Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ta**ak dediniz de Teabag geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Küfür kullanan ne erkeği nede bayanı sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Allah da sevmez. Gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi ve lan kızlara yakışmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Absolut said: Küfür kullanan ne erkeği nede bayanı sevmem. heh buna saygı duyarım işte ama kızlar küfür etmesin erkekler edebilir diyen zihniyete karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Nomak said: Küfür etmek hakdan önce doğal bir eylemdir, ağız bu sahip olan herkes küfürde eder dedikoduda yapar asıl nokta kendi eğitmek ve arkadandaki delik kadar konuşmaktan geçer. Kızlara küfür etmek hiç bir kültürde yakışmaz bu temelinde aile terbiyesi yatar ama buda bir yere kadar işler. Gelelim benim kızım böyle küfür der bende mutluyum bu halden o halde bende böyle tepki veririm diyen genç deli dolu arkadaşlara; Nasıl mutlu oluyorsanız olun ama geçipde bunu çok doğalmış gibi yansıtmayı bırakın.Kaç yıllık ilişkilerden bashediyoruz orasıda mechul, Erkek nasıl bir saygı vermiş kolunun altındaki kıza oda ayrı bir konu. Gelelim kızlara , bir durum olur küfür eder kızar kudurur cinleri çıkar bunlar normaldir ama bunuda alışkanlık haline getirip ağa ben küfür ederim, erkek arkadaşıma lan ibne derim oda bana gaşar der biz çok mutluyuz diyen deli dolu arkadaşlarımızın ayrıldıktan sonra birbirleri için sarf ettikleri sözler için ayrı topic açsınlar zaman geldiğinde. Saygı, sevgi denen şeyler vardır bunları birbirlerine belirtmek için insanlar farklı yolları denerler. Herhalde buda sizin seçiminiz. Dory adlı modumuzda 6 yaşından beri ediyorum demiş artık ne kadar ciddi bilmiyorumda aile düşenemiyorum eğer gerçek ise. Gerçi geyiq başlığı her zaman olduğu gibi ve cinsler müzesi bu kadar yazı bile fazla. Kızlara yakışmıyor da erkeklere mi yakışıyor onu anlamadım. Kızlar küfür edince aile terbiyesi almamış oluyor da erkek edince fark etmiyor mu? Kudurarak edilen küfürden bahsetmiyoruz burda, öyle laf arasında sokulan, tatlı gözüken masum küfürlerden bahsediyoruz. Gayet doğal bişey, insan içinden geleni söyleyebilmeli, neden seksist bir yaklaşım var ki, kız eder erkek edemez, saçmalık yani. Senin dediğinin aksine bir kızın dellenip avaz avaz küfretmesi asıl hoş olmayan olay, erkek için de aynı şey geçerli ama. Geyiğine küfretmek ne kıza ne erkeğe özgü bir olaydır. Salyalar saçarak küfretmek iki taraf için de çirkin bir olaysa, dalgasına küfretmek iki taraf için de normal bir olay. Ben sevgilimle 2 yıldır birlikteyim, argo dalgasına kullanılır, bir tartışma/kavga durumu olduğu zaman kullanılmaz ama. Ayrıca ben senin çıkıp burada ilişki profesörlüğü yapacak kadar geniş bir vizyona sahip olduğunu düşünmüyorum. Bence kibarlık maskesi altına sığınıyorsun şu anda, sadece bazı fikslenmiş olayları değiştirmek sana korkunç geliyor. Başka bir açıklaması yok, o yüzden kendince onun bunun ilişkisini yermeyi bırakmanı tavsiye ediyorum zira seni hiç bir şekilde ilgilendirmez kimin kiminle nasıl konuştuğu. Aile terbiyesiyle falan da alakası pek yok bunun, geyik diyoruz bu duruma biz, yapmasını bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Flameoffear said: Şimdi o küfürleri Cem Yılmaz deyişiyle "çocukça, masum" karşılamak lazım. Malüm tesisat olmadığı için. Ama gayet itici duruyor yani, tabi kıza karşı bi ilgin varsa eheh. Yoksa eğlenceli oluyor, var bu forumda bir arkadaşım, bulduğu yere sokuyor, karşılıklı saydırmak zevkli oluyor. sdf o arkadaş bnm sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mortis said: abi ve lan kızlara yakışmıyor . "lan" arada "len, lam, lem" şeklinde kullanılabilir belki de direk vurgulaya vurgulaya LAN diyen bi kız bana da itici geliyor. ayrıca "abi" diyen kızlara katlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Lan lan diye soylenir. =/= lem len le leyleyley E degil. A. A. LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 urmesque said: Mortis said: abi ve lan kızlara yakışmıyor . "lan" arada "len, lam, lem" şeklinde kullanılabilir belki de direk vurgulaya vurgulaya LAN diyen bi kız bana da itici geliyor. ayrıca "abi" diyen kızlara katlanamıyorum. sen sus beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o değil de sigara içen kız baya itici oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sevgiliylen kufurlu konusmak nasıl bir seviyedir çözemedim.herhalde kız arakadaşım bana napıon yavşak napıon ibne dese döverdim. ama tarz meselesi yapıcak bişi yok malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ardeth said: o değil de sigara içen kız baya itici oluyor niye bence cok seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kiz bile tavliyorum annelerine soverek. Cekici geliyor kimisine. Sesinde de davet olmali tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 banada çok itici geliyor sigara içenler.neresi seksi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Nasil gormek istediginle alakali bir sey de konumuz bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 KosPer said: banada çok itici geliyor sigara içenler.neresi seksi anlamadım. +rep diyorum.. Sigara içmeyen biri olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sigara içmeyenlere göre dğil tabi. ama sigarayı hor gormeyin. sigara kısa ve ayakustu muhabbetlerin baştacıdır, olmassa olmazıdır,kralıdır, elvisidir,preslisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bende sigara içmem ama kızdan kıza deişio bu olay.bazısı bruce wills tarzı içiolar o da 100 metreden itici yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 e çüş artık hadi küfür neyse de sigarayı da mı içen kız içen erkek diye kategorize ediceksiniz.. sigara pis bişey zaten niye yakışsın ki birinin eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Biz erkekiz. Heteroseksueliz. Erkeklerle opusmuyoruz. Ilgi alanimiza girmiyor ictikleri sigaralar. O kadar seksistlik de olmazsa hepimiz gay oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kız küfretceğine sigara içsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sesu said: e çüş artık hadi küfür neyse de sigarayı da mı içen kız içen erkek diye kategorize ediceksiniz.. sigara pis bişey zaten niye yakışsın ki birinin eline Kimisi de eline ne alsa yakisiyor ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahahaha :D muhakkak muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -Wissy said: Kimisi de eline ne alsa yakisiyor ha... pipiyi kastetti banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar