Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına imzamı atarım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BonePART said:

Diyorum ki Ataturkun yaptiklarina imza atmak gibi feysbuk hareketlerine gerek yok.

Haha budur işte en güzel özetleyen olay.

Adamlar takır takır somut adımlar atıyor, öyle ya da böyle, senin proteston imza atmak?
Mesaj tarihi:
2 kere yazdım 3.yü de yazayım. Ben o resmin çıkışını aldım evimin camına koydum. Yeri gelrise o resime mitingede katılırım. Benim protestom bu şekilde, istedimki insanlarda bir hareket olsun buna katılsın falan. Yine salak salak mesajlarınızı görüyorum. Sam ve BonePART'ın gerzekliklerini anlayışla karşılarım, çünkü onlar Atatürk'ün adını duyduklarında kaçacak delik ararlar. Siz de bir hareket yapın, sizde fikrinizi yazın, birleştirelim bir protestomuz ortaya çıksın. Ben bir şey yaptım, sizde yapın ondan sonra eleştirin. İmza tarım manevi bir şeydi ama beyniniz almayınca bunu siz de ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
Sam ve BonePART'ın gerzekliklerini anlayışla karşılarım, çünkü onlar Atatürk'ün adını duyduklarında kaçacak delik ararlar.

Atatürk tekelinizde mi? Senin yaptıklarını eleştrince, Atatürk'ün adını duyduğunda kaçacak delik mi aramış oluyorsun. Ne kadar saçma. Bir harekete kalkıyorsan eleştirisini kaldırabilmelisin, ucuza kaçıp hakaret etmek ne kadar çirkin.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
Sam ve BonePART'ın gerzekliklerini anlayışla karşılarım, çünkü onlar Atatürk'ün adını duyduklarında kaçacak delik ararlar.

Hmmm
1 ben sana gerzek demedim senin bana demeye hakkin yok
2 Ataturkun adini duyunca kacacak delik arayan hmm? genc arkadas sen galba yenisin ya forumda? yane ya beni tanimiyosun ya hormonlar felan
enresan tabe
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Drakkahn said:

Atatürk tekelinizde mi? Senin yaptıklarını eleştrince, Atatürk'ün adını duyduğunda kaçacak delik mi aramış oluyorsun. Ne kadar saçma. Bir harekete kalkıyorsan eleştirisini kaldırabilmelisin, ucuza kaçıp hakaret etmek ne kadar çirkin.

ben eleştiri kaldırırm, o sorun değil de bu adamların düşünceleri ve yönleri belli. Yazılarında da savundukları hareket belli. Buraya gelip bu başlığı sulandırmak ve kötülemek için ellerinden geleni yapacaklarından zaten emindim. Senin de düşüncelerin belli, ucuza kaçtığım falan da yok dostum kusura bakma.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Drakkahn said:

Bu kadar şekilci olmanıza ve şekilci düşünmenize gerek yok. Adamın içinden geldiyse sonuna kadar saygıyı hak ediyor. Böyle durumlarda eleştirilenler içinden gelmeyip şeklen eylem yapanlardır (şeriatçıların büyük bir kısmı gibi).

Ancak farklı protesto yöntemleri de tartışılmalıdır.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
2 kere yazdım 3.yü de yazayım. Ben o resmin çıkışını aldım evimin camına koydum. Yeri gelrise o resime mitingede katılırım. Benim protestom bu şekilde, istedimki insanlarda bir hareket olsun buna katılsın falan. Yine salak salak mesajlarınızı görüyorum. Sam ve BonePART'ın gerzekliklerini anlayışla karşılarım, çünkü onlar Atatürk'ün adını duyduklarında kaçacak delik ararlar. Siz de bir hareket yapın, sizde fikrinizi yazın, birleştirelim bir protestomuz ortaya çıksın. Ben bir şey yaptım, sizde yapın ondan sonra eleştirin. İmza tarım manevi bir şeydi ama beyniniz almayınca bunu siz de ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz.

Tamam arkadaşım, ben de evdeki Nutuk'un kapağına attım imzamı, şimdi eleştirebilir miyim?

İnsanları gerzeklikle itham etmeden önce en azından kabaca bir bilgi edinseydin o kişiler hakkında, ne kadar yersiz ve boş laflar ettiğinin farkına varırdın.

"Atatürkçü" "Kemalist" tayfanın en büyük problemi, Atatürk'ün zaten yapmış olduklarına kafa sallamaktan ileri gidememeleri ve daha da kötüsü Atatürk'ü tekellerine altına almaya çalışmaları. Oysa ki kendi tepkini ortaya koyabilsen, sadece gösterişte işe yarayan hareketler yerine, herkesin katılabileceği ve etkisi olacak bir olayı öne sürsen kimse kalkıp da senin yaptıklarını eleştirmez burada. Eleştiri alınca da insanlara gerzek demen, seninle aynı fikirde olmayan herkesi direkt olarak kafandaki iki kutuplu dünyanın diğer kutbundan saymak, gerçekten de yapmak istediklerinle uyuşuyor mu? Uyuşuyorsa da eleştirdiklerinden, karşı fikirde olduklarından ne farkın kalıyor?

Çıktısını alıp altına imzanı atmışsın, evinin camına yapıştırmışsın da, bunun kime ne gibi bir etkisi olacak onu merak ediyorum. Milli maçlardan sonra balkona Türkiye bayrağı asmaktan ne farkı var ki bunun?
Mesaj tarihi:
şekilciliğe ne diye saygı duyacakmışım? zaten atatürk gibi dünya tarihinde ender görülebilecek bir şahsiyete sövmeye yeltenebilecek tiplemeler çıkabiliyorsa bunlar hep şekilciliğin neden olduğu şeyler. sen adamın fikirlerini, söylevlerini, icraatlarını iplemeyip sonra kendi emellerin için rozetini, bilmemnesini takmışsın, ne anladık? al bunları, vur ötekilere.

"egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözü için "o gün öyle gerekmiş, halkı kandırmak için demiş" diyen insan modelleri var, bunlar atatürk'e imza atsa ne olur, atmasa ne olur? eksik olsun imzaları.

bone'un dediği gibi kendiniz düşünün, taşının biraz. time anketine çoklu oy atarmışçasına uğraşlara gerek yok.
Mesaj tarihi:
Sam said:
bone'un dediği gibi kendiniz düşünün, taşının biraz. time anketine çoklu oy atarmışçasına uğraşlara gerek yok.

Düşünecek evreyi atlattık sanırım? Atlatmadıysak da bir an önce atlatsak iyi olur, bir şey yapma zamanı! Bir şey yapamayan da mail atsın bayrak assın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...