Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rusça versiyonunu oynıyanlar çok buglı diyor oyuna, keyfimi kaçırdılar. gerçi şimdiden 3 patch çıkarmışlar, umarım daha düzgün bir şekilde çıkarırlar bize.
Mesaj tarihi:
yemişim bugları, buglı muglı bu yıl bana en keyif veren oyun 7.62 oldu. aynı şirketindi sanırım. hayranlar gayriresmi yama çıkardı mis gibi oldu o da, buna hayli hayli yaparlar. ismi yetecek zaten sattırmaya. para getiren oyuna da illa ki yamalamaya devam ederler, daha genişleme filan çıkar.
Mesaj tarihi:
Anlaşma süreciyle ilgili bir şey? Ne zaman çıkar gibi, çünkü verdiğim videoda da görüldüğü üzere oyun hazır gibi, İngilizce olarak. Birde, benim okuduğum, undead ler için gelen exp. değil de add-on gibi bir şey.
Mesaj tarihi:
bu deli cesaretinin bedelini akıl sağlığınla ödeyeceksin! (:P)

rusça da japonca da tam moonspeak böyle karakter isimlerini bile anlayamadığın için hangi karakteri seçtin filan hiçbişi anlaşılmıyor. latin alfabesi lazım en azından oyunda.
Mesaj tarihi:
sorma viktor ben artık altyazı bile eleştirmeye başladım seyrederken, öğrendikçe nefret ettim dattebayo'dan ehu.

en son disgaea 2 oynuyorum işte japonca ses & ingilizce altyazı, o kadar çok yerde alakası yok ki heh.
Mesaj tarihi:
onlar direk dub altyazisi, lokalizasyon sacmaladigindan oyle oluyor

VC oyleydi, welkin ile alicia ni nen epic sahnelerinde altyazi batiriyordu, cat pat japoncayla manayi anliyrodun konusmalardan eheh
  • Yeni Oluştur...