Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Ya bir de benim sorum olacak, kendi futbolcumuzu transfer borsasına koyabiliyor muyuz?

Yani diğer takımlara açık arttırma usulü satabiliyor muyuz, yoksa sadece oyun kendisi mi alıyor oyuncularımızı?

Transfer Borsası'nda satılığa çıkarabiliyorsak nasıl yapıyoruz o işi? Son olarak da oyuncuların fiyatlarının neye göre artıp azaldığı konusunda en ufak bir fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi ben bu oyundan anladığımı sizlere aktarayım.

Bu transfer borsasındaki oyuncuları sistem kendisi üretiyor. Tıpkı oyuncu aramada bulduğumuz oyuncular gibi. Biz ise satarken oyuncuları gene sisteme satıyoruz ve silinip gidiyorlar bence.
Yani transfer borsasına oyuncu satmak gibi bir şeyin mümkünatı yok şu aşamada.

Lig olayına gelince, orası cidden tartışılır ama numaralandırılmış ligler olucak. Bu durumda, son gün girip şampiyon olan aday, en son group'da yer alıcak ve üst turlara çıkması daha zor olucak gibi görünüyor. Biz ise gene aramızda yerleştirilicez. Yani Binlerce 1. 2. ve Amatör liglerin oluşacağına inanıyorum çünkü en az 40k takım var şu an sistemde.

Ve şu an oynadığımız mahalli lig sırasında ise oyunda herşey sürekli değişiyor, adamlar bir nevi test ediyorlar. Oyun beta'da. Mahalli Lig'den kurtulduğumuz an, bir çok şey daha farklı olacak gibi bence.

Mail olayına gelince, muhtemelen kutu dolmuştur. Eminim her gün binlerce soru ile karşılaşıyorlardır ve çoğu okunmamıştır bile. :D Doğru düzgün bir açıklamaları yok çünkü sağda solda, millet bu yıldızlar ne diye bile en az 10k mail atmıştır :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kondisyon konusunda hatalıymışım ben bu arada;

said:
Kondisyon ve Antrenman Puanı

Kondisyonun tek başına oyuncunun gücü üzerinde etkisi yoktur. Ama kondisyon Antrenman Puanı'nın üst sınırını belirler. Bir oyuncunun Antrenman Puanı 0`ın üstünde olduğu sürece oyuncu antrenmana çıkabilir ve lig maçlarında daha büyük güce sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...