oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 güvenlik kodundan önce programlar vardı. linkleri atıyoduk, sırayla indiriyodu.. hala var mı o program? adını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 su vardi orjinal rs programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o yapıyor mu? ben yüklemeye çalıştım yüklenmedi bi hata verdi ya o? bir de free kullanıcı için lazım. free için oluyo mu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 free kullanici icin olmuyor o. ben hala ne aradigini anlamadim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ya önceden bu güvenlik kodu girme olayı gelmeden önce.. programlar vardı.. linkleri atıyodun hepsini. program tek tek indiriyodu. bekleme süresini de hesaplıyodu, indiriyodu o şekilde.sürkeli bilgisayar başında durmaya gerek kalmıyodu yani ve de linke tıkla git dl yap vs.. gece yatarken atıyodun linkleri hepsi iniyodu sabaha.. anlatabildim umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tamam o programlari biliyorum. iyide onu simdi kullanamazsinki yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 neden kullanamayız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 program çeviremez heralde resim dosyasındaki harfleri. prem. hesabın olsa kullabilirdinde free sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ya işte ben de diyorum ki. artık kalktı o harf olayı.. yine çalışır mı bu meretler o zaman? yeni download kanunundan haberiniz yok mu yoksa rapidshare in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 alla alla kod olayi kalkti mi ki benim haberim yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aga üsküdarda sabah oldu.. hem de bi kaç gün önce.. yeni olay getirdiler. bundan sonra kod girme olayı yok.. downloaddan sonra bekleme olayı da yok. sadece 1dk kadar bekliyosun.. ama 60KB dan fazla hızlı olamıyorsun. 60KB ile indirebiliyosun max.. ayrıca 200mb upload yapabiliyor free userlar.. ondan dedim ben ben.. hadi ver programları :D http://forum.paticik.com/read.php?5,3354489,page=3#msg-3371275 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yav nerde bu programlar? plx lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 lan bi yardım etmediniz be.. alın ben size yardım edeyim bari Cryptload programı bahsettiğim şeyi yapıyormuş. ilgilenen olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 rapid ici en guzeli flashget. rapid in kendi programi dagiiyor bir yerden sonra/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bende seviyorum flashgeti de uğraştırıyo.Hani böle bişi olsada linki yazınca direk yüklemeye başlasa premium du freedi serverdı uğraştırmasa beni 1 sezonluk dizinin linklerini flasha atmak 5 dakka mı alıyo zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 flashgeti zaten premium hesabi olanlar kullanabilir ayrica flashget kullanirken sag tus yapip hepsini flashget ile indir dedikten sonra hepsi listeye ekleniyor ki :) niye öyle ugrastin anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ne bilim ya çözemedim işte:D edik:bide şey ya bazen %90 da falan takılıyo flashget te downloadlar o neden oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 YA bendede Flahget ve premium vatrda bir iki sorum var; 1-Her download için flashget'te tekrardan hesabın adını şifresini girmem gerekiyor, bi yerden kaydet demiştim ama işe yaramıyor, acaba dewam etmesini nasıl sağlayabilirim? 2-Sırayla download etmesini nasıl sağlayabilirim? 1.den sonra 2. sonra 3.gibi. 3-piratebaydan 1-2 şey indirdim rar dosyası 20 adet dosya var, onları nasıl birlerştirip oyun olarak oynayabilirim?? 4-bir de bazen kayıt diyerekten sadece dosyanın ismini indiriyor onu nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 1- flashget'te tools-default download properties'te (araçlar-varsayılan indirme seçenekleri??) login to server'ı tikle, kullanıcı adı şifreni yaz, her download'da kendiliğinden yazar. 2- tools-options-connection (araçlar-ayarlar-bağlantı) kısmını aç, orada max simultaneous jobs var, onu 1 yaparsan teker teker indirir. 3- rar dosyalarından herhangi birine sağ tıklayıp extract edersen komple çıkar içinden. 4- rapidshare linki kırıksa öyle indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 rapid icin Cryptload i denemeyen kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Internet Download Manager kullanıyorum. Dosya uzantısını ayarlıyorsun o uzantılı linklere tıklayınca otomatik devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 cryptload'ı kesin öneririm. bana da biri önerdi. linkleri yapıştırıyosunuz, paralı üye olmasanız bile otomatik bekleyip tekrar çekiyo linkleri. özellikle konser indirirken falan duacısı oluyorum bu programın. 15-20 part'lık bi şeyi sabahtan akşama kadar indirmiş oluyo genelde. bu sıcakta bilgisayar başında olmak zor, program iyi oluyo o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 us downloader kullanıyorum ben free user olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 premium account alın, güvenlik kodu ve hız derdiniz olmadan indirin.. ben gayet mutluyum :) ekstra programlarda kullanmıyorum, ff direk normal dosya indirir gibi indiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar