Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Jos benimle arkadaş ol kanka, pyro direk takım adı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben de pati 3 e girmek istiyorum alın beni de alın :D:D Screwy FC oley :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bugün 2. maçımıza deplasmanda çıktık vede güzel bir oyundan sonra gene 3-1 kazandık. golüde 10 kişi kaldıkdan sonra yemişiz ama oda önemli oyunculardan biri değil şükür ki sakatda yok. yarın ki maçımıza bakıcaz. orta sahaya bir adam daha bulsaam rahatlıcam ama bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aga ikili mücadele antrenmanı yaptırdım, takımın gücü 0.5 azaldı sjkdhgjkdhg. bu antrenmanlar garip, en yararlısı kesinlikle maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben şut çalıştırıyorum, defans ve hücum eğitimi yaptırıp birebir antremanda takım için de aynılarını yaptırıp maç basıyorum. sanırım işe yarıyo yani. bi de farkettim ki ikili mücadeleleri sert yapmamak lazım. çok sakatlanıyor oyuncular. kazanma şansınızı artırıyor ama şu anda zaten takım iyi olduğundan çok önemli maçlar hariç normal oynatmak en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Valla ben ne taktiğe ne de oyun stiline dokundum, antrenman olarak bireysel görüşme çok etkili tavsiye ederim. Onun dışında kondisyon iyi. Koşu da fena değil ama gerisi yalan dolan. Hasta ziyareti de sakatları iyileştirmek için bire bir. Bunun dışında takım antrenmanlarında ise Maç dışındakiler yalan, heh masajı saymassak tabi. Ben bir yardımlarını görmüyorum, oyuncuların özelliklerine bakarsanız biri artarken diğeri azalıyor oysaki Maç yaptırdığınızda yalnızca artış gözleniyor : ) En temizi kondisyon ve çift kale maç :D Ligimdeki durum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yalnız şöyle de birşey var, maçtan önce antremanla güç yükseliyor fakat maçtan sonra tekrar düşüyor. Örneğin 68lik bir forvetim var, maçtan önce antremanlarla 70'in üstüne çıksa da, maçtan sonra hop tekrar 70'in altına iniyor. Yaşla mı alakalı, oyuncuların yetenek sınırıyla mı alakalı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bende öyle olmuyor. Maçtan sonra da artıyor, ancak gece 12 de efsane bir düşüş yaşanıyor fakat ilk çift kale maç antrenmanında tekrar topluyorlar kendilerini :D Hatta edik gelsin.. Takımımı ilk kurduğumdaki gücü; 734,30 şimdiki gücü; 762,80 yani aslında ilerleme var : ) Ama farklı oyuncular düşüyor kimisi artıyor felan, ilginç bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Üçüncü takımımı da açtım, bu takımla da sadece Genç Yetenekler'i oynatacağım. İlk kurduğum karma takım 5'te 5 gidiyor, full profesyoneller 3'te 2 yaptı, bakalım gençler ne yapacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 He he, iyi fikir aslında : ) Gençlerden kısa zamanda başarı bekleme ama bireysel antrenmanlar ile çok gelişiyorlarmış. Yahu ben bu işi anlamadım gitti. Kezman'ın gücü 73,40 idi, adama bireysel antrenman yaptırıyoruz adamın gücü düşüyor.. 72,80 oluveriyor. Çözemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bireysel antreman olarak ne yaptırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben begenmedim ya bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 amanın kırmızı kart görmeyin resmen sezonu kapatıyor adamlar Cezasının biteceği tarih 16.07.2008 ve gelecek 8 maçım dış sahada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hakkaten kırmızı kartın cezası çok yüksek. Sert oynamamak lazım o yüzden. Sakatlık daha iyi kırmızı karttan. Fikstür konusunda ise; said: *Bir takımın kendi evindeki ve deplasman maçları her zaman adil olarak ayarlanamayabilir! Ama sezonun tümüne bakıldığında, her takımın en az 8 maçı kendi evindedir. Gerçek hayatta da olduğu gibi, her şey her zaman adil olmuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 orayı okudum bende ama gelecek 8 maç olması nedeni ile kötü, yani para kaynağı olarak seyircimin olmaması uzun sürede transfer şuanda yapmama engel teşkil ediyor. Şöle 3-4 maç içerde olsa az uz para kazanıyoruz oralardan maaşlar çıkıyor. Cimri başkanım ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hahahaha Valla fikstürler bi garip, benim ilk 3 maç dışardaydı, sonraki 9 maç evimde, geri kalanlar yine dışarıda. Çok da para gelmiyor yalnız, taraftar 750'yi geçti, maça gelen 200 kişiyi geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben sevemedim ya kadroyu oturtmak bile zor oyuncu detaylarına girmeden kimin nerde olduğunu göremiyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 688,3 gücüm, ezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yavaş ez de, o kaleci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oyuncuları oyuncu aramadan mı buluyorsunuz yoksa borsa dan mı alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Borsayı önermem pek. Hani ucuza kapatabilecek gibiyseniz (Son dakikalarda halen yüksek teklif yoksa) atlayın tabii de, onun dışında gereksiz arttırma oluyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 td puanını nasıl arttırıyoruz maç kazanarak mı artıyor? Evet borsa berbat bakıyorumda oyuncu çıkmıyor.Orta saham çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Asteroth said: Yavaş ez de, o kaleci... 2 orta saha 2 defans alsam tamamdır işte, o da takriben 2 güne malolur puan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bLackcha0s said: td puanını nasıl arttırıyoruz maç kazanarak mı artıyor? Evet borsa berbat bakıyorumda oyuncu çıkmıyor.Orta saham çok düşük Saat başı 1 artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 685 yaptım gücü iyi midir ? pati ligleri hep dolu 3 süne girdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar