synorin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Arkadaşlar öncelikle saçma başlık için hepinizden özür diliyorum daha mantıklısı gelmedi aklıma yazdım gitti:) Yaklaşık 1 hafta kadar sonra Almanya'ya geçmeden önce bir süre İstanbul'da zaman geçireceğim.Bu süre zarfında bir takım alışverişler yapmayı düşünüyorum ve bu konuda tavsiyelerinize başvuracağım. 1)Giyim:Arkadaşlar iyi markaları ucuz bulabileceğim ya da birebir taklitlerini bulabileceğim bildiğiniz yerler var mı?Giyim alışverişi ucuz ve kaliteli olarak istanbul'un neresinde-nerede yapılır. 2)Yemek:İstanbul'da kaldığım sürede ucuz ve güzel yemekler nerede yenebilir bu konuda da birtakı mtavsiyeler bekliyorum. 3)Oyun:İstanbul'da en geniş ps2 oyun arşivini bulabileceğim yer neresidir.Ama öyle biryer olmalı ki ne söylesem bulabilmeliyim. Biliyorum biraz işi abarttım ama bunlar gerçekten bana çok lazım olan bilgiler.Anadolu yakası tercihimdir ama çok iyi yerler biliyorsanız avrupa yakasından da söylemeye çekinmeyin:) Yardım eden,tavsiyede bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Herkese iyi akşamlar:)
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 guccinin, armaninin taklidini alacağın paraya zaten zaradan, pullnbeardan vs. yerlerden alışveriş yapabiliyorsun ki.ha aynı şey mi, değil tabii
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gucci vesaire için nişantaşına gidiyoruz, taklitleri için kadıköye gidiyoruz. ucuz yemek olarak mc burger yioruz ps yi ben bilmem :D
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kıyafet olayını bilemem de ucuz yemek için kızılkayalarda hamburger (bu tam taksimin girişinde önü kalabalık olan hamburgerci), kadıköy şöhretlerde bilimum sandiviç (2 şubesi var biri yazıcıoğlunun karşısında, diğeri kköy migrostan dümdüz yukarı çıkarken solda ve bu ikincisi çok daha güzel yapıyor) yenebilir. Yine kadıköyde büyük caminin biraz aşşasındaki taş fırında güzel lahmacun ve döner yiyebilirsin. Patsos çoğu yerde aynı, ucuz bi alternatif haliyle. Gavur memleketlerinin aksine mcdonalds ve burgerking bu saydığım yerlerin hepsinden pahalı. Ki bence daha iyi de değil.
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hakikaten ha mc ve burger ucuz yemek klasmanına ne zaman girdi ki? neresi ucuz ya da sorabilir miyim? mcdonalds'da hap kadar tavuk burger 1.5 lira. menü almaya kalkarsan 10 liradan aşağı çıkamazsın ki. doğal olarak mc olsun kfc olsun burger king olsun ucuz mucuz değil yani. ucuz yemek derken ne kadar ucuz sorduğuna göre cevaplar değişebilir ama axedice'ın unuttuğu tek yer olan tek büfeyi de söyleyip geçiyorum. kadıköyde tek büfe ile karşılaşmaman şaşırtıcı olur çünkü 8 şubesi falan var 1i üsküdar'da 7si kadıköyde olmak üzere. hem ucuz hem diğerlerine göre daha kaliteli yemekleri var. kaliteli derken temizlik açısından diyorum yoksa hepsi martı döner.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Girin bi esnaf lokantasına adam gibi çorba için, sulu yemek yiyin. Hem fazlavermeyin hem de fastfood'dan sağlıklı bariz bi şekilde..
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet ya kadıköy de baya var öyle ev yemekleri yapan yerler. oyun konusunda rexx in bi üst sokağında joy var ama eski ps2 oyunları pek yok. yinede baya yardımcı oluyo.bi de boğa dan bahariye ye girince soldan bi üst sokakta çok iyi arşiv yapan bi yer var diyolardı ama bi türlü gidip bakamadım :P
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Boğanın ordan bahariye caddesine giriyorsun, sol tarafa yaslana yaslana yürürken sanatkarlar sokağından girip bu sefer sağa baka baka yürüyorsun. Tılsım var orda, eski yeni her şey bulunur. PS2 de vardır büyük ihtimal. Hatta çizgiroman falan da var tonla. Sahibi de klas adamdır =) Kadıköy'de yığınla büfe var yemek yenebilecek ama had safhada zehirlenme riskin var. Midene güveniyorsan gir yani. En az zehirleme riski tek büfede ama.
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Griswold said: Boğanın ordan bahariye caddesine giriyorsun, sol tarafa yaslana yaslana yürürken sanatkarlar sokağından girip bu sefer sağa baka baka yürüyorsun. Tılsım var orda, eski yeni her şey bulunur. PS2 de vardır büyük ihtimal. Hatta çizgiroman falan da var tonla. Sahibi de klas adamdır =) Kadıköy'de yığınla büfe var yemek yenebilecek ama had safhada zehirlenme riskin var. Midene güveniyorsan gir yani. En az zehirleme riski tek büfede ama. ama tılsım genelde kapalıdır :D sahibi kediye yem vermek için geliyo bkeliyo gidiyo :D ama güzel bi yerdir
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 şişlide bulgurking die bi yer varmış bi oaraya git, benim en buyuk hayalim o =)
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ne var ki o Burger'da? Ben pek cekici bir yanini goremedim.
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 MasterHapLo said: dostum alinma ama tam almanci mantigi olmus seninki :) bi arakadasdan biliyorum 1 hafta oldu almanyadan geldigi nerde ucuzluk vs var onun pesinde butun gun turkiye formasi aratti 20 ytl cok geldi gitti 13 ytl lik buldu bi tane gerile gerile giyiyor bi de. bu adam oraya gitmeden once boyle degildi. ya almanya'da zaten yeterince kazanmıyorlar mı neden bu kadar ucuzluk peşindeler anlamadım ki? alman standartlarına göre ortalamanın altında kazanan bile türkiye'de en kral tatil köyünde tatil yapabiliyor diye biliyorum.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 burger degil bulgur. sitesi kapanmış, belki tükan da kapanmış olabilir
frenquit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yok kapanmadi hala osmanbeye dogru giderken gorurum arada
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sesu said: gucci vesaire için nişantaşına gidiyoruz, taklitleri için kadıköye gidiyoruz. ucuz yemek olarak mc burger yioruz ps yi ben bilmem :D arkadaşlar tavsiyeleriniz çok güzel çok teşekkürler de... giyim konusunda istediğimi alamadım denebilir.Ben şahsen istanbul'u çok iyi bilen bir insan değilim...biraz yer tarif etseydiniz daha güzel olurdu.Mesela kadiköyün neresinde?:D
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Alışveriş merkezlerine git. Ne giyersin ki?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bulgur king çi köfte sabah önünden geçtim bir kere daha kafamı çevirdim allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın diye homurdanarak devam ettim
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hahaha bulgur king überdir ya önünden her geçişimde gülüyorum :)
Öne çıkan mesajlar