dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: one night stand nedir ondan ogrenmissin. birini opmek ona duygusal olarak yakınlık gissetmektir sanarken, deli opusmus sonra bi daha o insandan haber almamıssın. içine oturmus, soyledigim gibi. dunno "hadi bakalim bu cocugu da yiyim yarın bırakırım" diyip sonra da "naaptım ben hayatımın askıydı o" demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 3.5 yıl geçmiş üstüne bi sürü başka one night stand yapmışsın görsen nolur görmesen nolur içinde varmış senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yanlış yapmışsın ki hala için içini yiyo, acaba gidip konuşsa mıydım diye düşünüyosun. Halbüki bi selam versen yüzyüze gelseniz onun hakkında ne düşündüğünü daha net anlardın. Kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahseden kızlarla ilgili umut sarıkayanın mı birinin karikatürü vardı nerdeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 burtonesk said: tek gecelik seksçini tokat manyağı yapma bence kendini yap. abi tek gece sevişmişsiniz olmuş bitmiş nedir yani 3.5 sene bu kadar koymuş olan. Ne koymuş olabilir acaba? Aslında cevabı sorunun içinde gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 axedice said: Yanlış yapmışsın ki hala için içini yiyo, acaba gidip konuşsa mıydım diye düşünüyosun. Halbüki bi selam versen yüzyüze gelseniz onun hakkında ne düşündüğünü daha net anlardın. Kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahseden kızlarla ilgili umut sarıkayanın mı birinin karikatürü vardı nerdeydi.. ne düşünecek yani one night stand işte. ne düşünebilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 One night standin düşünülecek bir tarafı olmaz ki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Adam o kadar etkileyip dünyasını altüst etmiş ki erkekler pistir, aşk yalandır, tüm gerçek acıdır moduna girmiş. O zamanlar olayı tek gecelik görmediğinden içinde bişeyler kalmış işte bugüne kadar gelmiş. Yada su üstüne çıkmış. Yaşanmamışlık ve öykünmek kelimelerini kullanmamak için zor tuttum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 burtonesk her sey günlerle dakikalarla esdeger senin icin. bunu anlıyorum. 4 yıl cıktım o zaman cok anlamlıydı. bazen 1 hafta icinde yasadıkları tum hayatını etkiliyo insanın. bazen yarım bi gulumseme bile cok sey yıkıp cok sey baslatabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Müşkülpesent gördüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: burtonesk her sey günlerle dakikalarla esdeger senin icin. bunu anlıyorum. 4 yıl cıktım o zaman cok anlamlıydı. bazen 1 hafta icinde yasadıkları tum hayatını etkiliyo insanın. bazen yarım bi gulumseme bile cok sey yıkıp cok sey baslatabiliyo of ne saçma konuşmalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 axedice said: Adam o kadar etkileyip dünyasını altüst etmiş ki erkekler pistir, aşk yalandır, tüm gerçek acıdır moduna girmiş. O zamanlar olayı tek gecelik görmediğinden içinde bişeyler kalmış işte bugüne kadar gelmiş. Yada su üstüne çıkmış. Yaşanmamışlık ve öykünmek kelimelerini kullanmamak için zor tuttum kendimi. iste bu ya axedice. anlatamadım bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yarım gülümsemeyle akşam beraber oluon, o akşamlık değişik bişi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 burtonesk said: of ne saçma konuşmalar bunlar. uyu o zaman arkadasım. sana anlatmaya calısıyorum kendimi laf koyma derdindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 daha tam koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hadi bakalım merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: burtonesk her sey günlerle dakikalarla esdeger senin icin. bunu anlıyorum. 4 yıl cıktım o zaman cok anlamlıydı. bazen 1 hafta icinde yasadıkları tum hayatını etkiliyo insanın. bazen yarım bi gulumseme bile cok sey yıkıp cok sey baslatabiliyo Bence sen biraz fazla duygusalsın, ki fazla duygusal olmak iyi bişey değil, ya da dram istiyorsun hayatında, o yüzden olmayacak şeyleri büyütüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 CATFIGHT! Burto alır, inancım sonsuz kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 catfight fln istemiyorum ben. uslu uslu oturalim yerimizde. anca hücum olursa kendimizi koruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu topikte hücumdan bol ne var. savunma olmayınca offensin anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 niyan koydumu hissedersin zaten... lafı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: catfight fln istemiyorum ben. uslu uslu oturalim yerimizde. anca hücum olursa kendimizi koruruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Marl0_on said: niyan koydumu hissedersin zaten... lafı yani. ün saldı diyosunuz yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 lazım zaten sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yiyen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bi de nihan koysun nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar