maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 paraya hiç dokunmadım bu sefer, 200 td'yi gönderdim. yine mi hata ettim? yoksa tekrar başka bi takım açıp borsadan yıldızları alayım, tdpleri harcamayayım? ne biçim iş lan bu dedirtiyorlar adama da neyse. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Abi olay farmda bitiyor, ne kadar azimliysen o kadar iyi. İlk iş yeni takım açacaksın, tüm oyuncularını satacaksın. Ardından "Oyuncu Arama"dan "Genç Yetenek" seçip bir takım oluşturacaksın en baştan. Eğer şansın varsa, arama başına 5-6 td ister. Şanssızsan 9-10'a kadar çıkabiliyor. Çift yıldızlı bir genç yetenek düştüğü anda, eğer 17-18 yaşındaysa mükemmel demektir, tüm takımı yıldızlı oyuncularla kurduktan sonra kalan tüm td puanlarını, çift yıldızlı genç yeteneğin pozisyonuna göre bireysel antremana ayıracaksın. (Kondisyonu 100'lemeyi unutma bu arada Bireysel Antreman --> Kros) Eğer herşey yolunda giderse, 1m civarı bir fiyata rahatça satabilirsin o oyuncuyu. Yalnız dikkat etmen gereken şey, satman gerektiği zaman satman. Yani transfer borsasında olacak bir gözün, baktın ki 5-10 dakikaya satılacak çift yıldızlı bir oyuncu var (Ben genelde 70+ arıyorum) fiyatı da uygunsa (400-500k civarındaysa) satarsın 1m'luk oyuncunu gider bu yeni oyuncuyu alırsın. Sonra aynı antremanı bu oyuncuya da uygulayacaksın, aynı şekilde bu da 1m civarına gelince tekrar satıp yeni oyuncu arayacaksın. Bu şekilde 5-6m para kastığın anda, tüm takımını transfer borsasından satın alınmış çift yıldızlı 17-18 yaşındaki oyuncularla doldurabilirsin demektir. Ha ama bu taktiğin dezavantajları yok mu, var tabii ki. Fazlasıyla sabır ve dikkat istiyor ve 1 sezonun direkt boşa gidiyor. Yani bu transfer vs. ile uğraşırken takımının üst lige çıkmasını bekleme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 agatör yıldız bulcan yıldız pro değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 çok sağol taktik için de, bir sezon dediğin nedir ki? altı üstü 15 gün :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3gün yoktum bakmadım 1.olarak çıkmışım amatör grup 587 deyim 67td puanım birikmiş 100k almış daha incelemedim bi bakiim ne olmuş ne bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çift yıldızlı iki oyuncu buldum yeni takımda ama fiyatları 20k ediyor, nasıl olcak onlar 500k kadar:( birisi defans ve gücü 76 fln, diğeri orta saha yaşı 18 gücü 73 mü ne öyle bişi. bence yalan o 500k olayı, ya da sezon sonunda o kadar eder bilemiyorum ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ikisinin de kondisyonunu 60-65 civarına çıkar. Defansa 5 defans eğitimi , orta sahaya 5 şut çalışması yaptır. 500 k civarı ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hücumsa ? =) ben hala 2 yıldızlı oyuncu çekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hücum eğitimi, Koşu, KRos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 defansın özellikleri Koşu: 65 Refleksler: 45 Top Kontrolü: 88 Yetenekler: 47 Paslaşma: 69 Motivasyon: 100 Gol yollarında etkinlik: 57 İkili Mücadele: 100 Kondisyon: 100 orta sahanın özellikleri Koşu: 68 Refleksler: 49 Top Kontrolü: 54 Yetenekler: 50 Paslaşma: 63 Motivasyon: 100 Gol yollarında etkinlik: 90 İkili Mücadele: 39 Kondisyon: 97 satmaya kalktığımda bunlar 20k civarı işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yalnız ilginç bişey oldu bi adamım vardı 28k satıcaktım sonra kadroda bi değişiklik yaptım oyuncuyu yedekten 11 e aldım takım gücüne bakmak için sonra tekrar çıkartıp satmak istediğimde fiyatı 14bine düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet öyle bir özellik var ben de dikkat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @maelstrom; dalga mı geçiyorsun ağbi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya dalga niye geçeyim? herhalde sezon sonu katlanır fiyatları, takımın da gücünü artınca değişir performansa bakılır ne biliyim. şu an 20k. 200k bile değil 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o gücü nasıl yaptın ? tek yıldız alex bende yapmak istiiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bireysel Antrenmanlar ile yaptım. Bu arada, ağbi, Kondisyon basmayın 100 Maximum 90 verin. Maç'da zaten 45 kondisyon yiyor. 90 ideal değer. 100 gereksiz yere 10 puan harcaman anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 daha şekil durdu öyle o yüzden 100 yaptım kondisyonu :D ha bir de maksimum değerlerine gelince oyuncular daha fazla gelişmiyor. benim birçok oyuncum 650'de takıldı kaldı, çünkü o kadar özellik alabiliyorlar. o yüzden kondisyonun 60'a kadar düşmesini beklemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yazmıştım bir kaç sayfa önce. Baluu said: Bi de şöyle bişi var; GENÇ YETENEKLER Oyuncu Arama modülü’nü kullanarak, istediğiniz mevkii için 7 veya 8 TDP ile şansınıza göre Yıldızsız/Tek Yıldızlı/Çift Yıldızlı futbolcuları kadronuza katabilirsiniz. Peki ama nedir bu yıldız olayları ? Şimdi öncelikle oyuncuların güç olarak ulaşabilecekleri bir nokta var. İşte bu nokta’nın belirlenmesinde rol oynayan ve size bir oyuncu’nun ne kadar gelişebileceğinin rehberliğini yapan tek şey yıldızlardır. Yıldızsız | Tek Yıldızlı | Çift Yıldızlı oyuncuların, yetenekleri toplamı’nın ulaşabileceği en son noktalar aşağıda verildiği gibidir. Normal (Yıldızsız) - 650 Yetenekli (1 Yıldız) - 670-690 Çok Yetenekli (2 Yıldız) - 720-730 Süper Starlar ( Henuz Oyunda yoklar, üst liglerde çıkabilir ) ( 1 Turuncu Yıldız ) -750 Şimdi bu tablo’dan anlaşılacağı üzere, kadromuzu Tek ve/veya Çift Yıldızlı oyunculardan oluşturursak, daha güçlü bir kadro elde edebileceğimiz anlamına geliyor. Ancaak bir başka özellik daha var ki, bu durumu bir şart haline getiriyor. Peki nedir bu özellik ? Süper Starlar (1 Turuncu Yıldız) ve Çok Yetenekli (2 Yıldız) oyuncularda her gece 12′den sonra normal koşullarda görülen yeteneklerde azalma bu oyuncularda 40 yaşına kadar görülmemektedir. Yetenekli Oyuncular ( 1 Yıldız )‘da ise gece 12′den sonra yeteneklerde azalma 35 yaşına kadar görülmemektedir. Normal Oyuncular‘da ise 12′den sonra yeteneklerde azalma her daim yuzde ellidir, ya azalır ya azalmaz. Normal Oyuncuların yaşı bu konu’da bir rol oynamamaktadır. Ayrıca, her oyuncu bir tam sezon tamamlandığında 1.9 değerinde yaşlanır. Ve aldığım duyumlara göre de, Mahalli Ligi 1. 2. ve 3. bitirenlere para ödülü varmış, tam emin olmamakla beraber bu miktarlar 1.’ye 100k 2.’ye 50k ve 3.’ye 20k şeklindeymiş. Bir dahaki sezon itibari ile oyuncu maaşlarında ise artış görüleceği lafı dönüyor, bu nedenle eğer yapabiliyorsanız, yaşlı ve yıldızsız oyuncularınızın yerlerine yıldızlı oyuncular bulsanız iyi edersiniz :) Yoksa 1. ve 2. lig hayal haline gelebilir. Umarım faydalı olur, oyun hakkındaki makalemi her gün geliştiriyorum, makalenin tamamına ulaşmak için; http://avntn.org/ntv-spor-football-tycoon-ve-incelemesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 maelstrom said: çift yıldızlı iki oyuncu buldum yeni takımda ama fiyatları 20k ediyor, nasıl olcak onlar 500k kadar:( birisi defans ve gücü 76 fln, diğeri orta saha yaşı 18 gücü 73 mü ne öyle bişi. bence yalan o 500k olayı, ya da sezon sonunda o kadar eder bilemiyorum ki =/ Bir kere çok şanslısın, onu söyleyeyim, sakın umutsuzluğa kapılma. Çift yıldızlı oyuncular ilk geldikleri anda saçma sapan fiyatlara sahip olabiliyorlar ama 1-2 gün içinde o fiyatlara reset atılıyor, gerçek fiyatlarına ulaşıyorlar. İlk önce yapman gereken, oyuncuların kondisyonlarını full'lemek. Bireysel Antreman'dan Kros-Masaj-Kros-Masaj çalıştırırsan, kondisyon 100 olur, koşu da bayağı gelişir. Ardından oyuncunun mevkiine göre bireysel antremana dönmen lazım. Orta sahaysa strateji, defanssa defans eğitimi, hücumsa hücum eğitimi şeklinde. Bu ikinci kısım daha rahat oluyor, o eğitimler kondisyon harcamadığından masaja gerek kalmıyor. Bu şekilde o özelliklerinden birkaç tanesi 100 olunca, oyuncunun yaşı da 16-17-18 civarındaysa hayvani ücretlere satabilirsin oyuncunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet işte aynen öyle döndüm köşeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 abi benim anlamadığım nokta 2 yıldızı nasıl çekiyorsunuz bugun 4 tane genç çektim hepsi tek yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi şans işte, ben tatilde 3 tane çektim 1 yıldızlı bile gelmedi, 3üde yıldızsız, düşün yani :) 1 yıldız gelse gene razıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 pişman oldum keşke çekmeseydim yerine antreman yaptırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 merak ettigim bir konu war, bu maçlarda kaç kondisyon gidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bir de, eğer yıldızsız oyuncu çıkarsa ısrar yapmayın, ilk yıldızsızdan sonra 2-3-4 gidiyo yani yıldızsızlar. Hırs yaparsanız teknik direktör puanlarınıza yazık edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar