Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunlar insan mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HÜSEYİN ÜZMEZE komplo

hehe
said:
Efendim kusura bakmayın ama sadece kendinden 50 yaş küçük birisi ile evlendiği için Hüseyin Üzmez'i diri diri toprağa gömmek isteyen kişilerin boyutları ziyadesi ile farklı gibi. Ne yani adam kendinden 50 yaş küçük bir bayanla evlendiği için o adama potansiyel bir suçlu, kendisinden hertürlü iğrençliğin, adiliğin, pespayeliğin beklenebileceği bir insan olarak mı bakalım....! Kim verir ki bize bu hakkı. Yapmayın Allah aşkına...! Efendim fark ürkütücüymüş... Kime ne? Din izin verdikten sonra bunun hesabını sormak kime kalmış...!
Mesaj tarihi:
passive_

Üye Profili
Arkadaşım Olarak Ekle
Mesaj Gönder
Başlıklarını Bul
Mesajlarını Bul Bugün, 10:00 PM İleti #43

Sessiz Üye

Grup: Teğmen
Üye No: 3.673

oha 3500 kişi varmış ak :D
Mesaj tarihi:
Bleda2 said:
bir tane daha buldum

http://www.ashabilyemin.com/huddam-ve-ruh-cagirma-t158642.html

Ashabil Yemin said:

Aynen aslan eline düşmüş tavşan gibi; CİN de onları istediği gibi elinde oynatır... Ve onlar bu durumu asla fark edemezler.
"Hüddam" ilminde ise, formül, diğer yan şartlarıyla birlikte tam olarak uygulanabildiği zaman; insan, CİNni tam anlamıyla pençeleri altına alır; ve ona bütün istediklerini yaptırabilir. Hattâ, bir insanı bile, bu yolla o CİNine öldürtebilir. Aksi halde, yâni emre uymadığı zaman o CİN perişan olur.

Bkz şekil-1a

Mesaj tarihi:
necip fazıl kısakürek'i hiç sevmem.
ama bleda2 neden bu topiği açtığını anlamadım.
necip fasıl kısakürek fanları toparlanmış kendi "üstat"larına en ufacık bir laf edeni infaza çıkmışlar. o kadar da şaşılacak birşey değil bence.
ha görmediğim bir post felan olduysa o ayrı mesele.
Mesaj tarihi:
Ha bu arada Hüseyin Üzmez topiğinde "kartel medyası" "bunların hepsi komplo" yazılarından zaten ne oldukları belli. fazla kafaya takmaya değmezler.
Mesaj tarihi:
Bleda2 said:
Shinigami cin degildir n00b

OFFFFFFFFF
epic ayar + efsane

lan biz de biliyoruz cinle shinigami'nin aynı olmadığını

-------------

şaka maka NFK forumunda saldırılacak adamsanız eğitim durumunuzun hiç mi hiç önemi yok, istersneiz ordinaryus olun orada bir orta-1 çocuğu kalkıp "okumuş cahil işte lol" diyebiliyor.
  • Yeni Oluştur...