oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ağustos sonunda çıkacakmış.. tanıtım videosuna baktım da, deli bişeye benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 PC'ye çıkıyor muydu bu oyun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet çıkıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ne yalan bi oyunmuş lan bu ahah. Resmen Hugo Chavez karşıtı propoganda yapmak için yazmışlar senaryoyu. Trailerı da pek bişeye benzemiyor http://www.gametrailers.com/player/35862.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 O zaman bu fikrini degistirir... Izle fikrini degistir :) Jagged gelmeden alternatif olabilir diyodum fazlasini sunuyor sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oyun cıktı boyutu biraz baba7.13gb cık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Oyun güzel, zevkli, baya oyalıyor beni, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Milyon tane uğraşacak şey çıktı, tam konsol achievement oyunu olmuş, zevkli baya, hala tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yeni başladımda. Heli pilotunun gerektiğini öğrendim. Nerden bulunur bu dayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fir3blad3 said: Yeni başladımda. Heli pilotunun gerektiğini öğrendim. Nerden bulunur bu dayı? Hikayede ilerledikçe Heli pilotu da uçak pilotu da katılıyor grubuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 peki geçtiğim mekanlara geri dönebiliyormuyum? Oynanışı biraz gta gibi geldi araba alma olayları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Helikopter pilotunu UP'dan aldığın görevlerden birinin sonunda alıyorsun ve daha sonra mechanic ve jet pilot haritada gözüküyor onları gidip takımına alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fir3blad3 said: peki geçtiğim mekanlara geri dönebiliyormuyum? Oynanışı biraz gta gibi geldi araba alma olayları falan. Zaten mekanlar kapanmıyor sürekli açık, onun yerine haritanın kalanı sürekli açılıyor. Normal hikaye üzerine, her grubun farklı q ları var onları yaparak devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bu oyunu yeni keşfettim ya. Acayip zevkli birşey. Normalde savaşların odak noktası sürekli ben olunca acayip sıkılıyordum. Şimdi bir iki saat açıyorum bunu. Şehrin her köşesinde ayrı bir çatışma var, uzaktan havan topu sesleri geliyor. İstediğine bulaşıyorsun. Hemde üstüne gta tadını yakalamışlar. Çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar