bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ya nasıl çekiyorsunuz 2 yıldız offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aga ne bilem, geçen bi çekem dedim, çektim geldi :D Napıyım bu adamı kim olsun derken, 2 yıldız Alex'e yakışır dedim. Şimdi meraktan, lan kaç veriyorlar acaba dedim, bi girdim aga, 400k üzeri veriyor. Valla sattım gitti. 400k teklif verdim şimdi, 2 yıldızlı orta saha gene, Koşu: 56 Refleksler: 39 Top Kontrolü: 45 Yetenekler: 55 Paslaşma: 100 Motivasyon: 100 Gol yollarında etkinlik:92 İkili Mücadele: 63 Kondisyon: 46 Toplam: 596 Özellikler bunlar 20 yaşında, gücü 75,80 baya karlı alış veriş oldu : ) Alex'i bu kademeye getirene kadar çok td puanı harcardım, gerçi daha 6 saat var ihale bitimine ama olsun : ) Alex'e harcamak zorunda kalacağım td ile bi 2 yıldız daha çekersem, efsane olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 vay anam gol etkinliği 92.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kondisyon ve Koşu kötü bir tek.. Onu da hallederiz, ver allahım kros ver allahum kros :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 abi deliricem ben çekiyorum olmuyor şimdi çektim tek yıldız 9td puanım kaldı takım antreman mı yaptırsam bi tane daha mı çeksem =) baluu anlatınca gaz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ya da bunu mu alsam ? Bunda yıldız yok, bayaa da sağlam özellikleri. Td puanı bile harcanmaz bu adama koy oynasın, üstelik düşük teklif vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bLackcha0s said: abi deliricem ben çekiyorum olmuyor şimdi çektim tek yıldız 9td puanım kaldı takım antreman mı yaptırsam bi tane daha mı çeksem =) baluu anlatınca gaz oluyorum ahaha : ) Aga gece çek gece. :D Etraf boşken. :D Saat tam 11 gibi felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ii öyle yapalım bakalım antreman yaptırmıyorum bu maça 707güç zaten lig lideri bile 600gücünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yalnız şok oldum ya, millet demekki böyle veriyormuş, 500k teklifleri, 2 yıldızı çekip satıyorlarmış.. Vay canına bilmiyordum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 işte bizim gibi şanssızlarda kös kös bakıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aga orta saha çek direk , ben orta saha dışında 2 yıldız çekmedim daha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ama ben bu adama 3,567 YTL maaşı nasıl ödeyeceğim merak ediyorum : ) Günlük gelirim 2,5K felan :D İşin bi de o tarafı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tekrar satcan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 zuhahhaa fail oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yok aga, 50 k 60k felan artıyor transferden : ) bu da bana 20 gün süre tanır, 20 gün'de 2 yıldız düşürür satarım gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 en iyisini yaparsın. takım gücün kaç şu an? bi de benim oyuncuların hepsi traş takım gücü 750 ama iyi mi kötü mü anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben daha fazla arttıramıyorum takım gücünü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 He he, 750 civarı bi yukarı bi aşşa gidiyor şimdilik. Transfer Borsasına akıcam bu 2-3 günde, Amatör lig'de kimseye şans tanımak istemiyorum. Mahalliyi garantiledim gibi, 3 puan fark var aramızda 2. ile. Lider olabilirim gibi geliyor bana. Gerçi 2.ile yarın maçım var hem de deplasman. Ama şu orta sahayı alabilirsem, yarın akıcam o adama resmen : ) Forvetlerim de iyileşiyor, sakat abi benim takımın yarısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben centilmen oynatıyorum cezalardan henüz kurtuldum :D takım gücüm 600dü bi ara düşün takımı :D kalecim 80 sadece kendim geliştirdim hayvan gibi oldu hanzo gol yemiyorum neredeyse hiç :D 2 maç üst üste berabere kaldım biri lider diğeri de ikinciydi oof of. kazansaydım %99 ben de amatöre çıkardım sanırım. lider olanlar mı çıkıyor bu gruplardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 adam 2 tane 2 yıldızlı oyuncu çekti hedefleri değişti. Benim takımdakiler hep 70gücünde 3 tane oyuncu var genç onlar düşük yoksa 750-70 arası bişeye çıkar takım gücü ama gerek yok ligde en güçlüyüm nasılsa gençleri eğitiyorum para olsa işte transfer borsasına akmak lazım lakin amatörde çok pis kitleyecekler.Amatörde tahminim takım güçleri 850lere çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bende ikinciyim son 3 maç lider maç kaybetmeyecek gibi duruyor ligin son sırasındaki takımlarla oynuyor hep umarım 2.lerde çıkar zaten amatörü kaçırdın mı ödülleride kaçırmış sayılıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bir sonraki sezon da yok mu amatör olayı? şimdi biz prof liglere çıkamıcaz mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Valla kim çıkıyor, kaçıncılar çıkıyor, hiç bi fikrim yok ağbi. Bugünkü maçı kazanıp, yarınki maçda berabere kalırsam garintiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben garantiledim gibi bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tebriks ;) bende 17k para kaldı bu arada nasıl yükseltirim bunu oyuncularımı satmadan? aklıma başka bir yol gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar