Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya aslında bi yer var kadıköyde hem bahçesi var akşam esiyor falan hem geniş ferah hem de pahalı değil. küp kafe diye biyer. adından dolayı ufacık kötü bi yer umabilirsiniz ama bahçesine girince vay anasını diyeceğinize garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Önceki topik ile birlikte cumartesi listesi çıkardım, ekleme çıkarmaları yapın son hali verilir elbet. katılımcılar eagle_dnz cthulhu ferrero asinanyavuz balon pogodi sesu (ekicen di mi, ek ek festi) aktiftablet (iş çıkışı gelcekmiş) cüce ginaly (çözümü bulmuş gelir heralde) axedice xunn spidee zaugnakhaldun (mod adam gelir) mortis mulgear6 mumu (belki uğrarmış) MADBOY laraken griswold kitana şu anda 21 kişi gözüküyor. atladığım kimse varsa kusuruma bakmasın, kendisini eklesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya bula bula benim gittigm zamanı buldunuz ya.neyse napalım gelince hemen bi tane daa isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 benim de belki bu arada garantim yok ikna edersem nilepi de getiririm da o satıyo hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nilep 2 sokak otesine gitmeye üşeniyo daha ya gelmez o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 screwy said: ya bula bula benim gittigm zamanı buldunuz ya.neyse napalım gelince hemen bi tane daa isterim :D Sana da canlı telefon bağlantısı yaparız kuzum üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben cumartesi izmitte olacağım yeni hatırladım eğer gitmezsem gelirim kusura bakmayın başka zamana artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Dusuk bir ihtimal gelirim. Okuma kitaplari da almam gerekiyor Ingilizce onlari da alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 asinanyavuz said: Önceki topik ile birlikte cumartesi listesi çıkardım, ekleme çıkarmaları yapın son hali verilir elbet. katılımcılar eagle_dnz cthulhu ferrero asinanyavuz balon pogodi sesu (ekicen di mi, ek ek festi) aktiftablet (iş çıkışı gelcekmiş) cüce ginaly (çözümü bulmuş gelir heralde) axedice xunn spidee zaugnakhaldun (mod adam gelir) mortis mulgear6 mumu (belki uğrarmış) MADBOY laraken griswold kitana şu anda 21 kişi gözüküyor. atladığım kimse varsa kusuruma bakmasın, kendisini eklesin pls. bende gelirim kesinkez ama nere gitcez nargile kafe felan olursa super olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kacta bulusacaksiniz bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 saat: 16:00 uygundur herhalde. ŞİMDİ 2. ÖNEMLİ KONUYA GELELİM; nerde buluşulacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Liman veya Karin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Benim oyum Liman'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sesunun da oyu limana olur tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 benim oyum, bu bulusma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 benim oyum tabii ki limana..pahalı kaçar derseniz indirim yaptırabilirim belki ama söz vermiyim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Vingthor said: belfast olsun dart falan oynarız. grisle gitmiştim bikere güzel biyer böle. müziklerde güzel böle. dart var bide ooh mis lam belki daha sonra böle küçük bişi olursa ben de gelirim. nargile, oyun moyun ı-ıh sarmaz.. (bi de 12-14 arasında 1000km uzakta olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bende Gelirim Büs Büyük İhitmalle...Yer Fark Yapmaz Fakat Birinizi Seçicem...Hmm Evet Vingthor Seni Seçtim ...Yer Kesinleşince Ararsın Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İş çıkışı geleceğim yazılmış am agelemyebilirim, kesin değil. İşten bile çıkamayabilirim, oluyo bazen, öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 UPDATED! Yer:(alfabetik olarak) Belfast, Karin, Liman (oylar liman yönünde şu anda) Tarih: 12 Teeemmuz 2008, Cumartesi Saat: 16.00 katılımcılar cthulhu ferrero asinanyavuz balon pogodi sesu cüce ginaly axedice xunn spidee zaugnakhaldun mortis MADBOY laraken griswold kitana erkanbuyuk007 KenshinHimura yeni bölüm: belkiler! aktiftablet (iş çıkışı, eğer çıkarsa gelicekmiş) mulgear6 (ve onun accompanysi olarak nileppezdel :)) mumu (belki uğrarmış) prawler (kitap alıcakmış, düşük ihtimal) dasaa ekleme çıkarmalar memnuniyetle karşılanır. yer seçiminden sonra yerin tarifi de yapılabilirse pek güzel olur. ben kadıköy cahili bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu topicte birşey eksik. Sanki insanlar ekecek gibi, ben dahil. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 eagle'ı da belkilere koysaydın. belki gitmeyebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 xunn said: Bu topicte birşey eksik. Sanki insanlar ekecek gibi, ben dahil. Garip. evet ya hahah :) aynı şeyi hissediyorum. ya ben kesinlikle ekmem ama sanki yolda gelirken başıma bir iş gelecek gibi hissediyorum. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 xunn said: Bu topicte birşey eksik. Sanki insanlar ekecek gibi, ben dahil. Garip. canın sağolsun napalım. ayıp ama :P kalan sahalar bizimdir. UPDATED! Yer:(alfabetik olarak) Belfast, Karin, Liman (oylar liman yönünde şu anda) Tarih: 12 Teeemmuz 2008, Cumartesi Saat: 16.00 katılımcılar cthulhu ferrero asinanyavuz balon pogodi sesu cüce ginaly axedice xunn spidee zaugnakhaldun mortis MADBOY laraken griswold kitana erkanbuyuk007 KenshinHimura yeni bölüm: belkiler! aktiftablet (iş çıkışı, eğer çıkarsa gelicekmiş) mulgear6 (ve onun accompanysi olarak nileppezdel :)) mumu (belki uğrarmış) prawler (kitap alıcakmış, düşük ihtimal) dasaa eagle_dnz EKLEME ÇIKARMA CONTINUES! şu anda 18+1 gelicem diyen var (o +1 xunn oluyo, adam ekicem diyo ya :/) 6 da belki. herkesler gelirse ediyor 25 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bir de çok erken değil mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar