Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP karşıtı ve yanlısı gazeteler, TV'ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mevcut gazeteleri ve televizyon kanallarını AKP yanlısı ve AKP karşıtı diye ayırsak acaba nasıl bir liste oluşur?

Şöyle bir ayrım düşünüyorum ben, eklemek istedikleriniz varsa söyleyin.

Gazete
AKP yanlısı: Vakit, Yeni Şafak, Sabah, Radikal, Takvim, Zaman, Star, Bugün
AKP karşıtı: Tercüman, Yeniçağ, Sözcü, Cumhuriyet

Televizyon
AKP yanlısı: Samanyolu TV, Samanyolu Haber, TGRT Haber, Kanal 7, Kanal 7 Haber, Ülke TV, Hilal TV, Meltem TV, TV8, TV5, TRT 1-2-3-4, 24
AKP karşıtı: ART, Kanal B

Hürriyet'i bir kısma koymadım. Her ne kadar köşe yazarları çoğunlukla AKP karşıtı olsa da, genel haberler hep Aydın Doğan'ın hükümetle iş yapıp yapmamasına göre değişiyor. Bazen AKP yanlısı bazen AKP karşıtı...
Mesaj tarihi:
evet tasnifliyelim hepsini. imzalarımıza da akp yanlısı karşıtı yazalım, ona göre dalalım birbirimize. sakat olmasın

televizyonlarda atv yi unutmuşsun

ha bu arada ben liboşum onu belirteyim
Mesaj tarihi:
çok saçma. zaten yeterince kutuplaşıyor ülke, hadi bir de bölelim, böyle kesin çizgilerle. fedeye katılmadan edemeyeceğim.

ayrıca medya ayrımı daha önce yapılmaya kalkışıldı, gelen tepkileri anımsarsınız.

"fişleniyoruz lololo"
Mesaj tarihi:
ülke zaten bölünmüş bölüneceği kadar, bone listeyi yazınca mı dahada bölünüyor?

hürriyet yanardönerli mevya tabağı , her yola geliyorlar.
Mesaj tarihi:
fede said:
evet tasnifliyelim hepsini. imzalarımıza da akp yanlısı karşıtı yazalım, ona göre dalalım birbirimize. sakat olmasın

televizyonlarda atv yi unutmuşsun

ha bu arada ben liboşum onu belirteyim
+1
Mesaj tarihi:
abartmakda üstünüze yok. adam basını ayırıyo öbürü çıkıp hadi imzalarla da bölünelim. en saçma bulduğum savunma yöntemidir şunu yapıosak böyle de yapalım demek. ne bir alakası var ne de adam öyle bişey demiş.
Mesaj tarihi:
arkadaşım insanları saf tutmaya mecbur bırakmayın diye avaz avaz bağırıyoruz, bir bölünmüşlük olursa bu emin senin benim işime yaramaz, başkalarının işine yarar.. ama hep sölüyorum kendi,ni demokrat, cumhuriyetin ve Atatürk ilke ve inkilaplarının bekçisi yılmaz savunucusu sana bir sürü andaval kendi kıtlıklarındn kendi küçük dünyalarından ve aklıcı düşünme yetisinden uzak olduklarından akp nin ekmeğine yağ sürüyorlar..

sivri çıkışları, insaların değelerine yaptıkları saygısızca saldırılarla üç beş kişinin hoşuna gidiyorlar ama diğer yandan ülkenin gerçeği olan halkımızı karşınına alıyorlar, sonra bu halktan bişey olmaz, ben bu ülkeden gitmek isiyorum, lanet olsun nasıl %47 oy aldı diye soruyorlar.. oyunu kuralına göre oyamayı öğrenmememk en iyisi dimi.. durmak yok yola devam
Mesaj tarihi:
bone öyle bişey demiş demedim ben. bone'un nezdinde bu anlayışa serzenişte bulundum. bonela alakası yok olayın yani. mesela bu threadin sonu belli. gene bi sürü gereksiz yalnış anlaşılmadan kavga çıkacak,aralar daha çok açılacak.
Mesaj tarihi:
byzasz said:
arkadaşım insanları saf tutmaya mecbur bırakmayın diye avaz avaz bağırıyoruz, bir bölünmüşlük olursa bu emin senin benim işime yaramaz, başkalarının işine yarar.. ama hep sölüyorum kendi,ni demokrat, cumhuriyetin ve Atatürk ilke ve inkilaplarının bekçisi yılmaz savunucusu sana bir sürü andaval kendi kıtlıklarındn kendi küçük dünyalarından ve aklıcı düşünme yetisinden uzak olduklarından akp nin ekmeğine yağ sürüyorlar..

sivri çıkışları, insaların değelerine yaptıkları saygısızca saldırılarla üç beş kişinin hoşuna gidiyorlar ama diğer yandan ülkenin gerçeği olan halkımızı karşınına alıyorlar, sonra bu halktan bişey olmaz, ben bu ülkeden gitmek isiyorum, lanet olsun nasıl %47 oy aldı diye soruyorlar.. oyunu kuralına göre oyamayı öğrenmememk en iyisi dimi.. durmak yok yola devam

insanları saf tutmaya mecbur bırakan bir başlık mı bu yani?
şunlar şu saffı tutuyor deniliyor ve doğru bir tespit, bu adamlar saf tutanlar ve bunlar medya, halkı yönlendirenler.

2. paragrafının konuyla bir ilgisini göremedim.
Mesaj tarihi:
arkadaşım bone nick li arkadaş sürekli yapıyor bunu ve birkaç kiş i daha.. biz ve onlar olayı yaratılıyor, her şeyde ama haberler bile doğru dürüst yorumlanmıyor, bir eleştiri getirilemiyor fikrini beyan ettiğinde hemen senden saf tutman bekleniyor, yayın organlarının tutuğu taraflardan bahsediyor.. o gazeteyi taraf tutmaya iten ne.. işte senin benim bu tutumumuz.. daha sonraki basamak ne okuyucu kitlesi şekillenmesi, sonra kalemelerin silah olması...sen buna neden meyil veriyorsun, ben bunu anlamıyorum...

ikinci paragrafa atıfta bulumuşsun.. bu muhabetin gideceği yer belli, konuşulacaklar belli, bin tane topic okudum bu şekilde başlayıp saçma sapan yerlere giden.. bu topicleri başlatanlar da aynı kişiler tutumları da aynı, verdikleri zararlarda aynı.. açıkcası acayip kıl oluyorum ben bu insalara..
Mesaj tarihi:
diğer konular öyle şekillerde sonuçlanmış olabilir o konuda birşey diyemem ama ben bu konuda henüz öyle birşey görmediğim için garipsedim tepkinizi.

neyse zaten, ülkeyi nasıl ileri götürürüze değilde , sen A sın sen B sin olaylarına iyice girilen günlerdeyiz, gene birileri saman altından paraları götürüyordur diyorum ben her türlü.Ülke milli sporu hortumculuk.
Mesaj tarihi:
Vatan seçim öncesi şantaj yapılırsa (reklamını keserim vs) AKP yanlısı anket koyuyor ama onun haricinde şu an bir AKP muhalifi ve bunu iyi de yapıyor.

Show TV'nin de tutuklama günü yaptığı yayınlarda haberi belki de en iyi veren kanal olduğunu gördüm. Babam zapladı Kanal 7'ye koydu, baktım gazetede çıkan yorumları okuyorlar tek bir AKP muhalifi köşe yazarından alıntı yapmadılar, gören "köküne kadar öldürün" diye gaza gelecek nerdeyse.
Mesaj tarihi:
Medyanın bölünmüşlüğü gün gibi ortada. Bunu dile getirmekle imzamıza "AKP anti-akp" yazdırmanın alakasını kuramadım ben.

Tamam, toplum bölünmesin, ama medya çoktan bu yolda cihadını ilan etti bile.

İşin komiği, bunların ağa babası erbakan zamanında bile medyada bu kadar kutuplaşma yoktu.

Sonra "niye AKP'ye sallıyorsunuz" diyorsunuz. 10 sene öncesiyle bugünün gazetelerini kıyaslamak bile yeter.
Mesaj tarihi:
bölücülügü te$hir icin ayirmiyoruz ki akp yanlisi kar$iti diye.

insanlar "dogru" yu hangi kanalda izleyip, hangi gazetede okuyacaklar onu belirtiyoruz.
Mesaj tarihi:
Ülkedeki utuplaşma kimin işine yarıyor peki byzasz ?

Vakti gelmişken:

Özdil said:

İşler ayna...

- İşler nasıl?

- Allah bereket versin.

- Sen demokratsın.

*

- İşler nasıl?

- Kesat.

- Sen Ergenekoncusun.

*

Henüz iddianameyi görmedik ama, sağolsunlar, AKP’ci gazeteler sayesinde bütün iddiaları görüyoruz... Bir tanesi şu: "Ekonomiyi kötüymüş gibi göstereceklerdi!"
*

Halbuki...

*

Dünyanın en yüksek faizini biz vermiyoruz. Dünyanın en pahalı benzinini biz kullanmıyoruz. Dünyanın en yüksek vergileri bizde değil... Elektriğe daha dün yüzde 22 zam gelmedi. Doğalgaz sudan ucuz... İthalatın i’si yok; iğneden ipliğe yerli malı kullanıyoruz. Cari açık kapandı. Kayıtdışı yok. İşsizlik yok; çalışmayan keyfinden çalışmıyor. Asgari ücretle kira öder gibi ev sahibi oluyorsun. Kiralar düştü zaten... İngiliz vatandaşı bakanımız söylemişti; öğretmen maaşları, aralarında İngiltere’nin de bulunduğu OECD ülkelerinden yüksek... Kişi başına düşen milli gelir, 10 bin dolar... Sen, yenge, 3 de çocuk, etti 50 bin dolar; hálá geçinemiyorsan, Allah’tan kork! Simit bile Simit "Sarayı"nda satılıyor; daha ne olsun? Dünyanın en yüksek kredi kartı faizi bizde değil... Kart borcu olan yok. Hiç kimse açlık sınırının altında değil. Yoksul yok. Çocuklar çöplükten pazar artıklarını toplamıyor. Zenginlikten tembelleştiler, kömür almaya bile gitmiyorlar, evlerine servis yapılıyor. Bankaları satmadık. Telefonları satmadık. Devletin borcu artmadı. Esnafın kulağından para fışkırıyor; protestolu senet azaldı, karşılıksız çek yok. Kepenk kapanmıyor. Habire fabrika açılıyor. AB’ye girdik. Dünya bize hayran. Çiftçiye haciz gelmiyor. Mazot bedava. Gübre hiç bu kadar ucuz olmamıştı. Şımardılar, tarlalarını ekmiyorlar. Bi tek pirinçte katakulli oldu, onu da tahminim, Atatürkçü Düşünce Derneği stoklamıştır... Emekliler yiye yiye bitiremiyor paraları; tatile Şeyseller’e gidiyorlar. En son 20 lira zam aldılar, peder bana gemi aldı.

*

Neyini kötüymüş gibi gösterebilirler ki? Ya "kör" bunlar, ya nankör.

Eh bold kısımlar birşeyleri anlatmaya yetiyor sanırım.

Geri kalan da eşantiyon.
Mesaj tarihi:
tüm olup bitenleri kendi leğine çevirmesini bilen kimse odur iyi siyasetçi, kötü siyasetçi de fırtınayı arkasına alamayandır.
tayip iyi siyasetçi, baykalda tanrının bir lutfu onun için
  • Yeni Oluştur...