Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Çok sıkmayacağım arkadaşlar :) Şimdi durum kısaca şöyle,okulda benimle tanışıp bir süre ilgilenmiş her akşam üşenmeden msn'den mesaj atıp muhabbet etmiş bir kız var. Ben kendini çekmenin ucunu kaçırınca kıza bıraktı gibi birşey oldu ama tam olarak o da değil. Bu kız çok acayip birşey yapıyor. Arada bir ilk mesajı atıp konu açıyor,beni konuşturuyor. Benim konuşurken tam yarıda bölüyor; işim çıktı,dinlenicem falan tarzı bir bahane bulup muhabbeti kesiyor. Benim anlamadığım bu davranış işte. Neden böyle yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bunu bi kere mi yaptı yoksa sürekli yapıyor mu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ohhhhhh çok iyi olmuş bi ben yapamadım şunu. madem senin de gönlün var niye geri çekiyosun arkadaşım kendini? valla taktir ettim kızı yanımda olsa öperim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Açılın uzman Mortis geldi. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 seni uyuz etmek için yapıyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Klasik vur-kaç taktiğne hoşgeldiniz.Kızların karşısındaki erkeğe kendilerini düşündürtmek üzere uyguladığı klasik ötesi bir taktiktir.Yani kız ilgini çekmeye çalışıyor bang! yeşil ışık.Oyunu kuralına göre oynarsan wohooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bi sürü şey olabilir yani..hakkaten dinlenicektir belki :P "gitme kal" de sen de gidicem falan dediği zaman bak nası geliyo hemen. Rakursi said: Ben kendini çekmenin ucunu kaçırınca kıza bıraktı gibi birşey oldu ama tam olarak o da değil. ayrıca yanlış anlaşılma potansiyeli çok yüksek şu cümlenin ne diyo ya bu dedim ilk ama diilmiş allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 elbette karışık gibi gözüken bir durum ancak çözümü var. ve çok kolay. genel olarak bu gibi bir taktik izleyebiliyor kızlar. dur aslında süper düper übeer bir taktik vericem sana.. var ya, kesin işe yaracak!! GARANTİLİ!! bak şimdi msn açıyorsun ve.. dur lam çok acil işim çıktı.. ben kaçtım şimdi ama yarına yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ivy said: ohhhhhh çok iyi olmuş bi ben yapamadım şunu. madem senin de gönlün var niye geri çekiyosun arkadaşım kendini? valla taktir ettim kızı yanımda olsa öperim o derece -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ahahaha ivy.Lütfen bi akşamını bana ayırıp kız psikolojisini anlat.Lütfen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İkiniz de 16 yaşında değilseniz bir problem mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya gerçekten işi çıktıysa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: Bunu bi kere mi yaptı yoksa sürekli yapıyor mu bunu? Sürekli yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Tamam abi benim dediğim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Rakursi said: Mortis said: Bunu bi kere mi yaptı yoksa sürekli yapıyor mu bunu? Sürekli yapıyor. o zaman yukarıdaki arkadaşların dediği doğru, o kızdan hayır gelmez bırak. ya da illa elde edicem diosan. sen de geri çek kendini, eğer şu an şu topii açtıysan kızın planı işliyor demektir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mesela basit bi stratejim var ama yapamadım hiç şudur: hergün saat 3te yemeğiniz hazır oluyor. 1hafta 2hafta 3 hafta derken alışıyorsunuz sora birden yemek kesilirse nolur? aklınıza takılır. hergün günaydın msjı atıyosun arıyosun alıştırıyosun iyice tabi bu da alıştığı için seni arama ihtiyacı duymuyor sora birden kesiyorsun aramayı nolur? merak eder o arar nası ama? edit: oha çok basitmiş mantığım püüü! demekki ben bu yüzden terkediliyorum sürekli hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şu anda kızı kendi kendine zaten ben tanıştım ben ilgilendim karşılık vermiyo ben de takmicam onu bundan sonra derken gözümde canlandırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İşlicek zaten dediğim gibi oyunu kuralına göre oynıcaksın =D.Kızdan hayır gelmez fln deil kızda seninle ilgileniyor demek bu yol gerçi saçma sapan ama çou kız başvuruyor ondan ona göre yargılama.Bak ivy'ye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben her seferinde yapcam diyorum da bi kaçamıyorum ki paso kovalıyorum anlamadım nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 işin özü aslında bu olacak kışın güneşine kızın gülüşüne kanmayacaksın. biraz alakasız gibi olsada daha önceki aşk meşk topaklarına yetişemedim içimde kaldı buradan bakıyor gülüyor vs diyen herkesin kulağına küpe olması niyetiylen yazıyorum asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aga bırakın oyunlar oynamayı felan filan. Sadece kaybedenlerin işidir o. Kızı istiyorsan, çıkarsın karşısına, böyle böyle seni istiyorum dersin, çıkıyorsanız çıkarsınız, çıkmıyorsanız, hadi başka kapıya. Msn'den flörtler felan, 1 hafta yapılır da, uzatılmaz o kadar. Olmadı 2 dışarı çıkar birlikte zaman geçirir, birbirinize ne kadar uyumlu olduğunuzu anlarsınız. Garip garip işlerle uğraşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu nun dediğin en doğrusu tabi.Ben zaten adama bişey demedim kızın oyununu yemiş gibi davran git üzerine BEN SENİ İSTEMEK de vur kafasına sürükle mağrana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 baluu alnından opiyim bi izin ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 -Dark_Angel- said: Baluu nun dediğin en doğrusu tabi.Ben zaten adama bişey demedim kızın oyununu yemiş gibi davran git üzerine BEN SENİ İSTEMEK de vur kafasına sürükle mağrana.. çevirme şimdi deminden beri oyun oyna falna diosun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar