Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Etrafımdaki insanları görüyorum, bu sene öss senem o yüzden agresifim, o yüzden bunalımdayım, o yüzden paso içiyorum gibi şeyler diyorlar. Ben de kendime baktım ve bu bahaneleri kullanmamam gerektiğini fark ettim. 1,5 senelik aptalca devam eden sigara alışkanlığımı bırakmayı her düşündüğümde, "nolcak abi, öss senen, içersin" diye bırakamıyordum. Demin yarısını içtikten sonra fırlatıp attım vişneli Captain Black'imi. Bahanelerden birini elemiş oldum böylece. Herhalde diğer bahaneleri de eleyeceğim yavaş yavaş. Bunun bir başlangıç olmasını umuyorum. 7 Temmuz, bana şans getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Visneli Captain Black iciyorsan birakirsin kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kazansam da istediğim yeri tutturamam ki abi diyerek tüm yıl boyunca ders çalışmamayı planlamıştım bi ara. sonra dedim ki kendi kendime; yapma, etme. şuan çalışıcam olm gece gündüz çalışıcam kazanıcam ulan heryeri falan modundayım. okul başlayınca büyük ihtimalle, çok zekiyim ki olm zaten.2. dönem çalışırım yeter o bana.nolcak ki hem? falan derim. 2. dönem gelince de geciktim artık çok geç :(:( falan yaparım. olabilir yani beklerim kendimden, hayvanın tekiyim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 öss biticek finaller başlicak finaller biticek iş güç başlicak. bahane bulmak kolay sigara için.* *ciddi mesaj yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Öyle demeyin abi kolay mı öss senesi? Ben hayat dolu bi insan olarak depresyona girdim yani insanın psikolojisi altüst oluyor, hele beklentiler yüksekse. O yüzden insanları "aman bahane üretiyor" diye yargılamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 harbiden bahane yaratanlar olabilir de, ilk 10.000'e falan girmeye çalışan insanlar için gergin olmak falan bahane değildir yani. 10.000'e girmeyi planlayan adam çalışan, bu işi önemseyen insandır ki onun da sinirli olması falan normaldir. ha sigara için diyorsan tabi ki bahane falan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nileppezdel said: Öyle demeyin abi kolay mı öss senesi? Ben hayat dolu bi insan olarak depresyona girdim yani insanın psikolojisi altüst oluyor, hele beklentiler yüksekse. O yüzden insanları "aman bahane üretiyor" diye yargılamamak lazım O senin güçsüzlüğünmüş, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ha ayrıyetten "geometri sınavı kötü geçti" diye lafta sigara alışkanlığını 2 gün önce bırakıp tekrar başlayan kişinin bu topici açması da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yani beklentilerim yüksek tabi ki, ama "bu sene öss senem, o yüzden kendimi arkadaşlarımdan soyutluyorum, çok kötüyüm" gibi bahaneler saçma geliyor bana. Hayatımda bir şey değişecek gibi gelmiyor bana. Sigara için de evet, dediğin doğru sanırım ekmek, öss bitse üniversite, o bitse iş hayatı, hayatım boyunca stres olacak. Bu bahane olmamalı. dipnot: @wissy Captain Black sigara değil, küçük purodur, yani mantıken son sigaram dandik 2001'di. Keşke Camel Naturel'le falan sonlardırsaydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hayat zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 @ Dev Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 djarum black'e başla bugün. yeni bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Pyro said: Ha ayrıyetten "geometri sınavı kötü geçti" diye lafta sigara alışkanlığını 2 gün önce bırakıp tekrar başlayan kişinin bu topici açması da komik. ahaha çok iyiydi o sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nası sitres yapıyonuz ya. 5 kutudan birini yuvarlayarak geçiyo tüm seneniz, böyle eğlenceli bi aktivite. oyun gibi ya, sırayla önüne sorular geliyo falan, level atlıyosun. yapmayın etmeyin. keşke her yıl össye hazırlansam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Madcat said: Pyro said: Ha ayrıyetten "geometri sınavı kötü geçti" diye lafta sigara alışkanlığını 2 gün önce bırakıp tekrar başlayan kişinin bu topici açması da komik. ahaha çok iyiydi o sdfsdf sayılmaz o. edik: açıklama gereği duydum, o yüzden bırakmamıştım ki aga ben, o yüzden içiyordum. olay o. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 asıl stres üniversitede, gittiğin yere bağlı olsa da. 5 sene öss ye hazırlan karşılığında iş vericez deseler tercih ederim 5 sene üniye gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hiç başlamadım sigaraya öss iyidir girersin kazanamassan bidaha girersin kazanamassan bidaha girersin falan ne güzel devletimiz bize her yıl bi şans daha veriyo bizden umutlarını kesmiyo GO ÖSS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 GwindonSurion said: hiç başlamadım sigaraya öss iyidir girersin kazanamassan bidaha girersin kazanamassan bidaha girersin falan ne güzel devletimiz bize her yıl bi şans daha veriyo bizden umutlarını kesmiyo GO ÖSS! ne kadar iyimsersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Böyle bahanelere gerek yok. Bu sene giremezsem diğer sene girerim gibi salakça bir bahane de olamaz. İlk seferde gireceksin, şu anda kaybettiğin zaman sana bişey ifade etmese de ilerde anlam kazanır. Düşün ilk başladığında ayda 3 milyar maaş alıyorsun, o kaybettiğin 1 seneyle 36 milyar zarardasın. Ayrıca öss den çıkınca yaşanılan o boşluk hissini hiç bişeye değişmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ilk ayda 3 milyar olmazsa peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 o ilk ayda 3 milyar veren iş sahibi kimse burdan ona sesleniyorum, 2 ye çalışırım abi beni seç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 the secret'i okuycan hacı oss mss hepsi olur evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sabancılılar fix min. 3 milyarla başlıyorlar işe ondandır öyle demesi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 herkesin derdi kendine buyuk geliyo oss bitsin universite baslasin bu sefer de sinavlar var projeler var bitirme var olm diye aglayanlar olacak sonra is bulmam lazim abi diyenler olacak sonra terfi etmem lazim ev almam lazim bidi bidi zeki olan zekasini rahatlamak icin kullanir, stres olmadan gecer sorunlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ginaly said: nası sitres yapıyonuz ya. 5 kutudan birini yuvarlayarak geçiyo tüm seneniz, böyle eğlenceli bi aktivite. oyun gibi ya, sırayla önüne sorular geliyo falan, level atlıyosun. yapmayın etmeyin. keşke her yıl össye hazırlansam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar