Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare Programı

oper

Öne çıkan mesajlar

ya önceden bu güvenlik kodu girme olayı gelmeden önce.. programlar vardı.. linkleri atıyodun hepsini. program tek tek indiriyodu. bekleme süresini de hesaplıyodu, indiriyodu o şekilde.sürkeli bilgisayar başında durmaya gerek kalmıyodu yani ve de linke tıkla git dl yap vs.. gece yatarken atıyodun linkleri hepsi iniyodu sabaha..
anlatabildim umarım...
Sosyal ağlarda paylaş

aga üsküdarda sabah oldu.. hem de bi kaç gün önce..
yeni olay getirdiler. bundan sonra kod girme olayı yok.. downloaddan sonra bekleme olayı da yok. sadece 1dk kadar bekliyosun.. ama 60KB dan fazla hızlı olamıyorsun. 60KB ile indirebiliyosun max.. ayrıca 200mb upload yapabiliyor free userlar..
ondan dedim ben ben.. hadi ver programları :D
http://forum.paticik.com/read.php?5,3354489,page=3#msg-3371275
Sosyal ağlarda paylaş

YA bendede Flahget ve premium vatrda bir iki sorum var;

1-Her download için flashget'te tekrardan hesabın adını şifresini girmem gerekiyor, bi yerden kaydet demiştim ama işe yaramıyor, acaba dewam etmesini nasıl sağlayabilirim?

2-Sırayla download etmesini nasıl sağlayabilirim? 1.den sonra 2. sonra 3.gibi.

3-piratebaydan 1-2 şey indirdim rar dosyası 20 adet dosya var, onları nasıl birlerştirip oyun olarak oynayabilirim??

4-bir de bazen kayıt diyerekten sadece dosyanın ismini indiriyor onu nasıl halledebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

1- flashget'te tools-default download properties'te (araçlar-varsayılan indirme seçenekleri??) login to server'ı tikle, kullanıcı adı şifreni yaz, her download'da kendiliğinden yazar.

2- tools-options-connection (araçlar-ayarlar-bağlantı) kısmını aç, orada max simultaneous jobs var, onu 1 yaparsan teker teker indirir.

3- rar dosyalarından herhangi birine sağ tıklayıp extract edersen komple çıkar içinden.

4- rapidshare linki kırıksa öyle indirir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
cryptload'ı kesin öneririm. bana da biri önerdi. linkleri yapıştırıyosunuz, paralı üye olmasanız bile otomatik bekleyip tekrar çekiyo linkleri. özellikle konser indirirken falan duacısı oluyorum bu programın. 15-20 part'lık bi şeyi sabahtan akşama kadar indirmiş oluyo genelde. bu sıcakta bilgisayar başında olmak zor, program iyi oluyo o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...