LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yani diyorsunuz ki "ciddiyiz"? O zaman dusunelim bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çok fazla emek ve vakit gerektiren bir iş. sürekli update edilmesi gereken, gün içerisinde yeri gelince sayısız kez güncellenebilitesi olaiblecek bir site hazırlamak şart. ben yazı yazarım diyerek yalnızca önüne bir yazı verildiğinde yazı yazmayan, aktif olan ve ilgilenen yazarlar ve yöneticiler gerek. kolay iş değil yani. o yüzden genelde bu tür işler hep bir heves olarak başlanıp yarım bırakılır. cidden gerçek manada bu işi yapmayı planlıyorsanız, beni de dahil edin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 count me in ilk fikir benden çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tim'i bulun o halleder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu tim, knights of the force'u yapan tim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yalnız mumu'nun dediği doğru.. ciddi çalışılacaksa, şirket gibi ciddi yaklaşılacaksa (kâr manasında değil, çalışma manasında şirket gibi diyorum) kesin varım. ancak ciddiyet ve mutabakat şart. "ben yaptım oldu" ile "amaaan sonra yaparım" olayı her şeyi bitirir. her gün en az 2-3 saat kastırmak gerekecek. bunu bilerek düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bi anda ciddi bi proje oluverdi(: benim zamanımın çoğu bilgisayar başında geçiyo ayrıyetten vcd öğrencisim falan ciddi bakıyorum olaya, okulda da işime yarar ayrıca(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 count me in... bu trgamer ilk çıkmadan aynı isimde bi site ben yapıodum. benden önce domain ve isimde açıverdi adamlar ilgnç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 behran said: count me in... bu trgamer ilk çıkmadan aynı isimde bi site ben yapıodum. benden önce domain ve isimde açıverdi adamlar ilgnç.. ergenekon olmasın bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Arkadaşlar bende varım zamanım bol iyi derecede de ingilizcem var.Oyun yazarlığı için oyungezer dergisinede bir yazımı götürmüştüm ama fazladan yazara ihtiyaç olmadığı için kabul etmediler. 3. sınıf iletişim tasarımı öğrencisiyim her türlü yardıma hazırım yeterki ortaya ciddi ve kaliteli bir site çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Çok zor birşey bence girişmeyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 isminde pati olacak mı ? karakedi de bizi görecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 işin oyun inceleme kısmından anlamam, ancak akşama site için bir şeyler hazırlamış olurum, tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bi gazla girişilip sonu hüsran olan projelerden olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Husran olabilir ama en azindan bir seyler denemis oluruz. Ben zamaninda oyun sitesinde newsposter'lik yaptim, Oynasana, Avaturk ve bir suru sunucuda da Admin, mod, rcon falandim. Kod kismi haricinde, isini severek yapan icin bir zorluk cikarmaz makale yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 valla zaten "hadi şimdi başlıyoruz" diye olmaz bu işler. adam gibi girecekler, "okul var ama ben şimdi yapmasam" demiyecekler sıralanır. konuşulur, tartışılır.. ancak ondan sonra olur.. ama yazan adamdan çok bu tür işlere girmiş bi lokomotif gerekli. o gelirse olur hepsi.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şöyle hakikaten bi lokomotif bulunursa dediğin gibi güzel bi etki yaratabilir. fakat sitenin tasarımından tut işlevselliğine kadar etkileyici düzeyde olmalı ki böyle bi lokomotif bulma şansımız olsun. ciddi bi proje olduğunu bilmek ve insanlara da gösterebilmek lazım kesinlikle. fikir var da konuşulası şeyler bilmiyorum toplantı yapılması falan lazım. keza dizayn için de tartışmalar olur kesin. bir de ben şöyle olması gerektiğine inanıyorum, çekirdek yazar kadrosu olur, senenin her döneminde yazı yazabilecek insanlardır, dediğiniz gibi okul var şimdi yapmasam diyenler de kadroda dururlar vakit buldukça yazı gönderirler. fakat kadroyu çok genişletmek de ipin ucunu kaçırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Trgamer 1-1.5 yıl öncesine kadar iyiydi, şimdi ise bayağı kötü. 5-6 ay sonra gelen oyun yorumları, yeni adına hiçbir şeyin olmaması vb. Birde site böyle iyi değil diye yorum yazıncada "beğenmiyorsan defol" tarzı yorumlar yazmıyorlar mı, gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 direk banlıyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 efendime söyleyim riglous'dan pek mantıklı bir öneri geldi. onun da izniyle mesajını alıntılıyorum. said: Internet bolumunde Dev yeni bir site haberi verdi. Daha cok oyun yapimi ve teknolojilerine yonelik. Yine baska bir arkadas forum acti, oyun yapimi uzerine yogunlasacagini soyledi. Niye siz de onlara dahil olmuyosunuz? Duzgun bir network yapmis olursunuz, hem link paylasimi olur, hem sistem hazir, hem de aradiginiz lokomotif olur size... dediği son derece doğrudur ve mantıklıdır. hani bu iş olacaksa bu gibi bir projenin yan dalı olarak başlaması çok daha uygun olacaktır. Keza hayata geç(e)memesi veya yayın hayatının kısa sürmesi halinde dahi esas projeye ekstra bir yük, sıkıntı getirmeyecektir. dahası işlerini ciddiye alan birileri elbette şu an için dağınık duran buradaki kitleyi kendine getirecek lokomitif görevini yerine getirecek ve hatta poposunu kaldırmayanları tokatlayacak kırbaç vazifesi olarak part time çalışacaktır. elbette diğerlerinin de görüşlerini aldıktan sonra bu iki gruptan -bizi kabul edebilecek olanı kimse- birine baskı yapılması gerektiğini düşünmekteyim swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mantıklı. hatta çok daha mantıklı fakat adımları sağlam ve hızlı atmak gerek. alt dal olarak kalmamalı çünkü eğer gerçek bir projeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konsol Yazarı Olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 PC oyun, retro gaming ve emulasyon sistemleri yazarı olurum, olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cengizhan11 said: trgamer in sucu yok artik oyle eskisi gibi deyil oyun piyasalari sanirim video oyunlarin altin cagi geride kaldi ::o deli misin sen? oyun piyasaları hiç bu kadar büyümemişti senede 40 milyar dolarlık bi pazar haline geldi sinemayı falan zorlayacak ilerde deniyo. sen ne diyosun.. internet hızlandı millet artık inceleme okumak yerine demosunu indirip bakıyor ya da direk korsanının torrentini indirip kendi gözüyle deniyor puanlıyor oyunu. onun dışında oyuncu kitlenin ingilizcesi git gide artıyor, yabancı çok daha zengin kaynaklardan faydalanıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 türkiyede artık düzgün iş yapılmadığından dolayı insanlar yurt dışındaki zengin kaynaklara yöneldiler. o zengin kaynaklar dediğiniz de para karşılığı oyun notlayacak kadar aşağılıklar ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar