Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:

one night stand nedir ondan ogrenmissin. birini opmek ona duygusal olarak yakınlık gissetmektir sanarken, deli opusmus sonra bi daha o insandan haber almamıssın. içine oturmus,

soyledigim gibi. dunno "hadi bakalim bu cocugu da yiyim yarın bırakırım" diyip sonra da "naaptım ben hayatımın askıydı o" demiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış yapmışsın ki hala için içini yiyo, acaba gidip konuşsa mıydım diye düşünüyosun. Halbüki bi selam versen yüzyüze gelseniz onun hakkında ne düşündüğünü daha net anlardın.

Kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahseden kızlarla ilgili umut sarıkayanın mı birinin karikatürü vardı nerdeydi..
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yanlış yapmışsın ki hala için içini yiyo, acaba gidip konuşsa mıydım diye düşünüyosun. Halbüki bi selam versen yüzyüze gelseniz onun hakkında ne düşündüğünü daha net anlardın.

Kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahseden kızlarla ilgili umut sarıkayanın mı birinin karikatürü vardı nerdeydi..

ne düşünecek yani one night stand işte. ne düşünebilir ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam o kadar etkileyip dünyasını altüst etmiş ki erkekler pistir, aşk yalandır, tüm gerçek acıdır moduna girmiş. O zamanlar olayı tek gecelik görmediğinden içinde bişeyler kalmış işte bugüne kadar gelmiş. Yada su üstüne çıkmış.

Yaşanmamışlık ve öykünmek kelimelerini kullanmamak için zor tuttum kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk her sey günlerle dakikalarla esdeger senin icin. bunu anlıyorum. 4 yıl cıktım o zaman cok anlamlıydı.

bazen 1 hafta icinde yasadıkları tum hayatını etkiliyo insanın. bazen yarım bi gulumseme bile cok sey yıkıp cok sey baslatabiliyo
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Adam o kadar etkileyip dünyasını altüst etmiş ki erkekler pistir, aşk yalandır, tüm gerçek acıdır moduna girmiş. O zamanlar olayı tek gecelik görmediğinden içinde bişeyler kalmış işte bugüne kadar gelmiş. Yada su üstüne çıkmış.

Yaşanmamışlık ve öykünmek kelimelerini kullanmamak için zor tuttum kendimi.

iste bu ya axedice. anlatamadım bi turlu
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
burtonesk her sey günlerle dakikalarla esdeger senin icin. bunu anlıyorum. 4 yıl cıktım o zaman cok anlamlıydı.

bazen 1 hafta icinde yasadıkları tum hayatını etkiliyo insanın. bazen yarım bi gulumseme bile cok sey yıkıp cok sey baslatabiliyo

Bence sen biraz fazla duygusalsın, ki fazla duygusal olmak iyi bişey değil, ya da dram istiyorsun hayatında, o yüzden olmayacak şeyleri büyütüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...