Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Son zamanlarda en son açılan realm var mı diye soruluyordu. Official forumlara bakınırken denk geldi. Blizzard bu akşam yeni realmini açıyor. Reroll çekeceklere duyurulur. Blade's Edge Realm
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Linkte yazıyor zaten, heh. Ruin
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oy yeni açılmış boş bi realm ne bayık olur. para yok ah yok sıfırdan wowa başlamak gibi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bizim Bgroupa geliyo o yuzden ruin'de bugun extended maintaince var SUXX!!!
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu ruindekiler sabaha kadar ağlasalar azdır, eski xavius oyuncusyum server ölü bg ölü yazık walla çoğu bgde böyledir eminim bunu 3-5 server yerine 7-8 realme çevirmeliler
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Aynen öyleymiş, battlegroupun ölü olduğu söyleniyor. Hatta bkz. http://nihilum.mousesports.com/en/news/800,downfall_of_the_ruin_battlegroup/
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 4 tane realmle battlegroup yaparlarsa..
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bliz açarken de farkındaymış, isminden belli. RUIN
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Haydi pati serverı yapalım burayı, dolduralım. Official language türkçe olsun.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hadi xunn yardıralım. horde, ally ?
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ally olalım ya, hayvan gibi raciallar arena için. oO
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hala perception diyor, shadowmelt FTW. Onu geçtim escape artist var. Human warrior kasarak hayatımın hatasını yaptığımı ona 61 tahammül edip üstüne druid kasarken farkettim anca. Perception için kalaslike grafiklere katlanılmaz ya ııh, eksisi artısından fazla.
Baalzebub Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ilk birkac gun yeni karakter acilamiyordu degil mi? onu gibi bir sey vardi sanki... oyle degilse bi mage acayim
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yok burası yeni realm. Migrate falan kapalı, hatta AQ "Scarab Lord" title'ı için kasacak insanlar falan var, yazıyorlar officialda. :p Perception arenada çok iyi öyle deme. karşı takımın stealtherlarını bulup, opener olmalarını engellemek büyük avantaj. Shadowmeltte fena değil ama. Rakip human olmadıkça Rogue vs Rogue'da çok rahat buluyorsun diğerlerini :] bir de vanish'den sonra, eat+shadowmelt iyi oluyor :p ek olarak o warrioru iri memeli bir hatun açsaydın kalaslike falan demezdin ama :/
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 eh ben de onu diyorum işte. ben nelf rogue'um. iyi bir human rogue bulup RRD yapıcaz bakalım :)
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ruin forumlarına baktım da çok rezil durumda ipleyen yok bizi diyorlar : adamın biri 10 tane küfürlü topic açmıştı hatta, banlanmamıştı ona rağmen :P
Snake Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tekrar deniyorum şansımı. oynayan var mı burda?
Snake Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 3.5 senedir bu serverda aralıksız olarak istikrarlı bir şekilde wow hayatımı sürdürmekteyim. şu ana kadar serverda hiç türk ile karşılaşmadım (merge olmuş eonar ve vek'nilash da dahil). bir şans denemesi daha yapmak istiyorum burda.
Öne çıkan mesajlar