idefix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hacılar klavyede c,x ve enter tuşları arasıra basmıyor sebep ne oılabilir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bir şeyler dökülmüştür, tozlanmıştır yada klavye ömrünü doldurmuştur. Tuşları yerinden çıkartıp temizlemeyi dene. Kaybedeceğin pek bir şey kalmamış zaten. Bilgisayarın masaüstü olduğunu farzediyorum. Dizüstüyse ve nasıl yapıldığından emin değilsen bir bilene göstermende fayda var. Hala garantisi varsa dokunma hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 vur düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Kola falan döktüysen bi de soda dök. O zaman temizleniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hiçbirşey dökülmedi üstelik 1 aylık ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 1 ayi tam dolmadiysa direk git 0 iyla hic sorgu sualsiz deistirsinner yok dolduysa garantiden gene deistirirlere biraz suruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya benim laptopun sağ tuşu gitti komple gitti ama böle düzeltiyim derken tuşa dair ne varsa kopardım tamir olur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sadece tusu kirdiysan yenisini alabilirsin (eger bulabilirsen). yok altina da zarar verdiysen gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yaa verdim galiba ya nasıl anlayacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar