Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben kullanmıyorum bu önemli bilgiyi paylaştığım için içim rahatladı, daha rahat tuvalete gidebilirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ferrero said: iğrenç lan. o muslukta iğrenç ayrıca. boktanda iğreniyorum ben. İğrenç de nereye kadar iğrenç, götü boklu gezerken arkana her baktığında iğrençliğinle yüzleşmek dahamı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 manyakmısnız olmmmmm cok yararlı bişi o muslukla temizlicen snra tuvalet kagıdıyla silicen X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ulan yine mi bu boktan konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 _Gandalf_ said: Ferrero said: iğrenç lan. o muslukta iğrenç ayrıca. boktanda iğreniyorum ben. İğrenç de nereye kadar iğrenç, götü boklu gezerken arkana her baktığında iğrençliğinle yüzleşmek dahamı iyi? Ferrore ayrı gandalf ayrı abi bişeyler yemeye çalışıyodum.Yediğime bakınca bi anda one kap tu pati oldu lan ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tuvalet kağıdını muslukta ıslatıp öyle siliyorum. Sonra tavana atıp yapıştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ne iğrenç bi topic lan bu sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Lopeth said: tuvalet kağıdını muslukta ıslatıp öyle siliyorum. Sonra tavana atıp yapıştırıyorum O kağıdı kıçında kalan ıslaklığı almak için icat etmişler sıvamak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yenilikçi bir yaklaşım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kolonyalı mendil ile siliyorum ben, daha pratik geliyor, Hem su hem kağıt. Sudan tasaaruf kağıttan tasaaruf. 3 bilemedin 4 tane ile hallediyorum normalde. ama işi bitince direk çöpe atılacak, klozete atınca tıkanıyor bizim kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hayır ben bu kadar iğrenç bi insan değilim edit edit 2 yok la iğrencim ıslak mendille sil bari yakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ıslak - kolonyalı aynı işte, yanma değilde hafif böyle rüzgar hissedersin ya kolonya sürünce, o histen veriyor, zevk veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu mesajını hiç okumamış olmayı dilerdim =/ edit: yok lan dilemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bazen de musluğu açıp elimi ıslatıyorum sonra yallah daldırıyorum aşşağı. Tüm artıkları tırnaklarım kazıyorum. Kıllara artıklar yapışmışsa onlarıda ayıklıyorum. Sonra ellerimle tarıyorum hepsini düzenli bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 efsaneymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 lopeth, resmen bi sanat haline getirmişsn sen bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Lopeth'ten taharet 101 Uygulama dersleri cuma sabah 10 da Bağırsaklarınız boklu ve tuvalet kağıdınızla gelin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 3 çakıl taşı kullanıyorum. mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Türkiye dışında yaşadıysan, np :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 selam babsör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bokun kıvamına göre musluk ve kağıt arasında seçim yapıyorum , bazen çok sıvamsı halde vıcık vıcık sıçıyorum mendille falan zor oluyor . dipnot : forumdaki ilk mesajımın bu konu olması çok boktan oldu . ossun varsın yiğenimmmm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 burası buram buram bok kokuyor arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 birazdan admin gelip sifonu çekmesin sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar