Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulak ici kulaklik tavsiyesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarin yolculuga cikacam bugun kulakligimin bozulacagi tuttu. Bana sesi cok cikan bi kulak ici kulaklik onerebilirmisiniz ? 1 Sene kadar philips in 50 kusur milyonluk bi modelini kullandim hic guzel degildi cok ses cikarmayi gectim disardaki sesi bile zor izole ediyodu. Dedigim gibi ozellikle sesi mumkunse hayvan gibi olan bi kulaklik tavsiye edebilirmisiniz ?
Mesaj tarihi:
eheh oyle sitelerde rastgele bakarken farkettim iki turede kulak ici deniyomusta ondan belirtiyim dedim. insallah bunlardan gold da vardir heh
edit : öh cx 400 neymis oyle abi vurun dedim oldurdunuz. 150 milyona kulaklikmi olur sdf
Mesaj tarihi:
CX300 aldım daha dün ses kalitesi gayet tatmin edici. 91 lira electro worldler de.

belkim internette karşılaştırmışlardır cx300 vs cx400 falan diye
Mesaj tarihi:
biraz öyle denebilir.. ama kullandığın mp3 player in de çıkış gücü var, asıl önemli olan o.. mesela benim alet kulaklık başına 55 mW veriyor ki. sanırım bunu yapabilen hala tek alet. (kendisi efsane Rio Karma :P ) ama kulaklıklar da önemli tabi. o değer daha çok 102db den sonra kulaklık cızırdar vs vs demek için. hassasiyet demişler zaten. bir de Philips marka kulaklıklardan uzak dur. kağıt üstünde en iyidir ama pratikte en dandik kulaklıkları yapıyor diyebilirim. sakın alma yani.
ep630 sana en uygun kulaklık şu durumda. alırken bilmediğin yerden de alma. mağazadan al. sahteleri çok var piyasada.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?7,3140187,page=1 burda da tartışılmıştı. Hatta ben o tartışma sonrasına Creative EP630 aldım. Açıkcası tavsiye edildiği kadar hoşuma gitmedi. Basları hissediyorsunuz falan diyorlardı... yok öyle bir şey. Ben hissedemedim en azından. :p

Bence ses kalitesi olarak standard iPod nano kulaklığından belki biraz daha üstün, hemen hemen aynı. Güzel tarafı otobüste falan dışardan gelen sesleri azaltması. Kötü tarafı ise jogging yaparken kullanamamam, çünkü kablo bir yere değince çok rahatsız edici sesler çıkartıyor. Spora giderken iPod kulaklığını, işe/okula giderken EP630'u kullanıyorum artık.

Fikir olarak kulak içi kulaklık çok hoş. Ama EP630 bana yeterince iyi gelmedi. Fiyatı uygun ama çok da bir şey beklememek lazım sanırım.
Mesaj tarihi:
Su ana kadar bircok kulaklik denedim,
6 senelik bi sure icerisinde sennheiser mx200, mx500, mx550 ve cx300 sahibiyim. Single drive kulakici kulakliklar icinde fiyat/performans olarak cx300 den iyisini gormedim. Ozellikle bas larin abarti olmamasi, midleri cok temiz vermesi ve diger kulakliklarin aksine uzun bi sure boyunca performansini kaybetmemesi(2.5 senedir kullaniyorum, ilk gun ki kadar olmasada hala tatminkar bi kalitede)cx300 u oldukca tercih edilebilir kiliyor.

Ayrica ss ini verdigin jbl de baslar konusunda oldukca unlu, uygun fiyata bulunursa(80-90ytl) alinabilecek bi kulaklik. Zamaninda bendeistiyorum.com vermisti ama normalde bulmasi oldukca zor.
Mesaj tarihi:
jays fiyat/performans acisindan cok iyimi$. ben dinlemedim hiç, ama reviewlere baktim, cok kalite bir surucusu varmi$ anladigim kadariyla. Cok orantili ses veriyormu$, equalizer manyaklarina gore degil yane,kisacasi uc frekanslari cok iyi degil, yeterli.
  • Yeni Oluştur...