden patiden bile ucuyodun bi ara yada uctun galba gene bi sure.

az relax olcan olamıyorsan yazmıcan bu bolume, ha bolume kimin yazıp yazmayacagına da sen değil ben karar veririm hani haberin olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla be sakinim, no problem benım ıcın bu yazılanlar :) çifte standarta devam ediliyor. eleman bızım baskana tüpçü, menejere mafya der bişi olmaz, bız gs ye ac karnını doyursun derız mesaj editlenir.

kendı dunyanızda yasıyorsunuz.

sende benım bugune kadar gordugum fenerlıler arasında yuzkarasısın demek ısterdım ama malesef hepiniz aynısınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu diyebilirsin, buyur de benim icin sorun yok, ama sebep gostermek lazım.
sen bana dersin ama sebep gosteremessen gene kendin rezil olursun :)

attıgın tum mesajları cıkarayım 100 mesaj varsa 80 i objektif olmayan ya saldırı yada kişisel laf sokmaya calısan mesajlardır.

konuyla alakali cevap veremeyince kişisel saldıruya geciyorsunuz, senin ve sana benzeyen bir kaç kişinin en büyük problemi zaten bu.

mimlisin, sakın aglama cift standart diye. 3 tane mod koyduk bolume
fbli gsli bjkli ne yapıcaz daha neyin cift standardından bahsediyorsun.

gecen kural yazmıstık 2. seferde 15 gun banlansınlar, 3. seferde komple futbol bolumunu goremesinler diye, acaba uygulamamak ile hatamı ettik :p

bu bolumun kuruldugundan beri modlugunu yaptım, herkes arkasına bakmadan kacarken bolumden, bırakında kimin ne tarz mesajlar attıgını bileyim yani. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

baslıkla alakalı konu dagıldı ama buyur işte

ben fener baskanına azize desem o mesaj silinir, adam kalkar tüpçü ve mafya der şikayet ederiz silimez ?

gs aç karnını doyursun derız silinir, bjk yonetımı salaklardan olusuyor denılır silinmez ?

rezillik nereden cıktı bu arada ?

al 2 gun ıcınde 2 ornek sana, hala mı çifte standart yok ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Aurello nun gidişine üzülmeyen tek FB taraftarı varsa o da benimdir. Çok iyi oyuncu, takımın yükünü kaldırıyor resmen. Ama o oynuyor diye orta sahamızda tembeller doldu resmen. Alex 2 sene geriye koşmayı bırak yürüyüş bile yapmadı. Dün Lig radyo da dinliyorum antremanları izleyen muhabirler diyorki. Biz Alex i hiç bu kadar istekli görmedik. Önceden sezon öncesi kampa bile gelmezdi. Gelse 2 gün oynar 3. gün sakatım der yatardı diyorlar. Ama bu sene adete takımın abisi, çok koşuyor, çok çalışıyor diyorlar. Aurello yok orta sahada etekler tutuştu. oh bea sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

nocom, fb baskanına da neler denildi silah kacacısından mafyasına kadar illaki olacak.
bjk baskanına kendı taraftarı tupcu diyor :) mesela

neyse konuya donersek, ne selcuk ne deniz dolduramaz aurelionun yoklugunu, bildigin orta sahamızın cokmesinden korkuyorum ben.

selcuk iyi pas atar, defansif yonu sıfır paso faul ile durdurur.
deniz istikrarsız bana gore, kac sene gecti hala adam ayagına top aldıgında rahatsız olurum, gereksiz calımlar sacma sapan paslar, ha bazende iyi oynuyor ama bazen.

emre bilmiyorum uyarmi ama bence uymaz, buyuk ihtimalle ilk basta emre denenecektir aurelionun yerine, ama emre de aureliodaki defansif kabiliyet yok, daha teknik oyuncu

maldonado napcak pas atcak geri alcak gene pas atıcak 2 adım atıp, aurelio gerektiginde top surebiliyordu kanatlara super toplar taısıyp atak baslatıyodu, bunların yanında 1v1 de inanılmaz etkili defansif olarak. varmı boyle bir oyuncu baska?

cidden 4. kez yazıcam ama acı gercek bu fenerbahçe en iyi yabancı fılan değil en iyi futbolcusunu kaybetmiştir ve bir taraftar olarak ben buna baya üzüldüm.

Senna filan diyorlar aurelionun yerine, gorusmelere baslanmıs gel gorki ŞAHSİ FİKRİM, senna gelse bile aurelioyu aratacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aurelio süper oyuncu, çok başarılı, ayrıca FB'nin en faydalı adamıydı bence de, yokluğu da çok şey götürür takımdan evet.

Ama abartmayın. Senna gelse nasıl aratsın yahu, Senna en az Aurelio kadar iyi hatta çok daha iyidir bence.

Ha çok büyük maddi zarar olur bu, Senna Aurelio gibi bedavaya gelmez çünkü (tabii o da geliceği varsa o da). Hem bonservis hem yıllık ücret falan açısından bayağı patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zannetmiyorum,

Güiza'nın gelmesi bile bence bir lüksdü. Orta Saha'da bir dünya adam var, çıkar oynarlar. Bişicik olmaz.

Aurelio kayıp, hem de büyük bir kayıp, ama yeri doldurulamayacak kadar büyük değil, takım olmayı başarabilirler ise, bir birleri'nin hatalarını kapatır, belki eski Fenerbahçe'den daha iyi performans sağlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...