BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Arkadaşlar canvar scripti çektim.Dha dorusu çekmio bi turlu. Nedeni nedir acaba,1 sn de bitirio bakıorm sora dosyanın içine.Çift tıklıorm Bu geçerli bir 2in32 uygulaması değil diyor. Daha sora klavye scripti deniyim dedim.aynı sekilde oldu aynı hatayı werdi sorun nedir ?[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 evet şimdi ben de H20 Truemu programını yüklemeye çalışırken cledx.exe geçerli bir win32 uygulaması değildir diyo. nasıl aşarım bu sorunu? programın türlü türlü versiyonları denedim, hepsinde aynı sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ilk aklıma corrupted dosya olması gerekiyor. indirirken felan bir yerde bozukluk çıkmıştır, hatalı indirmiştir felan. ya da taa win 95 döneminden kalma bir programsa, geçerli win32 dosyası olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 program yeni ve bikaç kez farklı farklı yerlerden indirdim. corrupt değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 download manage rkullanıyorsan kapat öyle dene. error sayfası cıkıyor onu cekiyorsun anladıgım akdarıylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar