Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Lig'de bir mağlubiyet almıştım geçen hafta ve 2.liğe düşmüştüm. Bu hafta lig 1.si ile maçım vardı, 3-1 kazandım ve liderliği tekrar ele geçirdim xD.

3-4-3 ile çıkmıştım maça, defanstan 2 sakat verince :D Taktik değişikliği şart olmuştu. Ama bakıyorum da, kazanmışım :D Hatta bir de penaltı kaçırmışım.

Mesaj tarihi:
4-0 lık bi galibiyet almışım aslında mağlubiyet desem yeridir 2 sakat var.

Çok pahalı bi galibiyet olmuş.Neden sakat vermeye başladım anlamış değilim.
3.lüğe oturdum liderle 1 puan kaldı yarına hiç harcamazsam 28td puanı yaparım.Sakatları nasıl düzeltebilirim kaç hafta sakat olduklarını nasıl görüyoruz ?
Mesaj tarihi:
%100 olunca sakatlıktan çıkıyorlar.

Her gün gece 12'de +%10 alıyorlar.

1 TDPuanı'na Bireysel Antrenmanlardan Hasta Ziyareti = +%5.

İşte artık ya kendi haline bırakırsın, ya ziyaret felan edersin, sakatlık olayı budur.
Mesaj tarihi:
Her saati 1 gece 2 kondisyon puanı kazanıyor oyuncular.

3 Tdpuanı ile takım masajı = 10 Kondisyon

1 Td puanı ile birey masajı = 20 kondisyon

Gece 00:00'DA ise her oyuncu 20 kondisyon kazanır.
Mesaj tarihi:
futbolcuların güçleri artıyor mu prof futbolcuların ? mesela her akşam idman yaptırsam falan takım idmanı amaa ?

genç yeteneklerin artıyorda profları bilmiyorum maçtan sonra düşüyor mu tekrar
Mesaj tarihi:
bir mağlubiyet haricinde geride kalan 6 maçı da rahat kazanarak yoluma devam ediyorum. ligde ikinciyim ama elbet o birinci arkadaşla maç yapıcaz.
Mesaj tarihi:
bugun 14puanım gitti yaklaşık 3 hafta sonra 1.yle maç yapıcam.Çok kötü oldu takımı 800e çıkarmam zor gibi

720deyim şu an.
Oyuncuların güçleri nasıl arttırılıyor ? bende düştü güçleri
Mesaj tarihi:
Mumu said:
bir mağlubiyet haricinde geride kalan 6 maçı da rahat kazanarak yoluma devam ediyorum. ligde ikinciyim ama elbet o birinci arkadaşla maç yapıcaz.

Benim de aynen, 1 mağlubiyet 6 galibiyet var. Ama liderim. Çünkü son maçta lig birincisini yendim :D

Bu arada oyuncu güçlerine gelince, orta saha için bireysel antrenmanlardan şut çalışması yaptırın efsane hale geliyorlar.

Forvet için koşu, ve şut olabilir.

Bu arada bireysel'de kros'u değiştirmişler. 1 koşu 3-4 kondisyon veriyor ant başı. Efsane olmuş.

Bilginize efendim.
Mesaj tarihi:
11 Prof 1 genç var benim kadroda.

2 prof gazi oldular. Bugün katılıyor 2si de takıma.

1 genç oynuyor, daha 2 maç once aldım.

İyiyiz şimdilik :D
Mesaj tarihi:
bL United 5
fenerbahçe 0

3 bekliyordum 5 oldu çok iyi sonuç ama yine sakat vermişiz.
Pascal Nouma 4 tane attı golcü oyuncum harika 12golü oldu

Bu sakatları sistem değiştirmiyor değil mi? maç anında
Mesaj tarihi:
Çok temiz bir maçla 3-1 almışım, tek bir sarı kartım var ve takımda kart cezalısıyla sakat kalmadı.

2.-3.-4. takımlarla maçlarımı yapmış olduğumdan biraz rahatladım açıkçası ama yine de belli olmaz, kontrollü gitmek lazım.
  • Yeni Oluştur...