Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizler Sami Yen'i unutamıyor

feriyy_89

Öne çıkan mesajlar

kadıköy bu sene gfb'nin maratona taşınması ile eski havasına bürünebilir ama gene de belli olmaz ne de olsa yönetim değişik bir taraftar profili yaratmaya çalışıyor bunda da başarılı oldu sırf bu yüzden sadece deplasman maçlarına gidiyorum. Maratonda kfy ve gfb eğer anlaşabilirlerse çok iyi bir organizasyon ortaya çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
Uzak bir akrabamızın eşi İngilizdi'di, meğerse bir de Manchester United taraftarıymış. Bolic'in attığı golü hatırlıyor mu diye sorduk, "asla hatırlamak istemiyoruz onu" dedi

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=30+ekim+1996+manchester+united+fenerbahce+maci

geçtiğimiz seneye kadar olan Fenerbahçe Avrupa tarihi adlı belgeseli okudunuz.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xo said:
SturmVogel said:
Uzak bir akrabamızın eşi İngilizdi'di, meğerse bir de Manchester United taraftarıymış. Bolic'in attığı golü hatırlıyor mu diye sorduk, "asla hatırlamak istemiyoruz onu" dedi

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=30+ekim+1996+manchester+united+fenerbahce+maci

geçtiğimiz seneye kadar olan Fenerbahçe Avrupa tarihi adlı belgeseli okudunuz.

Teşekkürler.

hahahaha. bu fb nin avrupa tarihinin diskete sığması gibi bişi oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

fb lerin stad atmosferi tartısabilmek için önce bayrak acmasını öğrenmeleri gerekmiyormu .. ?
ters acılan bayragı aratıp koydurtmayın buraya kasamam kendiniz bulun .
gs taraftarı gitmiyor demişler stada artık yokmus eskiden miş .. dizlerine kadar su oluyor o stad en ufak yagmurda. fb o stadda oynasa 15 bin i bıraktım protokol dışında 1000 kişi bulursa stadda iyidir .
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Dün gece bir barda 3 Leeds taraftarıyla takıldım. Değişik bi deneyimdi :D

Ama delikanlı çıktılar, bizimkiler başlatmış kavgayı falan dediler. Evlerine bile davet ettiler kin falan yok. Aşırı holigan kesimler her zaman olur da geri kalanlar normal insan işte. :)
kızım senin hayatın yalan bea :))
Şaka bi yana da sen nerden buldun allahın leeds'lisini :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...