Aral Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Benim gönlüm ezelden beri TT den yanaydı ancak geçen gün 3.20d Coupe alan bi arkadaşla tartıştım bu konuyu. Önden çekişli arabaya o kadar para verilmez,küçücük,sadece 2 kişilik,konforlu değil vs.. diye diye aklımı karıştırdı ve gel 3.20 al dedi. 3.20d Coupe--> 177 hp TT 2.0 TDI--> 200 hp TT nin yeni kasasına hastayım, 3.20 nin rahatlığına.. Sizce hangisi? Şimdiden teşekkürler.
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 audiden cacik olmaz, o paraya onden cekisli araba hic alinmaz. beygir olayina takilma. surus zevki ve kullanim kolayligi olarak 3.20d daha iyi gelir bunyeye. ki 2. bi araban yoksa 2 kisilik araba zulum :)
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam, KARA KAPLI Pasha'yı karanlık ara sokakta kıstır... Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kahveden adam toplama pasha ya yardım hızla yetisir
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tt güzel araba ama audi lerin önden çekişli olması her zaman 2. plana itio onları.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam, O zaman 2.0TDI quattro alsın :D rım rım rım Alayı gelse vites düşürmem havaları takınır ve anahtarını havaya kaldırarak bağırır; dört halkanın torku adına....tork bende artık...! Saygılar.
Aral Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 2.0 quattro olsa.. 3.2 den başlatıyolar quattro yu 272 hp..
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam, 2.0TDI 170HP Almanya'da sadece quattro olarak var. 200HP'lik versiyon daha ortada görünmüyor her nedense. Saygılar.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Selam, Şu an o iki tercihten birini seç deseler 320cd derim açıkcası. TT benim kullanım çizgim için çok cesur bir tercih olur :D Evli olmasaydım, tercihim değişik olurdu büyük ihtimalle. Saygılar.
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aslinda evli olmakla pek alakali degil, 2. bi arabaniz yoksa gercekten ucuk bi tercih olur 2 kisilik arac almak. misal 3 arkadas bi yere gitceksiniz cok begenerek aldigin aracini ya suremiyceksin yada arkadaslarindan biri kendi arabasiyla gelcek. 4 kapi guzel bi aracim olsa ve yanina spor bi arac istesem muhtemelen tt quattro alirdim.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ya örneğin benim arabaya 3 kişi bindiğimiz çok nadirdir. Ayda yılda 1 kişi açıkta kalacak diye ekstra 2 kapı 3 koltuk dolaştırmakta çok gerekli değil yani.
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 O arabayı nasıl kullandığına da bakar. Okuyunca ben size göre biraz kamyoncuyum sanırım, benim arka koltukla yolcu olmasa da yük vardır, en kötü gitarım yayılarak geziyordur. Ki bizim hatunun kabilesini düşününce sık sık yolcu da oluyor, bir kere emanet tek kapı araba kullandım, in bin cidden eziyet oluyor. Bir de ben daralıyorum tek kapı ve hele ki ufak arabada... sizi bilmem. Araba dediğin 4 kapı olacak... olmadı 5 olacak. En kötü RX-8 olacak, yine arkada bir yerler açılıp bana huzur verecek :D (Mazda kaktırmasaydı S2000le aynı fiyatı belki alıp kullanırdım bile böhühüh) 3.20'nin de TT'den daha rahat olacağına dair hisler içerisindeyim her ne kadar bu ara Audi gözümde BMW'ye göre daha iyi bir yere doğru kaykılsa da...
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kullanıcıya göre değişiyor tabiki. Ben mesela arabada 3 kişi taşıdığım zamanlar çok nadir. Ayrıca eğer taşınan 3. kişiler aile yada çok çok yakın bir arkadaşınız değilse kendi halletsin kardeşim ulaşımını; dolmuş muyuz biz :)
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 3. kisi tabii basinin caresine baksin ama 3 kisi bi yere giderken cok severek aldigim arabami kullanmak istiyosam ve tercihler onden cekisli tt ve 3.20d coupe ise kesinlikle 3.20d alirim :)
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya benim düşüncem 3.20, misal tatile gidecen arabanla küçücük ttyle gitmek var, 3.20 ile gitmek var =) pasha'ya dediklerine katılıyorum aslında, ikinci bir araban olmadığı sürece 2 kişilik araba almak biraz saçma kaçıyor bence. kullanışsız oluyor, Allah korusun acil bir durumda felan, 2 kişilik arabayla yapabileceğin şeyler kısıtlı
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tabii sen burda beygirinden felan bahsetmişin ehehe, ben kullanışlı olduğundan 3.20 diyorum, gerçi BMW > Audi gibi bir durum var[R8 istinadır burda]
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bende 320d alırım orası ayrı :p Biz genellikle 2 kişi oluyoruzbenim arabada kız arkadaşımla. Bazende geçerken annemi fln aldığımız oluyor işte çok nadirde olsa bu durumda problem yaşanabilir :) Gelin mi binecek anne mi binecek şeklinde :D Bu tarz bir soruna 90 lı yılların ikinci yarısında kot pantolon işinden yeni yeni zenginlemekte olan karşı komşularımız SLK'da şoför, sağ tarafa kardeşi ve kucağa annelerini oturtarak çözüm bulmuştu :D
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 beygir olayi dizelde problem olmaz, misal boosterperformance falan var 600 lira civari ucretlere chip yapiyolar. ki bahsedilen motor 2.0d, cok ciddi veriler alinabilcek bi motor :) gibi gibi sirf 23 beygir icin tt alan bmwye binince uzulur :)
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 görsel olarak tt kötü bir otomobil, 3.20 güzel heh
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Booster Performance markamı oldu be? Ben tanırım o çocuğu şirket bile değildir. Forumda millete çip yaparak takılıyodu en son :) Benide kandırmaya çalıştı 50 kere de bitane Astra göster çip yaptığın dedim her seferinde yapıyorum az kaldı haftaya yapıyorum falan filan daha göremedik bitane :D
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kendi firmasi degil diye biliyorum, franchising ile getiriyo diye biliyorum daha dogrusu.
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yok ya franchising fln çok ciddi terimler onun yaptığı işin yanında. Yurt dışından getiriyo çipi burada uyguluyor forumlardan fln bulduğu kişilere.
Öne çıkan mesajlar