kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 zarek geri dönmüş. ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 beraber olmak esit diildir illa ki yatmak. buraya bu kadar takılmaya da gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Recall06 said: en son saydigimda 52 hafta vardi 1 yilda.. Düzenli olarak sayıyor musun yıldaki haftaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 12 x 4 matematiksel, arada kacan gunlerde seninle yattiysa arkadas alinman dogal tabii kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Jos said: Recall06 said: en son saydigimda 52 hafta vardi 1 yilda.. Düzenli olarak sayıyor musun yıldaki haftaları? Eksik olmasin diye her sene sayarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Fistan said: 12 x 4 matematiksel, arada kacan gunlerde seninle yattiysa arkadas alinman dogal tabii kusura bakma. Guzel kardesim 1 yilda 52 hafta var begenmiyorsan git mahkemeye 12*4 48 eder lutfen bunu duzeltin de ne diyebilirim sen istiyorsun diye 48 mi yapalim? Hem hata yapiyorsun hem terbiyesizlik yapiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 /posted in legandary thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Madcat said: /posted in legandary thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno said: ben kız 1n.s. olayını ondan ogreniyorum ilk olarak. ve ben 20 30 baska adamla oluyoerum o'ndan sonra... 20-30 baska adam? Akilam yesilyurt taraflarinda oturan bir hatun geldi valla.. 30 sayisini bulsa bulsa o bulur diyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: beraber olmak esit diildir illa ki yatmak. buraya bu kadar takılmaya da gerek yok bence okuyun bari ona göre yorum yazın :). ha var bu forum içersinde 3.5 yıl içersinde veya daha kısa sürede 20-30 kişiyle beraber olan bünyeler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sana da sır verilmiyo eralp ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 IN NAGAZAKEEEEYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Saeros said: sana da sır verilmiyo eralp ehehehehe olum deli reklamını yaptım lan, dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Recall06 said: dunno said: ben kız 1n.s. olayını ondan ogreniyorum ilk olarak. ve ben 20 30 baska adamla oluyoerum o'ndan sonra... 20-30 baska adam? Akilam yesilyurt taraflarinda oturan bir hatun geldi valla.. 30 sayisini bulsa bulsa o bulur diyorum haha Sen baya zekasızmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Recall06 said: Eksik olmasin diye her sene sayarim. Hakkaten öyleymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 lan herkes sevişiyomuş bana niye söylemiyonuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gene sex dönmüş lan burda. bi akşam da sevişmeyin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben bi zamanlar beni cok uzen birini gordum.. gormemis gbi yaptım iyi mi ettim dedim bi tek seks döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Cümleyi anlamadım ama içinde seks geçiyorsa iyidir. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyi madem ciddi post atayım bi tane. -seninki one night stand. -3.5 sene geçmiş. -bi kere görmüşsün. -2 sene beraber oldum -hiç ay geçmedi -her gün okulda görüyorum kısaca montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Şöyle recall06 adlı arkadaş gibi public ortamda tanımadıkları insanlara, özellikle kızlara karşı böyle terbiyesizlik yapan metropol barzosu hayvanlar görünce insan öldürme isteğim artıyor yemin ederim. Allahtan arkadaş hayvan, sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno said: ben bi zamanlar beni cok uzen birini gordum.. gormemis gbi yaptım iyi mi ettim dedim bi tek seks döndü beni çok üzen birinden sonra herkesle beraber oldum dediğin için döndü. yazından seksi çıkar yeni topik aç 2 sayfayı geçmez istediğini elde edersin. ama böyle açarsan biz 20 sayfa daha seks konuşuruz. malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 HAHAHA ayrıca practice makes perfect e katılıyorum ve saygı duyuyorum. bunu söyleyen bir kız olarak da kalbinin kırık olmasından bahsetmene de baya bi gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Jos said: seks +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar