Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Valla abi bilmiyorum. Nasıl yapılıyor bu paralar, nasıl alınır böyle bir oyuncu. Soru işareti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abi ilk önce 400k sonra iki tane 500k'lık teklif. Kesin bir glitch buldular, mümkün değil yani o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 8 haftada sponsor gelirleri günlük 2bin ytl olsa 112bin getirir temiz 250bin olsa e maçlardan 56günde toplam 250bin gelmez herhalde ? var bi bokluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Olm sende bi tuhaflık var bugün. Maçlardan nasıl "56" günde? Oyun içinde hafta dediğimiz gerçek hayatta 1 gün zaten, 8 hafta 8 gün oluyo. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ilk galibiyetimi aldim : ) alacam bu ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 :S :( mkorum o zaman onların 8günde o para yapılır mı lan! hiledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bu arada Pati 3 ligine giremeyenler, Pati IV'e gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben pati 3 e girdimde silincek aktif değil falan diolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aktif değil, evet. Phyx kurmuştu, takımını silmiş, başvuranlar giremiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 paticik IV deil mi yoksa pati IV mi :P kafam karıstı... Bi de acık arttırma ile oyuncu nasıl satıyoruz bulamadım bi turlu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Pati IV direkt. Açık arttırma için Menajer --> Transfer Borsası. 1 Teknik Direktör puanı ve 1.000 YTL karşılığında transfer edilebilecek oyuncuları görürsünüz. Gözünüze kestirdiğiniz bir oyuncu varsa önerim son 10 saniyeye kadar herhangi bir teklifte bulunmayıp, 10 saniye kala teklifin 10.001YTL fazlasını önermeniz. (Tabii 60+ oyuncular için konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 adam satın almayı değil, satmayı sormuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ha pardon o zaman. Onu da Menajer --> Takım Detayları'ndan yapacaksın ama ordan güzel bir gelir bekleme. Yani 15 YTL'ye de satabiliyorsun, 1.5k'ya da -ki ben maksimum bu kadar gördüm-. Oyuncu satmak benim için maaş yükünü azaltmaktan başka anlam taşımıyor şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 700 oldu takım gücü. fıldır fıldır bir takım oluyorum heey ! paramı da hiç harcamadım hala 85000 mi ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fizban, 85k para değil zaten. 70'lik adamlar falan 100k+'ya gidiyor normal bir günde. Ha ama tenha bir zaman bulursun, ucuza sağlam oyuncu satın alırsın da, o da çok şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 70lik adam alacağıma genç adam alır yetiştiririm ben be. ajax oliyim ben. paticik fc kuruyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 70'lik adamların o kadar para etmesinin sebebi genç olmaları zaten. Henüz bu "Genç Yetenekler"in gelişimi neye bağlı oluyor, ne kadar gelişiyorlar bilmediğimden yorum yapamıyorum da, kısa vadede pek mantıklı olduğunu söyleyemem gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Asteroth said: Ha pardon o zaman. Onu da Menajer --> Takım Detayları'ndan yapacaksın ama ordan güzel bir gelir bekleme. Yani 15 YTL'ye de satabiliyorsun, 1.5k'ya da -ki ben maksimum bu kadar gördüm-. Oyuncu satmak benim için maaş yükünü azaltmaktan başka anlam taşımıyor şahsen. Benim 2.forvet 30 k üzerine gidiyor. 1. forvet sakat bakamıyorum :D o da muhtemelen 40 k üzeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 As kadro elbette 30k etrafında dönüyor da, "As" kadro olduğundan onları yazmadım. Ha takımın en iyi golcüsünü satmayı düşünen varsa o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Şunu da ekleyeyim de, çift yıldızın ne kadar önemli olduğunu görün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sanırım 500k teklif veren heriflerin günahını aldık; Bu adam bir de yedek benim takımda, 60. dakikadan sonra oyuna alıyorum. Vay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 adamlara yıldız nası kazandırdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nasıl oluyo lan o ? Maçtan önce antreman yapınca takım gücü yükseliyor kondisyon düşüyor değil mi yapalım mı yapmayalım mı ? 35dk var maça =) motivasyon 80 şu anda nasıl arttırabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fizban said: adamlara yıldız nası kazandırdın ? Oyuncu aramadan genç yetenek çekersen, 2 yıldızlı felan eleman gelebilior. Ayrıca şu 500.000 olayına gelince. 3 tane 2 yıldızlı çekse, eder sana hayvan para yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 1 yıldızlı futbolcu varmış bende baktım 25bine gidiyor.ama 60+ olamadı henüz 19 yaşında 8 puanım kaldı zorlu bi maç öncesi ne yapsam diye düşünüyorum yoksa genç yetenek çekicem bende kadronun bide alternatifi yok biri sakatlansa gelenlerin hepsinin gücü çok düşük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar