sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Haha :) Ya ben de demin girdim, baktım kimse yok. 10 dakika bekledim çıktım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yeni soldat versionu neden yüklü deil?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Çünkü soldat'ın kendi sitesine de girerseniz yeni soldat versionunun henüz Linux Dedicated Server'ının olmadığını farkedersiniz. Arkadaşlar halen yazamamışlar.. Ya da 1.1.3 'ü patchleyememişler. Daha doğrusu Arkadaşlar değil, arkadaş. 1.1.3'ü yükleyin güzel güzel oynayın.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: ShARkY, 22 June 2003 16:57 tarihinde demiş ki: Ha bu arada Dark 'in olayını anlayabilmiş değilim cidden. Hadi sunucu başka yerde olsa, çok ciddiyim Edit Edit diye ağlardım :) Adamla aynı anda spawn oluyoruz, eğilip birbirimize AYNI silahla ateş ediyoruz, e ben ölüyorum. biz ona SDDBBÖKD diyoruz, açılımı "Standart Dark-Dr Bokunun Bal Ötesi Klasik Durumu" oluyor. Halk arasında "Dark Edit" olarakda bilinir.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: arcane, 22 June 2003 05:02 tarihinde demiş ki: said: GE-TA, 22 June 2003 04:02 tarihinde demiş ki: En az Sam kadar. hmm sağlam uçuyormuş :)[hline] bir topice bakmıyorum orada topikler toplanmış oluyor.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: karakedi, 22 June 2003 19:27 tarihinde demiş ki: biz ona SDDBBÖKD diyoruz, açılımı "Standart Dark-Dr Bokunun Bal Ötesi Klasik Durumu" oluyor. Halk arasında "Dark Edit" olarakda bilinir. ROFL![hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 22 June 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Su anda oynayacak adam var mi?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 dark edit, neter ondanda edit bu arada neter'in bana öğrettiği bir şey var, eğer crosshair'i admaın üstüne tutarken yani kırmızı iken crosshair vurursanız daha çok hp gidiyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sniper ownz :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 eheh butun sinirimi attim bi anda[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 oynayacak var mı?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 dagıttım ortamı bre[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hade ordan snıpercıymıs :) bıkere aldım elıme batırdım zaten ak-47 ownz sharky bu arada, butun serverları realıstıc yapın cok daha guzel[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ya Team DM yi de Realistic yapmayı planlıyoruz :) Hiç olmadı, bir Realistic, bir de normal sunucular açarız.. Realisticler çok daha eğlenceli, ben de katılıyorum buna :) Bu arada hadi Soldat :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Mephisto_, 22 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki:dark edit, neter ondanda edit abi sniper elime oturuyor ve iyi sote yapabiliyorsam benim günahım ne ? :) + edit yokki oyunda ... keşke olsa admin charla girip deli ederdim ama böle bile arada deli ettiim özellikle peşimden koşturduum oluo ... bu arada yeni mapler ekledik, sitemizden bulabilirsiniz, ben hala bilmiyorum yuh bana diyenler için : http://soldat.ethernass.com adresini veriyorum ... istatistikler bitmek üzere, servera kaç kişi bağlı konusu kaldı bi tek ... onu da bilgisayar bölümüne soracam zaten sormadıım araştırmadıım yer kalmadı ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 girdik.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Sanırım UDP paketi gönderiyor deli adam. Ama UDP ile nasıl böyle bir bağlantıyı tıkır tıkır oynatıyor algılayabilmiş değilim. Yani TCP den bişey gönderse, zaten netstat 'ta her şekilde görürdüm ben onu :) En sonunda tcpdump'ı parse edeceğiz gibime geliyor ama, neyse.. :) Ben de giriyorum oyuna, demin girdim kimse yoktu.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yahu biri vardı acaip havada falan koyunca adam kaçtı ühüü kimse yok[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tcpdump öldürür hızı ... anca cronla 10 dakka da bir dump edip parse edip, sonra okutmak olabilir ama saçma abi ... valla official forumları dahil bildiim her yere post atıom delirme noktasına geldim, çünkü cevap gelmio ... amca naaptıysa artık ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder [Bu mesaj neterrorist tarafından 23 June 2003 04:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oyunun realistic denen iğrenç öküz angut modu yine bi o kadar aşşağılık olan ctf ile birleşince hiç beklenmedik, gerçeği yansıtmayan sonuçlar ortaya çıkıyo. demek ki oyun henüz tam oturmamış. bi süre daha beklemek lazım pişmesi için. zaten ethernass admini olan kişi de terör estiriyo, beğenmediklerini kickliyo silahlarını değiştiriyo. hiç eğlenmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yuuuuuuh. İftiranın da bu kadarı. Adam beceremiyorum demiyorda, yok Realistic mod kötüymüş, yok ctf olmaması lazımmış, yok efenim kickliyormuşuz, silahları değiştiriyormuşuz. Kuru iftira! Allahın bombacısı, öyle pıtır pıtır tepince tabii silah, 100 metreden düşüp ölünce beceremiyorsun :) Hıh! Oh olsun sana :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ha bu arada belirmeden edemeyeceğim adamları 1 kişi eksik şekilde CTF de 2 defa yendik. Hatta 3. defa da yeniyorduk ki gittiler :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oynayan var mı bu saatte pm atsın :)[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Var elbette :) Deminden beri CTF yapıyorduk. Şimdi DM ye geçtiler. Ben de bavulumu hazırlayım, tekrar DM ye gideceğim :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben dm ye bakıp peeh kimse oynamıomuş diodum eheh[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar