Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 K-Lite Codec Pack içinde çıkan Media Player Classic (2 ?) kullanıyorum. bu programda bazı sorunlarım oldu, yardım edebilecek var mı? 1- .bik formatını izleyemiyorum. İnternette arattığımda "mpc bik formatını desteklemeyi bıraktı" gibi şeyler okudum ama son sürüm mpc'de "format" kısmında Smacker/Bink şeklinde bir seçenek mevcut. Peki neden izlettirmiyor? İlla Bink tools kurup bink'in kendi programını mı kullanmak gerekiyor? 2- .m2v dosyalarında ses çalıyor ama video göstermiyor. Gspot bana MPEG2 Codec olduğunu ve bu codeclerin installed olduğunu söylüyor. Windows Media Player ile deniyince görüntü çıkıyor, ama bu sefer de ilerleme çubuğunu kullanamıyorum, ilerleme çubuğuna basıp ileri almak istediğimde hata verip stop oluyor video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 GOM Player kullan, kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 GOM ile Media Player Classic neredeyse aynı özelliklere sahip. MPC'yi daha çok seviyorum, o yüzden onu kullanıyorum. MPC hakkında önerin varsa onu söyle, yoksa yeni media player tavsiyesi aramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 k-lite ile benzer problemler cektim sonra cccp codec pack i çektim zaten icinde mpc var onunla açamadığım video olmadı şuana kadar. CCCP pc'yi gereksiz kasıyor diyorlar ama ben bir sıkıntısını çekmedim sonuçta film izlerken aynı anda 10 tane program açmıyorum. Ha belki ayarlarıyla oynasam k-lite ilede hepsini oynatırdım ama ayarlarla uğraşmayı hiç sevmediğim için orasını bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bende de aynısı var ama bink için kendi oynatıcısını indirdim mecbur. bedava zaten, ne olacak bu programlar ufak tefek şeyler kaldı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bink nedir ya nereden indiriyosunuz öyle şeyleri? Ayırca .bin video dosyalarının olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 genelde oyunlar için hazırlanan videoların formatının bik olması lazım.. güzeldir, iyidir.. ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar