Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Aga ne bilem, geçen bi çekem dedim, çektim geldi :D

Napıyım bu adamı kim olsun derken, 2 yıldız Alex'e yakışır dedim.

Şimdi meraktan, lan kaç veriyorlar acaba dedim, bi girdim aga, 400k üzeri veriyor. Valla sattım gitti.

400k teklif verdim şimdi, 2 yıldızlı orta saha gene,

Koşu: 56
Refleksler: 39
Top Kontrolü: 45
Yetenekler: 55
Paslaşma: 100
Motivasyon: 100
Gol yollarında etkinlik:92
İkili Mücadele: 63
Kondisyon: 46
Toplam: 596

Özellikler bunlar 20 yaşında, gücü 75,80 baya karlı alış veriş oldu : )
Alex'i bu kademeye getirene kadar çok td puanı harcardım, gerçi daha 6 saat var ihale bitimine ama olsun : ) Alex'e harcamak zorunda kalacağım td ile bi 2 yıldız daha çekersem, efsane olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

He he, 750 civarı bi yukarı bi aşşa gidiyor şimdilik. Transfer Borsasına akıcam bu 2-3 günde, Amatör lig'de kimseye şans tanımak istemiyorum. Mahalliyi garantiledim gibi, 3 puan fark var aramızda 2. ile. Lider olabilirim gibi geliyor bana. Gerçi 2.ile yarın maçım var hem de deplasman. Ama şu orta sahayı alabilirsem, yarın akıcam o adama resmen : )

Forvetlerim de iyileşiyor, sakat abi benim takımın yarısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben centilmen oynatıyorum cezalardan henüz kurtuldum :D

takım gücüm 600dü bi ara düşün takımı :D kalecim 80 sadece kendim geliştirdim hayvan gibi oldu hanzo gol yemiyorum neredeyse hiç :D

2 maç üst üste berabere kaldım biri lider diğeri de ikinciydi oof of. kazansaydım %99 ben de amatöre çıkardım sanırım. lider olanlar mı çıkıyor bu gruplardan ?
Sosyal ağlarda paylaş

adam 2 tane 2 yıldızlı oyuncu çekti hedefleri değişti.
Benim takımdakiler hep 70gücünde 3 tane oyuncu var genç onlar düşük yoksa 750-70 arası bişeye çıkar takım gücü ama gerek yok ligde en güçlüyüm nasılsa gençleri eğitiyorum

para olsa işte transfer borsasına akmak lazım lakin amatörde çok pis kitleyecekler.Amatörde tahminim takım güçleri 850lere çıkıcak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...