Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sponsor ? stad ? başka da ihtimal yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 teşvik primi al ligin 1.'sinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yalnız teşvik olsa deli olurdu.Şu anda benim durum tam teşviklik veririm lig 1.siyle oynayan takıma gitsin transfer yapsın casus masus yensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ahahah .. Sina efsanesin : ) Teşvik versen, casusluk yapsa, gene takar bence adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 abi başka türlü çıkamııcam çok zor yani. bide en kritik haftasonunda tatildeyim =) bakmııcam nete. Ulan karıyı kızı boşverip gitmesem mi tatile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 lig bittikten sonra sıralama ve gruplar nasıl olcak hala anlamadım acaba ilk 2 üst lige falan mı çıkar anlamadım walla. sitede yazan : Teknik Direktörlük kariyerinize Mahalli Ligden başlıyorsunuz. Sezon sonunda liglerdeki yerler yeniden belirlenir. Liglere takım dağılımı, benzer güçteki takımların aynı lige yerleştirilmesi ile sağlanır. Sadece en iyiler 1. Ligde yer alabilirler. Daha aşağıdaki ligler kendi ararlarında da gruplandırılır: Grup Numarası ne kadar küçükse, o gruptaki takımlar daha iyi takımlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Her takım ile bir maç yapıyorsun, 17 maç günü oluşuyor. 18 Kişilik olduğuna göre ligler. Her ligin 1.sinden 2.ligi 2.sinden 3.ligi 4.sünden amatör ligleri oluşturabilirler. Ama bu durumda, Tam 18 tane 2.lig olması lazım gelir. 18 tane ikinci ligi doldurulabilmesi için ise, 18x18 3.lig 18x18 3.ligin doldurulması için ise, 18x18x18 Amatör lig oluşturulması gerekiyor. Peki kaç tane mahalli lig var ? Soru işareti. Bu sayıyı bilsek, oranlardan hesaplayabiliriz belki kimin nereye nasıl gideceğini. Ama bugün 15.maç günü ve Perşembe. 16 Cuma 17 Cumartesi 18 Pazar ve Pazartesi. 18 i tatil olduğuna göre Pazartesi günü anlamış olucaz kimin nereye yerleştiğini, ama ligi 1.bitirmeye kasmakta yarar görüyorum ben :) Ama çok iyi bir kadro ile 2.bitirmek de faydalı olabilir daha rahat yükselebilmek için. İlginç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hahaha yalnız elim ayağıma dolaştı be.. ligimde 1. yim, 2. ile aramda 1 puan fark var. ilk iki maç yapiyoruz şu an. 16.59.30 saniye geçe casus yolladım. adam taktiğini beni ezecek şekilde yapmış tahmin ettiğim gibi. hemen stratejiyle oyun planını değiştim. yerine koyacağım oyuncuları belirlemiştim zaten. ama oyuncuyu seçipte yerine koymaya çalişirken elim ayağım tutmadı resmen. son saniye insanı değilim lan ben. heycan yaptım ahahah. çok eğlendim ama. taktik olarak adamı ben ezdim, oyuncumu koydum gördüm sistemimi maçlar başladı zaten. yenilirsem çok üzülcem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ahuah. Ne işlerle uğraşıyorsunuz ya :D Valla ben bu maçı yenilirsem, bir dahaki maçım lig 2.si ile onu mutlaka yenmem gerekir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hass. ilk yenilgimi aldım 2 hafta kala pff adam önüme geçti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 2-1 aldım ben maçı :D Yaşasın :D Ama gene sakat verdik. Vay canına kurtulamayacam ben sakat ve ceza olayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Abooo neler dönmüş öyle hahahahaha 1:3 yenmişim ben, 3. de 1.'ye 4 tane takmış, yine ben birinciyim hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ulan berabere kalmışız ! vay anasını.. deplasman maçıydı acaba ondan mı.. neyse canım 2 hafta kala hala 1.yim ama 2. ve 3. ile aramda 1 puan fark var.. son hafta 3. ile maç yapcam. bu nasıl çekişme ulan. isyan ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 of ya. takım gücü 750 adam 500 lerde bişi. taktiğinin de antisini çaktım son dakikada. 2-1 yenilmişim. saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yalnız bu benim ana takımımdı.. sonra bıraktım işte, diğerini kasıyorum. buna da bakıyorum arada da, bu takımla ligimde 5. yim lan. çüş. (orta sahada seyfettinin puanına da dikkat çekeyim, yıldızlıdır bi de.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bu arada oyunun aynısı yahoo'da da varmış :D http://uk.soccermanager.yahoo.net/yfbm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 okuduktan sonra oyuna öeaaah demeye karar verdim: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13653888 # çoğu maç sonucunun rastgele yaratıldığı oyun. şöyle ki deneme amaçlı ikinci bir takım yaratıp bütün oyuncularını sattım. tek bir genç yetenek alıp forvete koydum. 5-10 tane yemeyi beklerken maç sonucu 2-2 ! bu genç yetenek arkadaşımız ilk golle fileleri havalandırmış, peşine bir penaltı kaçırmış, daha sonra sakatlanmış, ikinci yarı sakat sakat da beraberliği kurtarmıştır. ne bir kollektif futbol ne de bloklar arası uyum var, kalemiz defansımız bomboş, gel gör ki rakip takım bu tek kişiyi durduramamış 6 sarı 3 de kırmızı kart yemiştir. mac linki edit: http://ft.ntvspor.net/app/score-sheet.jsp?ligaNr=4449&spielID=680668&spieldatum=2.14.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yok artık hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ne yani; FM gibi mi olmasını düşünüyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ahahah.. Çok iyiymiş yaa .. Süper Mükemmel.. Tek Tabanca :D AHuahuahhuah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bu arada Bireysel Antrenmanlar ve Hangi Yeteneklere Kaç Puan verdikleri; Takım Antrenmanları ve Hangi Yeteneklere Kaç Puan verdikleri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 OHŞ ! 350.001'e bitirdim transferini çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 fizban said: okuduktan sonra oyuna öeaaah demeye karar verdim: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13653888 # çoğu maç sonucunun rastgele yaratıldığı oyun. şöyle ki deneme amaçlı ikinci bir takım yaratıp bütün oyuncularını sattım. tek bir genç yetenek alıp forvete koydum. 5-10 tane yemeyi beklerken maç sonucu 2-2 ! bu genç yetenek arkadaşımız ilk golle fileleri havalandırmış, peşine bir penaltı kaçırmış, daha sonra sakatlanmış, ikinci yarı sakat sakat da beraberliği kurtarmıştır. ne bir kollektif futbol ne de bloklar arası uyum var, kalemiz defansımız bomboş, gel gör ki rakip takım bu tek kişiyi durduramamış 6 sarı 3 de kırmızı kart yemiştir. mac linki edit: http://ft.ntvspor.net/app/score-sheet.jsp?ligaNr=4449&spielID=680668&spieldatum=2.14.1ahah zidane fenerbahçe fıkrası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yalnız tek tabanca bi de sakatlanmış.. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ahah helal olsun adama sertmiş puha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar