Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Walla agali yaptık bi kere, 10 YTL. TDPuanı yok, değiştiremem artık çok geç. Hem benim taraftarım paralıdır gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Gerçi anladığım kadarıyla neredeyse aynı kapıya çıkıyor. Şimdi baktım da, biletleri 10 YTL yaptığımda 145 seyirci gelmiş, 3 YTL yaptığımda 410. (1450 vs. 1230) 10 YTL daha kârlı sanırım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 2-1 yenildim ya :( takıma sağlam takviye yapmam lazım oyuncu alıcam böyle kurayla olcak işler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aynen ben de, beklediğim gibi oldu, 2:1 yenilmişim. Hahaha 3. de 2.'yi yenmiş, şansa bak. Puan farkı 4'tü, 3'e düşmüş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben de 2:1 yenilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 :P Bütün patiye tek tarife mi uyguladılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Asteroth said: Gerçi anladığım kadarıyla neredeyse aynı kapıya çıkıyor. Şimdi baktım da, biletleri 10 YTL yaptığımda 145 seyirci gelmiş, 3 YTL yaptığımda 410. (1450 vs. 1230) 10 YTL daha kârlı sanırım eheh. ahaha süper walla :) hiç dikkat etmemiştim bu arada bende yenmişim 2-1 hemde oyuna 60 dk da aldığım adam çakmış golü 80 de semih gibi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben de 2-1 yenilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 1.ydim 3. oldum. Nese belki lig birincisi karşıma çıktığında alırım aşaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bugün 2. kez berabere kalmışım bende 3 sakat oha diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende hiç sakat olmöuyor ya nasıl beceriosunuz =) Bana 2-1 koyan rakip te Bobo hamit yıldıray gökhan falan var nasıl alıyoruz böyle oyuncuları ? baluu nasıl kurdun o kadroyu fikstürüm çok sakat ya 3 hafta boyunca ligde ki üst sıralarda ki takımlarla oynııcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben de 2-1 yenmişim:P acaip çekişme var ya üst sıraladarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 http://eser.ozvataf.com/fm/ ekşide biri yapmış futbolcuların istatistikerlini fln veriyo.mükemmel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: Bana 2-1 koyan rakip te Bobo hamit yıldıray gökhan falan var Olm manyak mısın, oyuncuların isimlerini değiştirebiliyosun ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bu arada günü en karlı kapatanım sanırım, 2-2 berabere kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 2 sakatım var 3-1 kaybetmişim. hey allahım ya oyun random kesin kararlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 deplesmanda 4 0 çakmışım of. çok sağlam gidiyor takım. lidere kendi sahamda 2-0 dan maç vermesem liderdim şimdi :(( 700 oldu nerdeyse takımın gücü. stad da full maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 of 685 takım gücüm var ama 2 maçta 0 çektim.. ne iş ya. bütün güçlü takımlar benim lige mi düşmüş ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tuor_annare said: http://eser.ozvataf.com/fm/ ekşide biri yapmış futbolcuların istatistikerlini fln veriyo.mükemmel bişi kullanıcı adımı ve parolamı mı girecem şimdi buraya, girmem ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Asteroth said: bLackcha0s said: Bana 2-1 koyan rakip te Bobo hamit yıldıray gökhan falan var Olm manyak mısın, oyuncuların isimlerini değiştirebiliyosun ahahahah zuhahah bakmadım hiç dikkat etmedim ne biçim iş diyorum önce baluu ya uyuz oldum adam feneri kurmuş ulan diorum nerden buluyorlar ne saçma iş falan die =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 of of. Abi süpersin :D Valla mükemmelsin. Oyuncu detaylarında en alttan isimlerini değiştiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Baluu said: Tuor_annare said: http://eser.ozvataf.com/fm/ ekşide biri yapmış futbolcuların istatistikerlini fln veriyo.mükemmel bişi kullanıcı adımı ve parolamı mı girecem şimdi buraya, girmem ben :D ekşi de baya yorum var ya bunla ilgili herkes girmiş ben de girdim bakalım:P ama çok kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben de girdim ve hakikaten güzelmiş. NTV'nin veremediği "Bütün ayrıntılar tek bir sayfada" olayını güzel yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abi bu ne ya? Oyuncunun HAYVANOĞLUHAYVAN olmasını geçtim, 500k'lık teklifi nasıl verebiliyor bu adamlar? Nereden kazanmışlar bu kadar parayı 8 haftada? SS'te çıkmamış, oyuncu 18 yaşında daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar