Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Real Betis resmi sitesi açıklamış. yarın 12.30da sağlık kontrolü yapılıp imza atılacakmış.. off ya mehmet off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bir gsli olarak sevindim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fener onun yerine birini alacaktır kesin. zira fenerin gücünü çok büyük bir şekilde etkiler. aurelionun yerine birkaç hafta idare etmek başka birşey, 1 sezon boyunca aurelionun olmaması başka birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 nası iş bu ben anlamadım. Aragones değil miydi Aurelio sistemimin oyuncusu onun üzerine sistem kurucam hede hödö kesinlikle göndermeyin diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 cemad said: fener onun yerine birini alacaktır kesin. zira fenerin gücünü çok büyük bir şekilde etkiler. aurelionun yerine birkaç hafta idare etmek başka birşey, 1 sezon boyunca aurelionun olmaması başka birşey yabancı kontenjanı dolu değil mi Fb'nin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 valla boşaltacaklardır heralde kim oynicak aurelionun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gideceği vardı, gitti. adamın son büyük transferi bu sonuçta. düşünün ki futbol kariyeriniz bitecek, nerde bitsin istersiniz ? ispanya mı türkiye mi ? ben şahsen ispanyada bitsin isterim. hem t.d. liğe geçiş daha kolay, hem de çocuklarım orada okur böylece. hayırlısı olur umarım onun adına, gelir milli takımda yine aynı derecede oynar, yine saracoğlu na çıkar da alkışlarız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 eh tekrar soyliyim bende, alex ayrilsa bu kadar üzülmezdim, en iyi oyuncusu kaybetti fenerbahce. kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Emre nerede oynayacak diye kasıyordu millet. Yer açıldı işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bencede en iyi oyuncusunu kaybetti fener.. onun gidecegi yere keske 4 tane baska adam gideydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yanlış tercih yaptı malasef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Real Betis ne ya, istediği kadar İspanya olsun, sen Fenerbahçe den gidiyorsun, saçmalamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Xo said: Emre nerede oynayacak diye kasıyordu millet. Yer açıldı işte. :) aurelio'nun gitmesi emre ile birebir alakalı zaten. Sen emreye 3.5 milyon euro verirsen senelik Aurelio'da benim ondan neyim eksik türkiyenin en iyi ön liberolarından biri değilmiyim o okadar para alıyor der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 betis > fenerbahçe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet ligi 13. sırada bitiren bir takima gidip, şampiyonlar liginde oynama şansını hemen hemen sıfıra indirmek pek mantıklı nocom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fenerbahçe den yıllık 3 istese verirdi. adamın amacı para mı diye düşünüyorum ama bence de kariyerini ispanyada bitirip orada yaşamak istemiştir. mantıklı bi hareket. yüz yıldır türkiyede adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Adam tüm sezonu şampiyonlar liginden daha ağır bi ligde geçirecek zaten şampiyonlar ligini napsın ki? Üstelik de adam genç değil kariyer peşinde değil artık futbolunun son 2-3 yılında. Bundan sonra isim yapmak için şampiyonlar ligini düşünmesine gerek yok. Bu saatten sonra da zaten Real Madrid'in, ManU'nun alacağı yok onu, o yüzden en mantıklı seçimi yaptı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yapmayın etmeyin, şampiyonlar ligi- avrupa ve dunya kupası bir futbolcunun yası ne olursa olsun cıkabilecegi en iyi yer, kendını gosterebilecegi en iyi yer hepsi oynamak ister bi sekilde diye dusunuyorum. yaş filan diyorsunuz çatır çatır yaşlı adamlarda transfer piyasasında yuksek fiyatlara gidiyorlar.. sadece turkiyeye has birsey değilki? ha yaş ilerledi artık ispanyada kalırım coluk cocuk burda okur egitimleri daha iyi filan dusunduyse tabiki yapcak bisi yok. ama kimse sportif başarı için filan gitti demesin nocom gibi, fena dalga konusu oluyorlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yok canım o kadar da değil. real betis fenerbahçe'nin yanında çaykur rize gibi kalıyor bence. ama olay kesinlikle futboldan sonraki kariyeri ve hayatını planlamak adına yapılmış bi hareket bence dediğim gibi. bu sene betis şampiyonlar ligine katılabiliyor mu ya da uefaya? katılamıyorsa bu sene daha başarılı olup bi dahaki sezon boy gösterir ne bileyim yani ki öyle bi amacı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Masticore said: aurelio'nun gitmesi emre ile birebir alakalı zaten. Sen emreye 3.5 milyon euro verirsen senelik Aurelio'da benim ondan neyim eksik türkiyenin en iyi ön liberolarından biri değilmiyim o okadar para alıyor der. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gecen sezon 16. bitirmis bu sezon 13. bitirmiş sezonu real betis. eger baktıgım site yalnıs degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ispanya liginde ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 maldonado geriye dönük dmc,emre ileriye dönük dmc tarzında oynıcak muhtemelen. of be orelyo naptın ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 selcuk deniz maldonado emre / bu dordunu toplasan marco bile yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Maldonado ve Emre'ye ne kadar güvenilir?Emre sık sık sakatlanıyor,oynadığı zamanda kırmızı kart görüyor.Maldonado'nun geçen sene olumlu bir iş yaptığını göremedim.Biraz parlasaydı bu sezon için olur diyebilirdim.Aurelio inanılmaz bir adam.Sakatlanmaz,hep aynı çizgide ve istikrarlı oynuyor.Dünyada ön libero mevkiisi gittikçe daha fazla önem kazanıyor ve burada oynayan oyuncular artık çok pahalı.Bunu düşününce Kezman+Maldonado yerine çok iyi bir ön libero alınsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar