Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aurelio Real Betis'de

Cantona

Öne çıkan mesajlar

cemad said:
fener onun yerine birini alacaktır kesin. zira fenerin gücünü çok büyük bir şekilde etkiler. aurelionun yerine birkaç hafta idare etmek başka birşey, 1 sezon boyunca aurelionun olmaması başka birşey

yabancı kontenjanı dolu değil mi Fb'nin ?
Sosyal ağlarda paylaş

gideceği vardı, gitti. adamın son büyük transferi bu sonuçta. düşünün ki futbol kariyeriniz bitecek, nerde bitsin istersiniz ? ispanya mı türkiye mi ? ben şahsen ispanyada bitsin isterim. hem t.d. liğe geçiş daha kolay, hem de çocuklarım orada okur böylece.

hayırlısı olur umarım onun adına, gelir milli takımda yine aynı derecede oynar, yine saracoğlu na çıkar da alkışlarız umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam tüm sezonu şampiyonlar liginden daha ağır bi ligde geçirecek zaten şampiyonlar ligini napsın ki? Üstelik de adam genç değil kariyer peşinde değil artık futbolunun son 2-3 yılında. Bundan sonra isim yapmak için şampiyonlar ligini düşünmesine gerek yok. Bu saatten sonra da zaten Real Madrid'in, ManU'nun alacağı yok onu, o yüzden en mantıklı seçimi yaptı bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın etmeyin, şampiyonlar ligi- avrupa ve dunya kupası bir futbolcunun yası ne olursa olsun cıkabilecegi en iyi yer, kendını gosterebilecegi en iyi yer hepsi oynamak ister bi sekilde diye dusunuyorum.

yaş filan diyorsunuz çatır çatır yaşlı adamlarda transfer piyasasında yuksek fiyatlara gidiyorlar.. sadece turkiyeye has birsey değilki?

ha yaş ilerledi artık ispanyada kalırım coluk cocuk burda okur egitimleri daha iyi filan dusunduyse tabiki yapcak bisi yok.

ama kimse sportif başarı için filan gitti demesin nocom gibi, fena dalga konusu oluyorlar sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım o kadar da değil. real betis fenerbahçe'nin yanında çaykur rize gibi kalıyor bence. ama olay kesinlikle futboldan sonraki kariyeri ve hayatını planlamak adına yapılmış bi hareket bence dediğim gibi. bu sene betis şampiyonlar ligine katılabiliyor mu ya da uefaya? katılamıyorsa bu sene daha başarılı olup bi dahaki sezon boy gösterir ne bileyim yani ki öyle bi amacı olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Maldonado ve Emre'ye ne kadar güvenilir?Emre sık sık sakatlanıyor,oynadığı zamanda kırmızı kart görüyor.Maldonado'nun geçen sene olumlu bir iş yaptığını göremedim.Biraz parlasaydı bu sezon için olur diyebilirdim.Aurelio inanılmaz bir adam.Sakatlanmaz,hep aynı çizgide ve istikrarlı oynuyor.Dünyada ön libero mevkiisi gittikçe daha fazla önem kazanıyor ve burada oynayan oyuncular artık çok pahalı.Bunu düşününce Kezman+Maldonado yerine çok iyi bir ön libero alınsa yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...