bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dikkat etmedim ismine genç olabilir kadroda 2 tane genç var gerisi prof giremiyorum şu an siteye bi bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 3-3 bitmiş OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hehey yine kazanmışım =) ilk 2 maçta 1 puan almıştım, onun dışındaki 6 haftada 16 puan =) 5. liğe yükselmişim, 3 ve 4. ile maçım da var hoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 3-1 yenmişim rahat bir soluk alıyorum. Ama 1 sakatlanma daha var. Yeter, kart görmüyorum ama paso sakatlanıyor futbolcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 7'de 7 gittikten sonra, 2 maç üstüste kaybettik ama neyse, hala 1.'lik bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oh be zorlu bir mücadele 3-2 yenmişim korkuyordum rakip penaltı kaçırmış. Maç öncesi yeni aldığım oyuncu sakatlandı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yarın liderle mücadelem var, kazanırsam lider olucam tekrar :D Edit : ağız alışkanlığı yarın yerine haftaya kullanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 500lük yada 1000lik tribün yapmayı düşünüyorum yapan var mı para getiriyor mu ? yada mahalli lig bittikten sonra mı yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 tribünde parayı ucuzlatacan girmiolar stadyuma :D bu arada 75lik forvet yaptım satsam 130000'e gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Benim tribün 1klik. Ama bilet fiyatını 10 ytl yaptım, gelmiyorlar o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nasıl yapıyorsunuz onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 500 kişilik, 3 ytl yaptım.. stad full çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bari ben 5 ytl'ye indireyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 şu an benim 1 ve 2. maçlar oynanmamış görünüyo, onalr nolacak ? bi de topic i sticky yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Valla umuyorum ki o maçlar oynansın, öbür türlü kaosun içinden çıkamazlar yani. Son hafta üye olan adam tek maçı 5:0 kazanıp şampiyon olursa ben saygımı kaybederim oyuna karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ya bir de benim sorum olacak, kendi futbolcumuzu transfer borsasına koyabiliyor muyuz? Yani diğer takımlara açık arttırma usulü satabiliyor muyuz, yoksa sadece oyun kendisi mi alıyor oyuncularımızı? Transfer Borsası'nda satılığa çıkarabiliyorsak nasıl yapıyoruz o işi? Son olarak da oyuncuların fiyatlarının neye göre artıp azaldığı konusunda en ufak bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zaten şu sistemi anlamadım 10. hafta diyor 4.maçlar oynandı bizde . Nasıl yapıcaklar hakikaten merak ediyorum.Managerzone da nasıldı bu durum? yeni lige koyuyorlardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 E-Mail atıyorum, ulaşmıyor mailler yerine, 2-3 gün sonra "Ulaştırılamadı" mesajı geliyor geriye. Kime soracağız bunları arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ya şimdi ben bu oyundan anladığımı sizlere aktarayım. Bu transfer borsasındaki oyuncuları sistem kendisi üretiyor. Tıpkı oyuncu aramada bulduğumuz oyuncular gibi. Biz ise satarken oyuncuları gene sisteme satıyoruz ve silinip gidiyorlar bence. Yani transfer borsasına oyuncu satmak gibi bir şeyin mümkünatı yok şu aşamada. Lig olayına gelince, orası cidden tartışılır ama numaralandırılmış ligler olucak. Bu durumda, son gün girip şampiyon olan aday, en son group'da yer alıcak ve üst turlara çıkması daha zor olucak gibi görünüyor. Biz ise gene aramızda yerleştirilicez. Yani Binlerce 1. 2. ve Amatör liglerin oluşacağına inanıyorum çünkü en az 40k takım var şu an sistemde. Ve şu an oynadığımız mahalli lig sırasında ise oyunda herşey sürekli değişiyor, adamlar bir nevi test ediyorlar. Oyun beta'da. Mahalli Lig'den kurtulduğumuz an, bir çok şey daha farklı olacak gibi bence. Mail olayına gelince, muhtemelen kutu dolmuştur. Eminim her gün binlerce soru ile karşılaşıyorlardır ve çoğu okunmamıştır bile. :D Doğru düzgün bir açıklamaları yok çünkü sağda solda, millet bu yıldızlar ne diye bile en az 10k mail atmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Kondisyon konusunda hatalıymışım ben bu arada; said: Kondisyon ve Antrenman Puanı Kondisyonun tek başına oyuncunun gücü üzerinde etkisi yoktur. Ama kondisyon Antrenman Puanı'nın üst sınırını belirler. Bir oyuncunun Antrenman Puanı 0`ın üstünde olduğu sürece oyuncu antrenmana çıkabilir ve lig maçlarında daha büyük güce sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yani sonuc olarak antrenman puanı ne kadar yuksekse macta o kadar iyi oynarlar. Ben böyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 İyi ya, o saçma barı doldurucam diye her seferinde boşuna harcamamışım şu td puanlarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben td puanlarını daha oyuna ilk başladığımda harcamıştım takim 65 civarı olmuştu. ama maç kaybediyordum şimdi onun aynı zamanda kondisyon olduğunu anladım :P ha bu 4. maç günü olmuştu da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 3 dakika sonra PJK (pekaziz jimnastik kulübü) ilk maçına çıkacak. Detayları aktarmaya devam edeceğiz... Son dakika bilgisi veriyorum. Ani bir kararla maçların ertelendiği duyuruldu (lan niye girmiyor bu siteye :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yendim:p ama bi kırmızı kart bi de sakat.pöff ya:Dgitti 2 oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar