Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmalıyım

Hana

Öne çıkan mesajlar

sorun şu ki çok iyi bir arkadaşım var daha doğrusu vardı demeliyim gayetle yakındık beni benden iyi tanıdığını söylerdi ama son dönem herşey değişti okulda kaşar dediğimiz dalga geçtiğimiz kızların bulunduğu ve bütün kızlara pislikmiş gibi davranan tartaklayan erkeklerin bulunduğu bi grupla takılmaya başladı ve davranışları dahil herşeyi değişmeye başladı.grubun kızları gibi kaşar davranmaya başladı kısaca.
geçen gün cessaretimi toplayıp msnden ona çok değiştiğini ve eğer o grupla takılmaya devam ederse onunla arkadaşlığımı keseceğimi söylemeye başladım ama tam çok değiştin dediğimde aksi gibi elektrikler kesildi ve ben o cesareti bi daha toplayamadım şu an karar veremiorum ya onunla arkadaşlığımı kesicem tamamen yada ona o gruptan ayrılması ısrar edeceğim...bi tavsiye...
Sosyal ağlarda paylaş

1.sı Kımse senı senden daha ıyı tanıyamaz.

Gelelım konuya arkadaşlık vazifeni yapmışsın uyarmışsın gerisi ona kalmış sana verdiği değer kadar sözlerin bir ağırlığa sahip olur onda ama yanılmıyorsam takılmaya devam edicek o grup ile bu durumda senin tek yapman gereken beklemen.

Zamanla onlarıda iyi tanır, hata yaptığını anlar..bu tip şeyler olursa arkadaşın geri döner tekrar bir konuşma çekersin son durum ile ilgili hea dönmez ise ...there isnt any friend.
Sosyal ağlarda paylaş

"kaşarlarla takılmaya başladıysa sen de onu ye" gibi bi yoruma hazır olmanı tavsiye ederim öncelikle..

konuyla ilgili olarak da söylemek için cesaret toplamana gerek yok, gayet normal bi şekilde söylersin. aşk falan ilan etmiyosun sonuçta. rahat olman lazım. hatta karşına al konuş. "sen değiştin., böyle devam ederse seninle olan arkadaşlığımız çıkmaza girecek benim açımdan, kusura bakma" dersin olur biter.
gerisi ona kalmış bişe.
Sosyal ağlarda paylaş

bence sal kızı.

öncelikle kızın dadandığı grubun kaşar olmaktan ziyade popüler oldukları gibi bi izlenim oluştu bende. e kızın da o çeteyle takılmak istemesine, tarzı biraz rahatlatmaya çalışmasına şaşmamak gerek.

ayrıca çok yakınım dediğin bi arkadaşını karşına alıp ona fikirlerini sölemeye dahi cesaret edemiyosan, alınma ama, sende biraz pasiflik var demektir.

bence kız sadece upgrade yapmaya çalışıo. ben pek suç bulamadım kızda.
Sosyal ağlarda paylaş

cok yakın arkadaşım diosun ama gücümü toplayıp uyaramadım diosun.demekki neymiş gerçekten arkadaş değilmşsiniz :)

insanlar 1 günde deişemez.belki o kız gerçekten öleydi ve kendini bulmus oldu onların arasında :)

samimiyeti bozma kaşar arkadaşlarıyla takılırsın/ama sanırım kızsın o yuzden bu cumle geçersiz
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası onu uyarmakta çekiniorum çünkü bana onlarla arkadaşlığımı kıskanıosun diyebilir eskiden olsa böyle demiceni bilirdim ama artık karar veremiorum nasıl davranır.ve ben onlarla arkadaş olması bişey demem normalde ama onunda kaşar olması ve erkeklerin kendisine o şekilde davranmasına izin vermesine kızıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...