Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bok alırım o zaman 66 67 ye kadar T_T %60 lığı bile almadım daha ucuzlicak belki lvl 30 geyiğine diye. koş koş bitmiyor çitayla sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Lopeth said: bok alırım o zaman 66 67 ye kadar T_T %60 lığı bile almadım daha ucuzlicak belki lvl 30 geyiğine diye. koş koş bitmiyor çitayla sdsfd ömrün çürür abi öyle delimisin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesleklerin nedir bilmiyorumda %60lık alıp copper bar bile toplasan, 1 bilemedin 2 günde bineksiz koşarken kaybettiğin kadar zamanda o bineğin parası çıkar zaten. %100 lükte aynı şekilde, 58de outlandda girdiğini varsayarsak, skiller hariç hiçbirşeye para harcamadığını varsayarsak (özellikle AH'ye ve üretim mesleklerine bu aşamada para harcamak bence delilik) hellfire peninsula bitmeden 600g toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abi hellfire eninsulanin bitmesi olayi deil ki sole bi arkadasina versin 1k gold level 70 de cok rahat 1 gunde max 2 gunde farmlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hani arkadaşı yoktur, onlar daha düşük leveldır falan gibi en kötü durum için söyledim. En kötü durum içindeyken bile yaya olarak seyehat edilmez, bu oyundaki en değerli şey zaman. Kalan herşeyin geri dönüşü bir şekilde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 59-60 arası sanırım 150-160 k falandı bi 60 oldum 60-61 arası 300 kusur k idi oha demiştim alt kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 questlerden cok para geliyor herelde temel sebebi bu mudur? ben profları kasmadım cunku alta usengecligimden, 70 olunca kasarım nasıl olsa cok param olur dedim. ama simdi 100 kusur gold ile takılıyorum, 58 level warrior ile. outlandde de fikiyolar beni moblar, pek bi halt yiyebildigim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ekonomiyi kullancan abi. Ben Turalyon diye unutulmuş, paslanmış bir sunucuda başladım. Tanıdık kimse yok. Millet tweak'ime item alcam diye kıytırık level 20 item'lara 10-20g veriyor trink diye. Her düşen yeşil item'ı en az 10g'ye satıyorum. Bazen 20-30g. Eskiden 5g'ye satamayacağımı düşündüğüm mavileri 50-60g'ye sattığım oldu. Level 54 oldum. Sırf AH'da kazık kazık şeyler satarak 700g yaptım. Ara sıra AH'dan silah falan da alıyorum. Mount da aldım 40 olduğum anda. 60 olmadan epic parası çıkmış olacak rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 60 tan rested sız sıkıcı olur herhalde.. Bende bir gün lvl kasıyor iki gün BG ye giriyordum... Böylece outland de 3 tane haritaya hiç ayak basmadan 70 oldum ve gladiatör set daha 68 ken falan bankadaydı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 mainden gönderiyorum ben alta para gerekirse hic ugrasmadan yesil itemmı düstü direk vendora ugrasamam ah la falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 quest teslim ettikçe restedin sınırı ilerliyor.. yani questten kazandığın xpler restedden yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 son maintenance'da arkadaşla karakterlerimizi şehirdışında bir yerde bırakıp çıkmıştık ve zerre rested'ımız yoktu (black temple'ın dışındaki belflerin olduğu yerde çıkmıştık hatta) maintenance'dan sonra girdiğimizde ilginç bir şekilde nerdeyse 1 level boyunca rested olduğumuzu farkettik. belki sana da aynısı olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hozceri said: mainden gönderiyorum ben alta para gerekirse hic ugrasmadan yesil itemmı düstü direk vendora ugrasamam ah la falan Main char yoksa uğraşıyorsun işte. Her yeşil item 10-30g arasına gidiyor. Level 60 olduğumda 850G vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mining skinning kasmıştım warrior'u kasarken 62 lvl olduğumda epic binek + 600g para vardı. Şimdi mesleksiz druid kasıyorum, tüm sistem aynı şekilde 39 lvl'im 20 gold para var. O da 40 olunca traine gidecek, mesleklerin önemi büyük, ama zaman kaybettiriyorlar az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar