pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Oha ya agresif oynayın diyince 2 sarı 1 kırmızı kart görmüşüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Lig'de bir mağlubiyet almıştım geçen hafta ve 2.liğe düşmüştüm. Bu hafta lig 1.si ile maçım vardı, 3-1 kazandım ve liderliği tekrar ele geçirdim xD. 3-4-3 ile çıkmıştım maça, defanstan 2 sakat verince :D Taktik değişikliği şart olmuştu. Ama bakıyorum da, kazanmışım :D Hatta bir de penaltı kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Kalbin gücünü yenmişsin, bravo! Ben çok temiz bir 2-1'lik galibiyet almışım, liderlik devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 4-0 lık bi galibiyet almışım aslında mağlubiyet desem yeridir 2 sakat var. Çok pahalı bi galibiyet olmuş.Neden sakat vermeye başladım anlamış değilim. 3.lüğe oturdum liderle 1 puan kaldı yarına hiç harcamazsam 28td puanı yaparım.Sakatları nasıl düzeltebilirim kaç hafta sakat olduklarını nasıl görüyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 %100 olunca sakatlıktan çıkıyorlar. Her gün gece 12'de +%10 alıyorlar. 1 TDPuanı'na Bireysel Antrenmanlardan Hasta Ziyareti = +%5. İşte artık ya kendi haline bırakırsın, ya ziyaret felan edersin, sakatlık olayı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Peki antrenman sonrası yorulan oyucularimi, illa masaj ile mi dimlendirebiliyorum ? Yoksa belirli bir sure ile artiyormu kondisyonlari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Her saati 1 gece 2 kondisyon puanı kazanıyor oyuncular. 3 Tdpuanı ile takım masajı = 10 Kondisyon 1 Td puanı ile birey masajı = 20 kondisyon Gece 00:00'DA ise her oyuncu 20 kondisyon kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 futbolcuların güçleri artıyor mu prof futbolcuların ? mesela her akşam idman yaptırsam falan takım idmanı amaa ? genç yeteneklerin artıyorda profları bilmiyorum maçtan sonra düşüyor mu tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bir mağlubiyet haricinde geride kalan 6 maçı da rahat kazanarak yoluma devam ediyorum. ligde ikinciyim ama elbet o birinci arkadaşla maç yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bugun 14puanım gitti yaklaşık 3 hafta sonra 1.yle maç yapıcam.Çok kötü oldu takımı 800e çıkarmam zor gibi 720deyim şu an. Oyuncuların güçleri nasıl arttırılıyor ? bende düştü güçleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 28-29 yaşlarından sonra her maç sonra oyuncuların güçleri düşer. 17-18de tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mumu said: bir mağlubiyet haricinde geride kalan 6 maçı da rahat kazanarak yoluma devam ediyorum. ligde ikinciyim ama elbet o birinci arkadaşla maç yapıcaz. Benim de aynen, 1 mağlubiyet 6 galibiyet var. Ama liderim. Çünkü son maçta lig birincisini yendim :D Bu arada oyuncu güçlerine gelince, orta saha için bireysel antrenmanlardan şut çalışması yaptırın efsane hale geliyorlar. Forvet için koşu, ve şut olabilir. Bu arada bireysel'de kros'u değiştirmişler. 1 koşu 3-4 kondisyon veriyor ant başı. Efsane olmuş. Bilginize efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 prof oyuncu bulıyım die 14 puan gitti =( oyuncuda bulamadım. Siz de kaç prof kaç genç yetenek var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 11 Prof 1 genç var benim kadroda. 2 prof gazi oldular. Bugün katılıyor 2si de takıma. 1 genç oynuyor, daha 2 maç once aldım. İyiyiz şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bL United 5 fenerbahçe 0 3 bekliyordum 5 oldu çok iyi sonuç ama yine sakat vermişiz. Pascal Nouma 4 tane attı golcü oyuncum harika 12golü oldu Bu sakatları sistem değiştirmiyor değil mi? maç anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yendim ama yine 1 kırmızı 2 sarı bi de sakat var:S:S ikili mücadele ve centilmenlik orta seviyede.nie böle oluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çok temiz bir maçla 3-1 almışım, tek bir sarı kartım var ve takımda kart cezalısıyla sakat kalmadı. 2.-3.-4. takımlarla maçlarımı yapmış olduğumdan biraz rahatladım açıkçası ama yine de belli olmaz, kontrollü gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2-2 berabere kalmışım ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 haftya lig lideriyleymişim arada 1 puan var ama yine de sakat bi durum yenilirim gibi geliyor.Sakat var yarın ya prof takviye yapıcam ya da antremana yüklenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Casus kullanmayı da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2 maçtan sonra sıkıldım takıma bakmıyodum. 5 g 4 b 2 m ile 7. sıradaymışım. demekki elemesem daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok arkadaş, çok fazla şeyi karanlıkta bırakmışlar, oyun karşıma sürekli saçma sapan şeyler çıkarıp şevkimi kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paticik ligine nasıl katılıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 centilmen ve ofansif oynatın büyük farklar geliyor cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 managerzone ve fm live varken hiç çekilmiyo bu ama neyseki 2dk'da tüm günün aksiyonlarını halledebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar