fenris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bana güzel göründü şu hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Videolarda gördüğün hep lvl 1 birimler. Aynı şekilde lvl atlayınca şekil değiştirmesi falan var. Hatta sanırım ilk video da, bir örnek var, muhtemelen human healer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Oyun çıkmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 oyun çıktı ama sadece ruscası var oyunun sanatadamları çok iyi, koleksiyon için içinde artwork kitabı olan versiyon çıkarsa baya satar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Son videoya gore ana harita 2. oyuna nazaran daha bir sade ve güzel olmus sanki,umarım combatlar heores 5 deki gibi boktan ve animasyon manyagı olmamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Disciples ın olayı animasyon ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 evet d2 nin combat animasyonlari cok cok iyiydi.Ama bu oyunun animasyonlari sanki heroes 5 e benzemiş ve bence h5 in combat animasyonlari bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o zaman disiplin 3 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kalmasın arkada ayıp, oyun İngilizce bu arada videoda: http://www.youtube.com/watch?v=Jm9qVxBON4g&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 rusça versiyonunu oynıyanlar çok buglı diyor oyuna, keyfimi kaçırdılar. gerçi şimdiden 3 patch çıkarmışlar, umarım daha düzgün bir şekilde çıkarırlar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 3 patch den sonra hala çok bug lı olduğunu okudum ben de. Ama eu versiyonu çıkana kadar hallederler, olmasa bile bana hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 EU için anlaşma sürecindelermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Buglı Muglı fark etmez. Olsa da yesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yemişim bugları, buglı muglı bu yıl bana en keyif veren oyun 7.62 oldu. aynı şirketindi sanırım. hayranlar gayriresmi yama çıkardı mis gibi oldu o da, buna hayli hayli yaparlar. ismi yetecek zaten sattırmaya. para getiren oyuna da illa ki yamalamaya devam ederler, daha genişleme filan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Gangren said: EU için anlaşma sürecindelermiş. Detay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2 ek paket var gündemlerinde, ilki nisan gibi Undead Hordes'u getireceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Anlaşma süreciyle ilgili bir şey? Ne zaman çıkar gibi, çünkü verdiğim videoda da görüldüğü üzere oyun hazır gibi, İngilizce olarak. Birde, benim okuduğum, undead ler için gelen exp. değil de add-on gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 @dreagloth: http://www.disciples3.ru/forum/showthread.php?p=180020#post180020 İlk mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Edinicem Rusça oynıcam daha gecikirse, ne kadar zor olabilirki, bazı manyaklar bilmeden japonca onuyor. (anonymous taunt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu deli cesaretinin bedelini akıl sağlığınla ödeyeceksin! (:P) rusça da japonca da tam moonspeak böyle karakter isimlerini bile anlayamadığın için hangi karakteri seçtin filan hiçbişi anlaşılmıyor. latin alfabesi lazım en azından oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 senelerdir o kadar anime izleyince seslendirme varsa oyunda az cok neler olup bitiyor anliyorsunda rusca baya baya failmis ehueheueehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bekliyoruz ingilizcesi çıksın die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sorma viktor ben artık altyazı bile eleştirmeye başladım seyrederken, öğrendikçe nefret ettim dattebayo'dan ehu. en son disgaea 2 oynuyorum işte japonca ses & ingilizce altyazı, o kadar çok yerde alakası yok ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 onlar direk dub altyazisi, lokalizasyon sacmaladigindan oyle oluyor VC oyleydi, welkin ile alicia ni nen epic sahnelerinde altyazi batiriyordu, cat pat japoncayla manayi anliyrodun konusmalardan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sanırım 1.02 patchi yayınlanmıs oyunun,birde soyle bişey buldum,adamlar rusca versiyonunu ing.e cevirme projesi yapıyorlar: http://code.google.com/p/disc3engfan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar