eko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu portör meretini nerde yaptırabilirz ya yapılan yerleri bilen varmı.. (avrupa yakasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Şu konuları niye garbage'a açarsınız ben onu anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 popoyamı bakıyorlardı ne idi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gıda sektöründe çalışanlar için istenilen bir muayene, yapan yer çok az, bahçelievler belediye sağlık merkezinde yapıyorlar, nasıl yapıldığına gelince; dışkınızdan örnek alıyorlar, daha doğrusu siz veriyorsunuz. ince uzun bir tüp içine pamuklu bir çubuk ucunda numune istiyorlar ekşiden alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 anadolu yakasında çamlıca hastanesinde yapılıyor.. çamlık ya da çamlıklı da olabilir adı hatırlamıyom. askerdeyken öğrenmiştim onu da. dışkından örnek veriyosun :D yalnız sana verecekleri şeyi s.çarken tutturmak biraz zormuş. bizimkiler öyle diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben baya baya yeni gelenlerde mesaj kasmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 heryerde yapılıyor herhangi bir tıp merkezi polikliniğe git yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kitana said: ben baya baya yeni gelenlerde mesaj kasmaya karar verdim fark etmemek elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 DeLi YaKuZa gibi bişey mi bu PorTör ? yoksa iki kelimelik bir şey de gelenekten mi böyle yazılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 raider said: kitana said: ben baya baya yeni gelenlerde mesaj kasmaya karar verdim fark etmemek elde değil. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar