Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disciples 3..

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

cd keyi aldım yaklasık 2 saate yakın oynadım.Oyunun cizimleri olsun,herolar ,uniteler hepsinin grafikleri mükemmele yakın olmuş,combat animasyonlari Heroes 5 in combat animasyonlarına yaklasık bi 9938383 basar.Heroes 5 gibi cicili bicili boyali map ve combat grafikleri yerine, hafif iç karartıcı müthiş bir atmosfer var.
Hero lar için hayvan gibi ayrıntılı talentler ler gelmiş.Ayrıyetten stat pointtleride arttiriliyor her lvl alındıgında.Thiefler baya güçlenmiş,her thief için ayrı ayrı talent veriliyo,elf okcuları aşırı derecede dengesiz güçlü olmuş.Campaing e humanlarla başladim,elf ordusuyla ilk buluşmamda çok üzdüler :(.

1.04 patchi çıkmasına ragmen optimizasyon rezelat,combattlarda ve ana mapda sıkıntı yok,yalnız kaleyi yada heroyu görüntülerken,birden ekran kartım çıldırıyor(xfx Gts 250),fan hızı %80 lere çıkıyor.Ana mapa donunce normala donuyor,ayrıca oyundan cıktıktan sonrada rahat 1-1.5 dakkada windows anca kendine geliyor(Cod 6,gta 4 vs. oynarken ekran kartım gayet sessiz çalışıyor).Bu arada windows 7 de 2 saate yakın oynadım hiç desktopu gormedım.
Ana harita heroes 5 in aynısı ve cok kullanıssız,mapde neyin ne oldugu pek belli olmuyor.
-Unitelerin ve heroların level atlaması baya zorlaştırılmış.Bu Yüzden yalandan tırışka okcu hariç diğer birimlerin level 2 deki halini göremedim.Sanırım cogu ünite 1 kez upgrade oluyor.Yani level 15 de olsa,sadece 1. upgradeki özellikler dısında bişey eklenmiyor.Disciples de sanırım 4 kez upgrade olabilen unite bilem vardı(yanlış da olabilir)
Cüceler yok :(
Birde su rusca seslendirme

-Su optimizasyon sorunlarını hallederlerse,bi an once add-on cıkartıp mountain-king lerimize kavusursak oyun tadından yenmicek,Heroes 5 den sonra 2. bir facia ila karşılaşmadık .
Su haliyle ben 7/10 veriyorum.

Resimler

Sosyal ağlarda paylaş

orj. alcaksanız ing. sini bekleyin derim.30 ytlilik cd key almak icin bi sürü bok püsürle ugrastim,yok digital wmz(sanal rus parasi gibi bişey) kartı al,2 saat help deskten kredi kartı bilg. ver kontrol etsinler,ertesi güne maile sanal kartın bilg. geldi,sonra başka siteden bu kart bilg. girip kredi yükledim hesabıma,sonra full rusca siteden oyunu sipariş verip,kredi yüklettigim hesabı göstererek aldım cd-keyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...