buðra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 15/20ytl civarı. Kimilerinin kokusu çekecektir ama belgesellerdeki amazon böceklerini de çekmiyor:D Sinek varsa etrafta doğal yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sivrisinek için fesleğen işe yarar. açıkhavada bile gelmiyo yakınına sinekler. avuçlayıp böle bi karıştırıyosun hafifçe, kokusu yayılıyo ve sinek vs. gelmiyo. kokusu da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 olası bitki bölümüne admin mi olcan lan :P şaka bi yana güzel tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hoşuma gitti :D sivrisinekleride yakalar mı bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 belki yakalar böcekleri ama aynı zamanda çekeceği için eve çok faydalı olmaz gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 EponymouS said: hoşuma gitti :D sivrisinekleride yakalar mı bunlar :S sivrisinekleri yakalıyorsa hemen şimdi sipariş veririm yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yakalıyor tabiki sinekleri de ama durup dururken çekmiyor en azından fark etmedim hiç ama geçen arı sinek vs konunca üstüne kurtuluşu yok. Tabi yetişkin ise bitki. En çevreci sinek çözümü bu oluyor herhalde ama başında bekleyip katliam yapmasını beklemeyin o kendi halinde çaktırmadan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://www.milliyet.com.tr/2008/01/21/son/songal301.asp?prm=0,9650843 Kafaya koydum alıcam ben tek sorun güvenilir site bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Güvenilir site derken? Mümkünse yetişkin al çünkü tohumdan yetiştirmek zor(drosera cinsine ait türler hariç). Ama en baştan başlayayım dersen yardımcı olmaya çalışırım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Senin yetiştirdiğin bitki, varsa, fotoğrafını koysana... bakalım nasıl bir şey yapılabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ölenleri ya da verdiklerimi bulmam zaman alır ama yeni yetişen katliam ordusundan koydum. Bu d.spathulata http://img117.imageshack.us/img117/5549/1002520nj7.jpg burada sarracenia leucophylla var ama 2 tane yan yana çıkmış. http://img182.imageshack.us/img182/2268/1002524tn9.jpg Diğer bir iki farklı tür daha var çıkmaya başlayan onları koyarım sonra istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 venus fly trap veya drosera alırım valla heh şimdilik deve gibi olmuş bambularımla yetiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yalnız ben biraz arastırdım da. o buzdolabına koyma seysi tropikal olmiyan turler icin yapiliyormus.tropikal turlerde tam tersi filizlenme olasiligini dusuruyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 var mı gençlik yetiştiren. bende vft ve sarracenia'lar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 bu bitkiyi yesen vejeteryan oluyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 marul yiyince oluyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Hic yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 direk yetiskin alsak varmi oyle bi site vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 var var tohumla hiç kasmayın. gittigidiyor'da etoburbitkim diye bi firma satıyor. ben baya bişey aldım adam çok titiz çok memnunum. bu da kendi sitesi https://www.etyiyenbitki.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ahsdjhaskdjhsakjdhakjsdh abi sitenin adına öldüm ya. çok samimi sdfsdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bi de bu bitkiyi alsam bitki açlıktan gider ya, kurtarırım abi ben o sineği, yavaş yavaş öldüğünü düşünmek falan. abaav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Taaa... 2008'de soylemisim asdf g Gercekten sivrisinegi ustune cekip, trap'liycek bitki basimin tacidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 beyler düşündüğünüz gibi sürekli bişeyler avlama modunda değil bitki. denk gelirse gömçürüyo, böcek yakalayamazsa da gayet yaşıyor bir nevi gübre niyetine kullanıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bocek yakalamiyorsa bitki olarak evde kedi beslemek daha iyi galiba. sinekleri hemen yiyor pic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sineklerden muzdarip olanlar için tavsiyem sarracenia. flytrap te kapan kadar yakalama limiti var sindirimi 10 gün falan sürüyo. sarracenia ise ibriği dolana kadar devam. ayrıca bakımı da kolay. bir su, ışık ve kış soğuklaması yaparsanız problem yok. su için de ben abant markayı kullanıyorum ppm düşük olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar