eko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu portör meretini nerde yaptırabilirz ya yapılan yerleri bilen varmı.. (avrupa yakasında)
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Şu konuları niye garbage'a açarsınız ben onu anlamam.
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gıda sektöründe çalışanlar için istenilen bir muayene, yapan yer çok az, bahçelievler belediye sağlık merkezinde yapıyorlar, nasıl yapıldığına gelince; dışkınızdan örnek alıyorlar, daha doğrusu siz veriyorsunuz. ince uzun bir tüp içine pamuklu bir çubuk ucunda numune istiyorlar ekşiden alıntı.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 anadolu yakasında çamlıca hastanesinde yapılıyor.. çamlık ya da çamlıklı da olabilir adı hatırlamıyom. askerdeyken öğrenmiştim onu da. dışkından örnek veriyosun :D yalnız sana verecekleri şeyi s.çarken tutturmak biraz zormuş. bizimkiler öyle diyodu :D
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben baya baya yeni gelenlerde mesaj kasmaya karar verdim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 heryerde yapılıyor herhangi bir tıp merkezi polikliniğe git yaparlar
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kitana said: ben baya baya yeni gelenlerde mesaj kasmaya karar verdim fark etmemek elde değil.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 DeLi YaKuZa gibi bişey mi bu PorTör ? yoksa iki kelimelik bir şey de gelenekten mi böyle yazılıyor ?
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 raider said: kitana said: ben baya baya yeni gelenlerde mesaj kasmaya karar verdim fark etmemek elde değil. +1
Öne çıkan mesajlar