Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Senesi ve Bahaneler

Dev

Öne çıkan mesajlar

Etrafımdaki insanları görüyorum, bu sene öss senem o yüzden agresifim, o yüzden bunalımdayım, o yüzden paso içiyorum gibi şeyler diyorlar. Ben de kendime baktım ve bu bahaneleri kullanmamam gerektiğini fark ettim. 1,5 senelik aptalca devam eden sigara alışkanlığımı bırakmayı her düşündüğümde, "nolcak abi, öss senen, içersin" diye bırakamıyordum. Demin yarısını içtikten sonra fırlatıp attım vişneli Captain Black'imi. Bahanelerden birini elemiş oldum böylece. Herhalde diğer bahaneleri de eleyeceğim yavaş yavaş. Bunun bir başlangıç olmasını umuyorum. 7 Temmuz, bana şans getir.
Sosyal ağlarda paylaş

kazansam da istediğim yeri tutturamam ki abi diyerek tüm yıl boyunca ders çalışmamayı planlamıştım bi ara.
sonra dedim ki kendi kendime; yapma, etme.
şuan çalışıcam olm gece gündüz çalışıcam kazanıcam ulan heryeri falan modundayım.
okul başlayınca büyük ihtimalle, çok zekiyim ki olm zaten.2. dönem çalışırım yeter o bana.nolcak ki hem? falan derim.
2. dönem gelince de geciktim artık çok geç :(:( falan yaparım.
olabilir yani beklerim kendimden, hayvanın tekiyim bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden bahane yaratanlar olabilir de, ilk 10.000'e falan girmeye çalışan insanlar için gergin olmak falan bahane değildir yani. 10.000'e girmeyi planlayan adam çalışan, bu işi önemseyen insandır ki onun da sinirli olması falan normaldir. ha sigara için diyorsan tabi ki bahane falan değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Öyle demeyin abi kolay mı öss senesi? Ben hayat dolu bi insan olarak depresyona girdim yani insanın psikolojisi altüst oluyor, hele beklentiler yüksekse. O yüzden insanları "aman bahane üretiyor" diye yargılamamak lazım

O senin güçsüzlüğünmüş, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani beklentilerim yüksek tabi ki, ama "bu sene öss senem, o yüzden kendimi arkadaşlarımdan soyutluyorum, çok kötüyüm" gibi bahaneler saçma geliyor bana. Hayatımda bir şey değişecek gibi gelmiyor bana. Sigara için de evet, dediğin doğru sanırım ekmek, öss bitse üniversite, o bitse iş hayatı, hayatım boyunca stres olacak. Bu bahane olmamalı.

dipnot:
@wissy
Captain Black sigara değil, küçük purodur, yani mantıken son sigaram dandik 2001'di. Keşke Camel Naturel'le falan sonlardırsaydım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
Pyro said:
Ha ayrıyetten "geometri sınavı kötü geçti" diye lafta sigara alışkanlığını 2 gün önce bırakıp tekrar başlayan kişinin bu topici açması da komik.

ahaha çok iyiydi o sdfsdf

sayılmaz o.
edik: açıklama gereği duydum, o yüzden bırakmamıştım ki aga ben, o yüzden içiyordum. olay o. neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bahanelere gerek yok. Bu sene giremezsem diğer sene girerim gibi salakça bir bahane de olamaz. İlk seferde gireceksin, şu anda kaybettiğin zaman sana bişey ifade etmese de ilerde anlam kazanır. Düşün ilk başladığında ayda 3 milyar maaş alıyorsun, o kaybettiğin 1 seneyle 36 milyar zarardasın. Ayrıca öss den çıkınca yaşanılan o boşluk hissini hiç bişeye değişmem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin derdi kendine buyuk geliyo
oss bitsin universite baslasin bu sefer de sinavlar var projeler var bitirme var olm diye aglayanlar olacak
sonra is bulmam lazim abi diyenler olacak
sonra terfi etmem lazim
ev almam lazim
bidi bidi

zeki olan zekasini rahatlamak icin kullanir, stres olmadan gecer sorunlarini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...