Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jagged Alliance 3..


Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Evet bos zaman buldum ve eski favorilerimin devamını arastırdım..
Soyle bi ss buldum..

Artı oyunu strategy first devam ettiriyor hala..super..
biraz daha karıstırınca olayın coktan coktugunu hatırladım ve yeni bilgiler wiki sayesinde geldi..

-, Strategy First outsourced Jagged Alliance 3 again. The publisher along with Akella and F3games, both Russian developers, will create the game. It now appears the game will be once again delayed. Planned release date was in third quarter of 2008, however Akella's website now shows the release date Q1 2010. This is probably due to publishers demand to improve graphics.[9]

Planned features:

* Realistic damage models for characters and structures.
* Non-linear mission basis.
* Varying weather conditions.
* Coop and multiplayer modes.
* Four different sides to choose from.


2010 un ilk ceyregi .. cıksın patide alt bölüm actırmayan ne olsun :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de merakla bekliyorum zira ekipte silent storm'u filan yapmış insanlar vardı sanırım. gerçi zaten amerika'da şirket kalmadı bildiğim ja ya da ufo türü oyun yapan artık. feature set de güzel görünüyor.

bu akella'nın disciples 3'ü de yapıyor olması lazım ama emin değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normalde ja3 ü ilk başta başka bir firma yapıyordu sonnra ne olduysao yunun son aşamasındaykene anlşama bozuldu. Rus yapımcı da oyunu jazz hired guns diye çıkardı.

tavsiyem bir deneyin o oyunu. Rusların daha öle bir kaç oyunu daha var. ve hepsinin ortak özellikleri "berbat" olmaları.

şu an bear's pit forumlarında (official ja commmunity) ja2 v1.13 projesi var. Oyunun kaynak kodları release olunca adamlar uzun süre o kodları incelemişlerdi. Sonra bu patch projesi ortaya çıktı. Oyunu bir çok anlamda geliştirmeye çalışıyorlar.

mesela default olarak 640-480 çalışan oyunu çok daha yüksek çözünürlüklerde çalıştırmayı başardılar.

Oyunun bütün envanterlerini *.xml dosyası haline getirip çok daha kolay editlenebilir hale getirdiler.

hatta ve hatta oyuna multiplayer özelliği dahi getirdiler. (daha test aşamasında)

grafikleri 2 boyutlu olduğu için geliştirilmesi zor da olsa onu bile deniyorlar.

Son olarak ösyleyeceğim şu ki. Silent storm oyun motorunu o elemanlara versen ruslardan daha iyi bir oyun yapacaklarına eminim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Biraz update yapalim..
Oncelikle cikis tarihi 2009 3.ceyrege cekilmis..oyun hemen hemen hazir ve yakinda demo falan gorebiliriz.Interview dan cikardigim bazi sonuclari yazmak istiyorum.
-Oyun uber bi single player disinda Moscow'a daki yapimcilar haric Canada daki bazi ozel programcilarin multiplayer ozel calismasiyla uber coop ve multi destekli oldugunu soyleyebilirim.
-Silahlar icin ozel bir 'silah tarihcisi' tutulmus,100 adet silah ve bunlarin genis yelpazeli modifikasyonu disinda,yapimcilarin su an aciklamak istemedikleri ve oyuncularin COK sevecegi ozel bir silah gelistirme olayi yarattigida aciklandi.
-40 adet parali askerimiz var..30 u eski oyunlarimizdan(1,2 ve wild fire) (..ve lutfen Mike ta olsun..lutfen)10 u yeni karakterler.

Shadowdan class hareketler..



-En basindan itibaren ozel bi motor kodlamamislar..onun yerine Silent Storm (ki uber bi oyundur) un motorunu upgrade ederek guzel bisey yaratmislarki ornek olarak: 3D ortamda yikilan duvarlar,tavanlar yerde gedikler delikler olusturulabilicez..tabiki on kapidan lockpickle girmekte bir secenek..
-Yeni oyunumuz Arulconun kuzeyindeki Severna adasinda geciyor..daha buyuk daha egzantirik olmasinin disinda bu ada da 4 adet faction var.Bu factionlar askeri guc disinda,gerillalar,parali askerler,katiller,militialar,thuglar hatta zor durumda kalmis sivilleri bile icerebilecek.Bizler bu 4 faction arasinda secim yapip oyuna basliycaz..ki bu en cok para veren olur herhalde..yada bi baskasi icin adalet vs vs.

GG..



-Oyun adam oldur ilerle olayindan cok ote..diplomasi ve politika olaylarina da el atmis durumda..bu 4 faction arasindaki savasi sadece kursunla degil politika ile de halletmek gerekicek.Bir lidere suikast duzenlemek yada gidip masauzerinde ikili islere girmek tamamen oyuncuya kalmis.Yada o factionin bulundugu yerdeki sehir halkinin sevgisini kazanip kiskirtmak..
-Laptopumuz hala duruyor,avatar karakter yaratmada ole,oyunun amaci Severna da full kontrol saglamak ama bunu nasil yapcaginiz size kalmis.
-Oyuncularin illaki havadaki agirligi yada ruzgarin siddetini hesaplamasina gerek olmadigini soyluyorlar bu gibi seyler istege gore ayarlanabilecek.
-Ozel ses artistleri karakter seslendirmesinde calisiyor.
-4 farkli isiklandirma teknigi kullanilmis.

Malice..



-Oyunu yapan kisiler 27 uzmanla calisiyorlar ve bu uzmanlar su oyunlarin yapiminda gorev almis kisiler:The Stalin Subway, Cuban Missile Crisis: The Aftermath, Cuban Missile Crisis: Ice Crusade, Blitzkrieg and Silent Storm.

Simdilik bu kadar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...