Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 http://fm.ntvspor.net Evet menajerlik hedesi, Paticik ve Paticik II mini ligleri ile oradayız. Diğer konu silinmiş yenisini açtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 diğer konunun olayını incelemem altına aldım yakında çözerim. niye silindi acaba bugünkü çalışmalar sırasında gitti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sanırım öyle bir şey oldu, ama bi anda yok oldu topic :D Neyse çok da mühim değil buradan devam ederiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2 takımla başladım ben. İlkinde çok hata yaptım, menajerlik puanlarını genelde "Aa bu neymiş, ooo bu da güzel" diye çarçur ettim. Gerçi yine de ikide iki yaptım ama olsun. İkinci başlangıcımda bütün menajerlik puanlarını yeni oyunculara yatırdım, takım gücü 760'a fırladı daha ilk günde. Gayet güzel bir oyun yalnız, hem detaylı hem de basit olmayı başarabilmiş. Hem de betada olduğundan, sürekli geliştirmeler yapılacak olması da başka bir artısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mumu bonservissiz adam alırken prof vs. hangisini seçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 genç seçersen iyi gelmiyor, pro seçersen 60 üzeri.. Ama gençler gelişebilir mi ? bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 genç yetenek bulması zor orda da söylüyor zaten. ben bi tane genç yetenek bi tane de profesyonel seçtim. yetenek hakikaten yetenek çıktı doktora gönderince yorumluyorlar potansiyeli var diye. ama çıkmayadabiliyor işte şans işi yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 11 tane profesyonel seçtim ben şahsen, 13 arama sonunda gayet iyi bir sonuçtu. Oyunun henüz başı olduğu için, güçlü takım kurup lider olmak, parayı kırıp transferlerle genç yetenek avcılığı yapmak daha mantıklı geldi bana şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 evet de şampiyon olana bi ödül falan var he bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hadi ya, doktora gidince yorumluyorlar mı ? :D Oha süpermiş bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bugün yenildim 2-3.. :'((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2-4 yenmişim bu kez, takımdaki potansiyeli yeni farkettim, üstelik 2 de kırmızı kart yemişim ,neyse ligi götürürüm rahat >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bütün puanları farkında olmadan harcamasam daha güzel olcaktı tabii pek ümidim yok artık ölesine takılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben sıfırı tükettim zaten, o puanların ne işe yaradığını anlamış olsaydım başlangıçta belki daha iyi olurdu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 diğer topic'de birileri 2.takımı felan da yönetmeye başlamıştı sanırım, nasıl yapıyoruz bulamadım bir türlü ? Yoksa yeniden üye mi oluyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 5 takıma kadar izin var yazıyo ama transfer borsasını karıştırsan ümüğüne bineriz de yazıyo. 23 dk sonra maç var ayrıca. bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede takım gücün kaç ? Maçımı Ligin ikincisiyle yapıyorum.. Adamın durumu ve benim durumum : 2. KONSOLMANIA 1 1 0 0 5:2 3 3 Takım Gücü : Belirsiz. 11. Fenerbahçe SK 1 0 1 0 1:1 0 1 Takım Gücü : 623.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 663. abi hergün zate 20 puan birikiyor. 4 antrenma maçı 2 masaj basıyorum. kalanını da kondüsyonu düşük oyuncu varsa onlara masaja basıyorum. bitiyor zaten. bi yerde patlıyacak. zaten defansın göbeğindeki en sağlam ikinci adamım 5 gün ceza aldı. lan zaten her gün maç var. 1 kırmızı karta 6 maç oynamıcak adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Of o çok kötü olmuş ya, ben 3-4-3'e geçtim. Başta bilmiyordum bu teknik direktörlük puanının ne olduğunu, çok gitti boşa : ) Nese verdiğimiz gaz ile 629.1 yaptık. Bi de değişiklik yapmayı bilmiyordum.. Daha doğrusu maç sırasında yapılıyor sanıyordum. Bu sefer 3 değişiklik de tamam. Lig 2.si ile oynuyorum, rakip güçlü ama bakalım sonuç ne olacak. Go go go.. Son 5dk. Hadi bakalım umutluyum bu maçtan. Bunu da yitirirsem, başka takım açar, adam akıllı teknik direktör puanı kullanırım. :D Yalan oldu ilk başta.. :D Hatta Kadro; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hem managerzone, hem fm live, hem bu hem de fifa manager 2008 oynuyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 maçlar başlamış... ne zaman belli olucak sonuçlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 1 dk ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Lan aasgfafg. gene 1-1 ya kafayı yicem :D 2.dk'de gol attım, 5'de yedim. bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 off lan, ne biçim lan hakmeler. 3 1 yenilmişim. 3 penaltı vermiş karşıya hakem. 2 sini kaçırmış adamlar. yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 auhauh. Olm, agresif mi oynuyorsun.. ne bu kartlar penaltılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar