burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 matama said: ataturku tanri yapmasina falan girmiyorum artik cunku o seviyeyi coktan asmis durumdasiniz. Tanri ataturk sizin icin buyuk kabul olmus, suradan iki fethullahci cekip tanriyi tartismak gibi bir konu senin icin. atatürk'e bir şekilde laf atabilmek resmen moda olmuş diye düşünüyorum.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Üzgünüm matama, bazılarımız olayların bilincinde belli ki, gayet güzel atmosferi yansıtmış videoda. Oscar' a aday olduklarını da sanmıyorum Altın Portakal fln.. Bastığın toprağa saygı duy bari.
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bence çok güzel olmuş, izlerken bende olduğu gibi derinden bir of cekme istegi hissedenler varsa , o para boşa gitmemiştir.
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben de gereksiz buldum. iceri girerken herkes kapıda bekliyo arkasından yuruyolar falan. egoist bi karakteri varmıs gibi gosteren bi cekim olmus. gercek hayatta oyle gereksiz saygı hareketleri yapıldıgını sanmam. arabasız mı gdicez de soylenmis bisey olabilir gercekte ama yani videoya koymanın artısı yok hic... ben, degerli bulunan seylerin cok ortada olmasından hoslanmayan biriyim. herkesin aylarca camlarının onunde bayraklarını bırakmasını, bayrakların camların onunde kirlenmesini sevmiyorum mesela. ataturkun de amaclı amacsız videolarının olması onu biraz ortalara atmak gibi geliyo. ilkokul cocuklarının ataturk sigara iciyomus demesi geldi aklıma. onu valsiyle de hatırlicaz tabi ama oncelikle hepimize sagladıgı bunca guzel seyi iyice anlamak, ozumsemek daha sonra bu videolara gecmek taraftarıyım. hala laikligi icine sindirememis insanların oldugu bi toplumda olmamıza dayanarak onun dusuncelerini ozumseyemedigimizi soyluyorum
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dunno said: iceri girerken herkes kapıda bekliyo arkasından yuruyolar falan. egoist bi karakteri varmıs gibi gosteren bi cekim olmus. gercek hayatta oyle gereksiz saygı hareketleri yapıldıgını sanmam. saygıdan o.
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 her yapılan filmin mesaj içermesi gerekmiyor. gayet belgesel tadında kısa bir film olmuş. (filme göre) tek başına kalkıp zeybek oynamasını zihnimde canlandırdım izlerken, izleyenlerin bakışları falan. bana bu hissi yaşatmışsa başarılı bulurum. sanki bütün vergiler halka geri dönüyomuş gibi 10 dakikalık filmi çok görmenizi garipsedim açıkçası.
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yalnız atatürk'e gerçekten baya bi benzetmişler oynayan insanı. tebrik ediyorum bu konuda. bir de gerçekten o salonda güreş yapıldıysa güreşçiler dengelerini o kadar ufak alanda nasıl sağladılar acaba. atatürk memleketini çok seven adamdı. bugün hangi devlet adamı bu kadar ciddi bir baloda zeybek veya kendi yöresine ait bir halk dansını ortaya koyabilir. bu da atatürk'ün farkı. cesaret.
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 e naber hacı diyip kolunu atcağını da sanmıyorum kapıdakilerden birinin ama ilk o yürümesi filan orası biraz abartı sanki
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Atatürk'ün son gittiği balo olduğu için ve Bursa Belediyesiyle alakalı olduğu için gayet hoş bi kısa film yapmışlar işte. Helal olsun gayette güzel yaratmışlar atmosferi. Ayrıca kaç tane sponsor var körmüsünüz büyük ihtimal onlar karşılamıştır maliyeti. Direk vergi mergiye çekmişsiniz ayıp ya bravo.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Atatürk yazısını görünce kendilerinden geçiyorlar ağızlarından salyalar akmaya başlıyor bu nedenle pek dikkatli inceleyemiyorlar doğal karşılamak lazım
Öne çıkan mesajlar