Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

2 takımla başladım ben.

İlkinde çok hata yaptım, menajerlik puanlarını genelde "Aa bu neymiş, ooo bu da güzel" diye çarçur ettim. Gerçi yine de ikide iki yaptım ama olsun.

İkinci başlangıcımda bütün menajerlik puanlarını yeni oyunculara yatırdım, takım gücü 760'a fırladı daha ilk günde. Gayet güzel bir oyun yalnız, hem detaylı hem de basit olmayı başarabilmiş. Hem de betada olduğundan, sürekli geliştirmeler yapılacak olması da başka bir artısı.
Sosyal ağlarda paylaş

genç yetenek bulması zor orda da söylüyor zaten. ben bi tane genç yetenek bi tane de profesyonel seçtim. yetenek hakikaten yetenek çıktı doktora gönderince yorumluyorlar potansiyeli var diye. ama çıkmayadabiliyor işte şans işi yani kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

11 tane profesyonel seçtim ben şahsen, 13 arama sonunda gayet iyi bir sonuçtu.

Oyunun henüz başı olduğu için, güçlü takım kurup lider olmak, parayı kırıp transferlerle genç yetenek avcılığı yapmak daha mantıklı geldi bana şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

663. abi hergün zate 20 puan birikiyor. 4 antrenma maçı 2 masaj basıyorum. kalanını da kondüsyonu düşük oyuncu varsa onlara masaja basıyorum. bitiyor zaten. bi yerde patlıyacak. zaten defansın göbeğindeki en sağlam ikinci adamım 5 gün ceza aldı. lan zaten her gün maç var. 1 kırmızı karta 6 maç oynamıcak adam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Of o çok kötü olmuş ya, ben 3-4-3'e geçtim.

Başta bilmiyordum bu teknik direktörlük puanının ne olduğunu, çok gitti boşa : )

Nese verdiğimiz gaz ile 629.1 yaptık.

Bi de değişiklik yapmayı bilmiyordum.. Daha doğrusu maç sırasında yapılıyor sanıyordum. Bu sefer 3 değişiklik de tamam.

Lig 2.si ile oynuyorum, rakip güçlü ama bakalım sonuç ne olacak.

Go go go..

Son 5dk. Hadi bakalım umutluyum bu maçtan. Bunu da yitirirsem, başka takım açar, adam akıllı teknik direktör puanı kullanırım. :D

Yalan oldu ilk başta.. :D

Hatta Kadro;

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...